Zobacz pełną wersję : 17lat Ćwicząc przez pół roku (foto do oceny)
Witam wszystkich,ćwiczę już przez pół roku na sucho,w bicepsie mam 35,180 wzrostu i 65 kg wagi.dodałem kilka fotek ponieważ chciałbym żebyście ocenili mnie bo nie wiem dokładnie nad czym popracować,nad masą czy nad rzeźbą.Z góry dzięki i czekam na komenty.pozdro
przemek_yo
03-12-08, 22:51
nie ma rewelacji, trenuj dalej i troche pozniej pokaz co zrobiles :)
pzdr
180 wzrostu i 65 kg - musisz wazyc wiecej
słabo, nie ma czym sie chwalic. trenuj dalej.
Wiem ważyłem się na kilku wagach i wychodzi 65-67 i każdy do mnie że musze ważyć więcej bo niewyglądam na tak mało,stosuje dietę na przyrost masy już 2 tydzień i nic waga jak była 65 tak dalej jest zobacze co będzie za miesiąc.pzdr
Blackphoenix
03-12-08, 23:25
trenuj trenuj bo jak na razie nie wygląda to smacznie ;p i solarka by się przydała :D
Światło sie na fotce odbija;]
trenuj trenuj bo jak na razie nie wygląda to smacznie ;p i solarka by się przydała :D
solarium? - chcesz z niego zrobic geja?
Blackphoenix
04-12-08, 21:39
solarium? - chcesz z niego zrobic geja?
kawał czy dowcip ? :]
ani to ani to. Solarium jest dla ci...t
Bez urazy ale tak mysle
trzeba cwiczyc i tyle nie obijac sie tylko cwiczyc i ciezko pracowac to jest drgoa do sukcesu.
ani to ani to. Solarium jest dla ci...t
Bez urazy ale tak mysle
jak facet idzie na solarium to znaczy ze chce dobrze wygladac i o siebie dba, a ty chodzisz na silownie po to wasnie zeby dobrze wygladac wiec taki typek ktory siedzi na lawce pijac browara i jarajac szluga plujac ci pod nogi moze sobie pomysle ,, ale pedal bądz ale ciota, chodzi na silke zeby szmule na niego lecialy''. :P Wiec jak by nie patrzec sam siebie przed chwila pojechales:P poza tym facet ktory naprawde dobrze wyglada i o siebie dba mozne byc nazywany ,,metroseksulanym" ale nie ,gejem" tak jak ty to powiedziales, bo poglad wlasnej oceny a orientacja seksulana to zupelnie co innego ;P Czasami staraj sie pomyslec co piszesz :)
slim shady
04-12-08, 23:25
solarka nie jest jeszcze pedalstwem, tylko metoda zadbania o estetyczny wyglad skóry, na pedalstwo skała sie wiele innych elementow, nosisz obcisłą koszulke zeby wyeksponowac miesnie? dla nie których jestes gejem dla niektórych normalny, prawdziwego kozaka i tak da sie poznac,
a co do autora tematu, to za szybko wrzuciłes foty, chcesz wiedziec co poprawic??
wszystko, wiele przed Toba, Twoim piorytetem powinna byc masa, cwicz konsekwetnie a beda efekty
solarka nie jest jeszcze pedalstwem, tylko metoda zadbania o estetyczny wyglad skóry, na pedalstwo skała sie wiele innych elementow, nosisz obcisłą koszulke zeby wyeksponowac miesnie? dla nie których jestes gejem dla niektórych normalny, prawdziwego kozaka i tak da sie poznac,
a co do autora tematu, to za szybko wrzuciłes foty, chcesz wiedziec co poprawic??
wszystko, wiele przed Toba, Twoim piorytetem powinna byc masa, cwicz konsekwetnie a beda efekty
heh serio dobija mnie jak piszecie o wygladzie i porownujecie go do geja ;p jak gejem rownie dobrze moze byc jakis lapciuch i placek :P
a sadze ze autor tematu wklejil fotki zeby za jakis czas zrobic to znow i pokazac roznice i efekty bo te fotki teraz zupelnie nic nie pokazuja
ale koledzy o czym my tu gadamy mielismy ocenic chlopaka a klucimy sie o solrake ktora w dodatku jest niezdrowa dajie na wstrzymanie.....;)
Blackphoenix
05-12-08, 07:59
bo ze stereotypami trzeba walczyć :D
swoją drogą kulturystyka często idzie w parze z solarką ;p
opalone ciało zawsze będzie wyglądać zdrowiej ;) trzeba znać tylko umiar ;p
A w dzisiejszych czasach trudno odróżnić homoseksualistę od heteryka z tego względy że coraz więcej facetów zaczyna (w końcu ) dbać o siebie ;] koniec ery chodzenia w dresie po mieście ;D
w takim razie nawet się nie opalaj bo też pomyślą żeś gej lol co za bzdury...
siema
nie wiem ku*wa po co ta dyskusja. ktoś uważa opalanie za pedalstwo to jego sprawa. i co was obchodzi co ktoś pomyśli? swojego zdania nie macie japier**le ;(
i na dodatek sam się dałem w to wciągnąć i spamuje. jak dostane warna macie wszyscy przeje***e ;)
powaga. mamy tu ziomka ocenić i coś mu zasugerować. ja mu proponuje troche popracować jeszcze. może troche wiecej niż troche ale jest na dobrej drodze. i dobrze że wrzucił fotki. jeśli go zmotywują nasze opinie i weźmie się do ciężkiiego treningu to oto chodzi. raczej pomoże mu to nie? po to jest forum żeby pomagać wiec nei uważam slim że ziomek za wcześnie wrzucił foty
elo
Poczatek ...ale jeszcze z rok i bedzie widac efekty ... na poczatku skupiaj sie na najwiekszych partiach ...zrob baze :) a potem bedzie widac czego jeszcze barakuje :)
teraz MASA...
pozdrawiam
Wyglądasz jak byś więcej ważył, przynajmniej na tych fotkach
jak facet idzie na solarium to znaczy ze chce dobrze wygladac i o siebie dba, a ty chodzisz na silownie po to wasnie zeby dobrze wygladac wiec taki typek ktory siedzi na lawce pijac browara i jarajac szluga plujac ci pod nogi moze sobie pomysle ,, ale pedal bądz ale ciota, chodzi na silke zeby szmule na niego lecialy''. :P Wiec jak by nie patrzec sam siebie przed chwila pojechales:P poza tym facet ktory naprawde dobrze wyglada i o siebie dba mozne byc nazywany ,,metroseksulanym" ale nie ,gejem" tak jak ty to powiedziales, bo poglad wlasnej oceny a orientacja seksulana to zupelnie co innego ;P Czasami staraj sie pomyslec co piszesz :)
Cwicze po to żeby byc wielki, nie zależy mi na wyrzeźbionej sylwetce.
A co do solarium to róbcie co chcecie dla mnie opalony koleś w środku zimy z obcisłą koszulką jeszcze różową to....
Co myślicie o tym żeby zastosować Kreatyne?
Wyglądasz jak byś więcej ważył, przynajmniej na tych fotkach
A co do solarium to róbcie co chcecie dla mnie opalony koleś w środku zimy z obcisłą koszulką jeszcze różową to....
Sory myslalem ze gatunek typkow co chca byc wielcy i miec respa za to na dzielni juz wyginol ale widze ze jeszcze nie.... nie komentuj tego zachowaj dla siebie, i nie odczuwaj ze chce cie w jakis sposob obrazic bo nie o to mi chodzi i ogolnie mozena zalozyc osobny temat o tym a nie tu spamowac
Co myślicie o tym żeby zastosować Kreatyne?
Krete sobie jeszcze odpusc, staraj sie jak najpozniej sie za nia zabrac, jezeli teraz spokojnie ci idzie masa i sila to kreta nie jest ci potrzebna
pozdro
Blackphoenix
05-12-08, 20:29
Dlatego jest to rzecz gustu. I myślę że nie ma sensu dyskutować bo nie znajdzie się konsensusu.
Bo z teorii niektórych wypowiadających się osób wynika że ten Pan mimo że jest kulturystą jest i gejem (w co szczerze wątpię :P) Dlatego dziwi mnie takie gadanie, chodzę na jedno z lepszych siłowni w moim mieście i 90% facetów jacy tam chodzą przynajmniej raz w tyg bywają na solarce - i nikogo to nie dziwi. I tak jak już wyżej wspomniałem ciało opalone ( z umiarem ) daje efekt zdrowszego + można pozbyć się trądziku.
http://plonsk24.miasto.biz/innova/assets/17_kulturysta.jpg
dlaczego tak czesto odradzacie kreatyne
slim shady
05-12-08, 23:14
bo duzo osób nie ma o niej pojecia, tak samo jak o prawidłowej diecie, a branie krety jest przewaznie tylko na pompe i pokaz w pewnym wieku, i staz zostawia wiele do zyczenia,
co do solarki to prosiłbym zeby nikt sie juz w tym temacie o tym nie wypowiadał tylko poszedł na hyde park, tu nie jest miejsce na wygłaszanie swoich poglądów tylko doradzanie innym, popełniłem błąd wdajac sie w niepotrzebna dyskusje...
dlaczego tak czesto odradzacie kreatyne
dlatego ze na forum zazwyczaj o kreatyne pytaja osoby ktore wlasnie zaczynaja cwiczyc ;p dlatego tak czesto ;P a na krete trzeba naprawde miec wiekszy staz i jest jej szkoda dla osob ktore maja ale i tak nie stosuja sie do diety i chca krete bo cwicza pol roku i nic nie nabraly na masie (oczywiscie z podowu diety a nie uj wie czego tam) poza tym wiesz wiecej bedzie dla mnie dlatego odradzam :P heh szczerze to nam wisi czy ty ja kupisz i zjesz czy nie ale po to tu piszesz zeby wiedziec czy ona cos ci da i czy to samo a nawet wiecej osiagniesz po naszych propozycjach :) w sumie wiele by tu pisac :P
pozdro
Może mi to moderatorzy wybaczą ze jeszcze się odezwe co do tej solarki bo Blackphoenix (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=8870) napisal ze sposob na trądzik.
Opalanie zwalcza trądzik?
Nie. Początkowo rzeczywiście poprawia wygląd skóry, wyrównując jej kolor i wysuszając wypryski. Potem jednak gruczoły łojowe dostają sygnał, że jest za sucho, i pracują ze zdwojoną aktywnością.
Ale fakt że jestem za solarką bo co niestety białem ciało rzuca mało cienia i mieścnie mniej sa widoczne,
a Co do autroa tematu do mnie sie nie podoba, klata straszna, ale z czasem bedzie dobrze.
Może mi to moderatorzy wybaczą ze jeszcze się odezwe co do tej solarki bo Blackphoenix (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=8870) napisal ze sposob na trądzik.
Opalanie zwalcza trądzik?
Nie. Początkowo rzeczywiście poprawia wygląd skóry, wyrównując jej kolor i wysuszając wypryski. Potem jednak gruczoły łojowe dostają sygnał, że jest za sucho, i pracują ze zdwojoną aktywnością.
Ale fakt że jestem za solarką bo co niestety białem ciało rzuca mało cienia i mieścnie mniej sa widoczne,
a Co do autroa tematu do mnie sie nie podoba, klata straszna, ale z czasem bedzie dobrze.
wiesz akurat mi w niektórych miejscach pomogło opalanie ale nie na solarce tylko naturalnie w lato i od tej pory niema tam syfów spiekłem się na czerwono i akurat tam nie wyskakują :)
tutaj i jeden ma racje i drugi początkowo jest fajnie wszystko sie zmniejsza le potem robią sie czerwone plamki i to wygląda strasznie chujowo pozdro;)
Blackphoenix
06-12-08, 14:33
a ja się nie zgodzę ;p bo jeśli się myje twarz regularnie to mimo wzmożonej ilości wytwarzania łojotoku nie jest on problemem, poza tym po solarium używa się balsamu aby właśnie zapobiegną temu.
skonczcie z tym gadaniem bo malo jest tu dla chlopaka rad a duze walenia w ch..... a co do ciebie chlopaku to jest ok widac ze jestes bardziej z tych masywnych nie ze szkap tak wiec cwicz dalej narazie bez dopalaczy tak jak mowili zrob baze....spal tluszcz zrob diete i jak juz nie bedzie przyrastac masa faktycznie zapodaj sobie jakiegos pompa i juz;) powodzenia wazne ze sie interesujesz;)
w sumie to jest slabiutko no fakt ale troche pracy stosowacsie do wskazan i bedzie ok;)
skonczcie z tym gadaniem bo malo jest tu dla chlopaka rad a duze walenia w ch..... a co do ciebie chlopaku to jest ok widac ze jestes bardziej z tych masywnych nie ze szkap tak wiec cwicz dalej narazie bez dopalaczy tak jak mowili zrob baze....spal tluszcz zrob diete i jak juz nie bedzie przyrastac masa faktycznie zapodaj sobie jakiegos pompa i juz;) powodzenia wazne ze sie interesujesz;)
zła kolejność ;)
najpierw zrób dietę, pod to suplementacje a na końcu spal tłuszcz.
aczkolwiek nie widzę powodów do spalania fatu [oglądałem fotki tylko na 1. stronie, być może dalej są inne, nie wiem , nie mam czasu każdej strony czytać].
ćwicz dalej i dietę wrzuć do oceny.
Co do solary, od ciot i innych [zwracam się do autora tych bluzg] wyzywaj swoich kolegów spod bloku. Ostatnio poszedłem na solarium, poczekałem 20 minut, obserwowałem ile w tym czasie osób się przewinie, na 8 kabin [pomieszczen 'solarnych']. Efekt? W tym czasie z solarium skorzystały 3 dziewczyny a reszta sami faceci, i powiem Tobie że nie wyglądali jak cioty, raczej każdy wyglądał na takiego, który dba o siebie etc. Nie wiem co tam odpisywali Tobie na te bluzgi, ale to tak ode mnie, żebyś czasem zobaczył, że to nic złego pójść i skorzystać z solarium, zdrowia.
Słuchajcie miałem cykl na kreatynie z olimpa i byłem bardzo zadowolony ponieważ zauważyłem lepsze osiągi siłowe i wymiary były lepsze!ale jak skończyłem brać krete to zrobiłem sobie tydzień przerwy i wszystko było ok a po 2 tyg wszystko spłynęło cała woda co była w mięśniach, myślałem że się załamie ale waga dalej taka sama jak brałem to waga poszła w góre o 5 kg!
Pomocy!możecie mi jakoś pomóc??pzdr i z góry dzięki
dzbanekzwd
17-02-09, 16:54
troche źle że pszestałeś ćwiczyć, mogłeś ćwiczyć ale na spokojnie... piłeś dużo wody ?? (3,5-5L)
Piłem gdzieś tak po 2L ale nie po 5 po prostu nie wiedziałem;/
po 6 miechach ćwiczeniach wstawiam 2 fotki pierwsza z pierwszych miesięcy i aktualną z przed tygodnia,prosze o ocene
ważyłem 65kg i miałem 180 a teraz mam 184 i 70 kg
PROGRES jest, masuj dalej!
postęp jest i gratuluję... idziesz do przodu i to się chwali- ale póki co, jeszcze cienko to wygląda...
pozdrawiam
To ma byc 35 w lapie?jak dla mnie to jest 32.
To ma byc 35 w lapie?jak dla mnie to jest 32.
jednak jest a jeśli ci chodzi o 1 fote to była fota jak zaczynałem