Zobacz pełną wersję : 2 lata cwiczen na sucho
Jak dla mnie to git jeśli ćwiczyłeś na sucho proponował bym popracować trochę nad brzuchem a za klate leci sog
Zrób jeszcze fote z pleców
przemek_yo
03-12-08, 22:49
moze byc :) a jak rekordy?
pzdr
no to narazie jest jakies max 105 na klatke a reszty nigdy nie probowalem;)
przemek_yo
03-12-08, 22:55
profesionalna silownia czy domowa? :) diety nie ma zadnej tez? nie? czy sie myle?
a ile masz lat?
mozna powiedziec ze połprofesjonalna bo sprzet profesjonalny tylko pomieszczenie niespecjalne. A diety nie stosuje nie mam na to specjalne czasu. Mam 17 lat.
przemek_yo
03-12-08, 23:01
91 rocznik? tylko silownia czy jakies sprinty, koszkowka tez byly?
tak 91;) grałem przez pare lat w ręczną;)
Klata kozak podoba mi się lapki też pokaż plecy :)
barki slabe, ogolnie fajnie.
nad barkami pracuje ale te partie trudno wycwiczyc ;) doceniam krytyke;)
pan.wiesiu
04-12-08, 11:40
witam
bardzo ladnie jak na 17lat.
najwiecej uwagi poswiecilbym plecom. wrecz dziwnie wygladaja na tle klatki.
i powtorze slowa dinozaura:"wez sie za diete bo inaczej nie ma mowy o wzroscie"
pozdrawiam i zycze jeszcze wiekszych miesni:
wieslaw
NO WLASNIE MIESNIE Z KLUBU NOCNEGO klatka biceps triceps
Popracuj nad barkami kapturami i plecami i bedziesz kawalek chlopa
no i wez sie za diete bo inaczej nie ma mowy o wzroscie
I nie mow ze nie ma czasu na diete bo to bzdura
ZAWSZE MAM CZAS ZJESC BULKE Z czikenem CO 3 GODZINY choc jestem bardzo zapracowany
powodzenia
kurde przez przypadek soga dostałes....piszesz eby popracował nad plecami a on dodał zdiecie pleców po twojje wypowiedzi..?to w jaki sposób oceniłes jego plecy jak nie widziałes ich??hehe zallllllllll
bewolf: widać ze masz predyspozycje do ladnie rozwiniętej klatki. Reszta parti niezaciekawie. Wcale nic nie brałeś? nawet białka? pozdro
nie nic doslownie nic.... ja mysle ze tak zle nie jest widzialem duzo gorszych, choc cos brali i byli po podobnym stażu;) myslałem o braniu czegos ale jak juz brac to zestawik samym białkiem nie ma co sie faszerwac.....ja uwazam ze naturalne zbudowane miesnie maja wieksza wartosc takie moje zdanie;)
calkiem fajnie tylko nad barkami popracuj jeszcze bo widac dysproporcje troche
Jak dla mnie klata gites , łapsko też . Tylko na Twoim miejscu popracował bym nad brzuchem i barkami . SOG :)
Cóż Ci napisze ja zaczynam i daleko mi do Ciebie taka prawda osobiscie uwazam ze wykonales kawal solidnej roboty ale widac efekt i to wszystko na sucho masz 17 lat to zdarzysz i barki wyrównac i co tam Ci radza, ogolnie ode mnie masz SoG-a bo mi sie podoba o i tyle
vegochomik
30-12-08, 22:38
na lato inno brzuch zrobić i plecy i bedzie zajebiscie
nie napisze nic nowego. klata ok, barki popraw i bedzie fajnie. sog
spoxik klata :) fajne lapy moze troszke popracuj nad barkami i kapturami ale ogolnie luxik
slabo....ramion nie ma zawiele plecy podejrzewam tez slabe,bic mało wyrazny!!!dało sie lepiej