Zobacz pełną wersję : Wino i Tren -co teraz jest na topie
Witam jestem nowym uzytkownikiem tego forum choc moj kontakt z saa jest niemaly:twisted:
jakie teraz winko i tren uwazacie za najlepszy na rynku o propa nie pytam bo ja stawiam glownie na testolic dla mnie 1 klasa
dzieki z gory za odpowiedzi
pozdro
Ja miałem 2 cykle tren, prop na DB i nie nażekałem, ale może zapodać coś z nowości np. Flor Medico.
tylko ze trenu jeszcze chyba nie ma z flor medico
ciekawe jak te wino dziala czy ma prawdziwe stezenie 20mg cos mi sie zdaje ze nie ma i to tylko chwyt reklamowy na pewno ma mniej
testolic wyrywa z butow,
z wins zamboniak / axio, scantel lub apteczniak gene
treny bilem z bd i nie narzekalem
dobrze ze mam dobre dojscie do testolica i tanie to sobie wezme zapas heh
ok dzieki
ja jestem w trakcie cyklu na trenie dobry stuff TRENAX trenbolone acetate 100mg/ml po 6 strzałach przybylo mi 30kg siły w wyciskaniu na ławeczce
ten TRENAX to z Flor medico labs jest czy jaka to firma jest a te 30kg kg sily po 6 strzalach to chyba z nieba je wytrzasnales
Jinan Pharmceutical
te 30kg spowodowane jest też tym że zmieniłem trening na typowo siłowy
dodam jeszcze zdjęcie pudełka
inj nie bola?
pierwszy raz na tym trenie?
Dość ciekawie ten tren wygląda :)
mnie po każdym strzale bark bolał jeszcze nastepnego dnia a najbardziej zaraz po ukuciu
pierwszy raz na trenie dlatego biore 100mg co trzy dni, wiem że lepiej jest brać co dwa dni ale jak na pierwszy raz to raczej zadużo a mam w fiolkach po 1ml, biore go razem z boldkiem i teściem ale w małych dawkach narazie, jak skączy sie tren to zwiększe boldka
ten tren to chyba niedostepny jest w Polsce co
a co do cyklu to radzilbym dac wieksza dawke bolda niz standardowo jak biora 400mg/ew bo przy trenie nie odczujesz tego srodka prawie wogule
ja kupiłem go w uk i tak mi sie udało kupić 12 ampułek teraz juz niema tego ma jakiś inny w ampułkach po 10ml o stężeniu 75mg/ml ponoć też dobry
zapomniałbym dodać że ten tren było czuć przez szklane ampułki a naklejki były mokre, ponoc dobry tren można sprawdzic po zapachu przenikającym przez ampułke w moim przypadku sie sprawdziło