PDA

Zobacz pełną wersję : Trening !!

Kolbinho
04-12-08, 16:25
Siemka Może mi ktoś podać jakiś dobry trening na BIca Klate i Przedramię ?? no w sumie na całą górę ale ręce najważniejsze!!

GrZeGoRz9876
06-12-08, 22:32
hmm :d ja to bym się skupił na tricepsie bo jest o wiele większym mięśniem od bicepsu i na pewno bardziej skorzystasz ... dlatego polecam trening antagonistyczny czyli bic i tric na jednym treningu w superserii.... więc ja ćwiczę tak, że najpierw kiedy najwięcej siły to robię klatę... ławka skośna, pozioma i opad... później robię barki na maszynie smitha.. następnie wyciskanie hantli na ławce poziomej... później rozpiętki na poziomej... później uginanie ramion ze sztangą.. sciagnie linki wyciagu dolnego(barek), sciagnie linki wyciagu górnego na biceps pojedynczo a później obie na raz.... i na koncu uginanie ramion z hantlami + przytrzymanie ok 3-4 sekundy, później przedramiona to hantle..nad i pod chwytem, póxniej to samo tylko ze sztanga i powtórzenia az piecze i wtedy jeszcze kilka takich na max wymusznych....

moze skorzystasz hehe...pozdro:)

Voice666
06-12-08, 22:39
Jak to już ktoś mądrzejszy ode mnie kiedyś powiedział "ćwicz nogi a biceps urośnie".