Zobacz pełną wersję : Dziwne Pytanie
alabruda77
02-12-08, 23:55
Mam pytanie dotyczące zmniejszenia wilekości moich jąder jestem na cyklu omki+meta jestem aktualnie na 11 strzale i zauważyłem znaczne zmniejszenie jąder czy to normalne? Proszę o poważne podejście do sprawy
Bierzesz koks a nie wiesz takich rzeczy? Coorwa, ja nigdy nawet kreatyny nie wzialem a wiem o tym prawie wszystko... Jest o tym milion razy na tym foruum, poszukaj..
Twoj organizm dostajac testo z zewnatrz przesje go sam produkowac, stad malejace jadra....
Dobra... Wrzuc w google, albo na forum:
przykurcz jader
odblok
clomid
hcg
Cos mi sie widzi, ze przed cyklem nie zebrales wszystkiego co bedzie Ci potrzebne... Pozdrawiam
dokup hcg i laduj 2500jm e3d do konca op,
chyba ze juz jestes przed koncem cyklu to wez go rozpisz wtedy podicagne ci hcg pod pct i bedzie git,
Przy dużych dawkach testo zalecane jest podawanie HCG przez cały cykl w niewielkiej ilości 500iu co 5 dni, ale jak nie podajesz przez cały cykl wiadomo że dawki muszą być większe, myśle że jak do odbloku zapodasz odpowiednią ilość HCG powinno być ok.
hahaha chciałbym zobaczyć Twoja reakcje jak to zauważyłes
no faktycznie z HCG braki straszne.
a jak wam walne zaraz fote z pregnylem to co powiecie? ;-)
no jak skad... z lodowki hehehe ;)
fanatykkkk
04-12-08, 19:02
do alabruda
ile tej omki w siebie jebb...ales???pytam z ciekawosci xD
alabruda77
11-12-08, 19:03
ja wjebałem 13 strzałów a czemu pytasz
fanatykkkk
11-12-08, 20:14
nie bo sie szykuje na cyklik maly z 15ml ommy....no coz bimbalki troszke sie przykurcza....zycie...heheheh
ciaastek91
11-12-08, 20:58
nie bo sie szykuje na cyklik maly z 15ml ommy....no coz bimbalki troszke sie przykurcza....zycie...heheheh
zajebiste podejscie :)
alabruda77
11-12-08, 23:52
ja na wadze przybyłem 10 kg