Zobacz pełną wersję : ile mety ?
Witam mam pytanko co do metanabolu nie mam chęci się kłuć bo po 100 i tak mam dobre efekty jeszcze przy odżywkach i diecie jest ok , moje pytanie mianowicie czy jest sens np co 6 miesięcy robić cykl na mecie a potem znowu po tym czasie i tak co 6 czy będzie ona nadal dawała efekty i czy się co nic nie będzie źle jak się już zje 400 i tak więcej ??
odradzałbym robić cykle tylko na mecie, meta jest dobra ale szkoda wątroby by robić cykle 400 mety i coraz więcej, lepiej jest zrobić pare innych cykli a później powrócić znowu do metki wtedy są lepsze efekty a jeśli będziesz robił cykle tylko na mecie to z czasem organizm sie przyzwyczai i będą słabe efekty, lepiej jest polubić sie kuć
pulubić sie kłuć raczej nie zaczne , oczywiście nei chodzilo mi 400 na jeden cykl tylko w sumie jak juz tyle wyjdzie z tych cykli bo sam zjadlem z 300 ogolem narazie nic mi nie jest oby dzieki za odp .pozdro
patryk1336
06-12-08, 17:58
hehehe ja bym ponizej 200 na cykl nawet niewchodzil bo szkoda wątroby truc wes se cos w strzałach i kuj dupe djabeł nie taki straszny jak go malują :)) pozdro