Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ostre picie ;d

kamikadze51293
01-12-08, 21:20
witam...
ostatnio sobie "pochlałem" i mam od was pytanie że jak pochlejecie ostrzej to potem na drugi,trzeci,czwarty dzien bo bibie macie taka duuuża zamułę? ;d

patryk1336
01-12-08, 22:02
ja tam niemam bo jak wytrzeźwieje to dam ognia znowu xD a tak na powaznie to na to jezeli mam sily bo bywalo i tak ze niemialem sil z łuszka wstac ale jak juz wstalem to sie ubieralem pobiegac wypocic wszystko i bylo wporządeczku pozdro

Wiki
01-12-08, 22:09
O widzę że kolega z mojej okolicy :D (Teresina). Hehej! To ten od sławnej siłowni:). Ogólnie, zaliczanie zgonów, co weekend nie jest najlepszym sposobem na zrobienie masy. Ale 1 browarek raz na 1-2 tygodnie, nic nie szkodzi:).

kamikadze51293
01-12-08, 22:16
a ono z Teresina jestem ;))

Ale ja tam regularnie nie pije ;)) w ostatnią sobotę tylko zabalowałem i z deka mnie tak muli .. teraz już prawie nic ale muli jeszcze hehe

Marcinek
01-12-08, 22:29
oj chłopak niepełnoletni i gazuje nieładnie.. kurna wspomnienia odżywają xD

bld
02-12-08, 07:02
ja tam na to tak nie patrze, jestem mlody i mam w dupie czy takie picie jest szkodliwe czy nie. Sam osobiscie bardzo rzadko zaliczam zgony ale kilku piwek sobie nie potrafie odmowic (oczywiscie po za cyklem) :P Mysle ze jak sobie walniesz te kilka piwek w ciagu tyg to lajt no ale z wodka trzeba sie ograniczac ^^

hans87
04-12-08, 20:12
ja tam nie przepadam za ostrym chlaniem. w wekend 2 browki sobie strzelam i jest dobrze:)

Geryon
11-12-08, 20:02
od wódki rozum krótki :P hehe

a tak na poważnie to ja podobnie jak kilku przedmówców 1-2 góra 3 piwka w weekend i styknie. No chyba ze jestem na cyklu. No ale zdażało sie kiedyś ze była upojna noc w alko eh , następny dzien był po prostu masakryczny jeszcze gdy miałem robić klatke i bicka , rece jak rozrzutnik latały ;p hehe

fanatykkkk
11-12-08, 20:37
hehe panowie a sylwester juz niedlugo....ja niestety mam maraton 3 dniowego picia w sylwka...DAJ BOŻE SIŁE.....bym nie poległxD

sts
11-12-08, 21:09
sylwek oj ciężko ostatnio tydzień temu po imprezie z 5 piw i kiepsko :/ a żeby nadrobić to co spadło to dużo czasu mi potrzeba ostatnio jak mi spadł z 1 cm w łapie to całe 2 miesiące się musiałem męczyć aby powróciło.

lifebonus
13-12-08, 12:30
Po ostrym piciu to najbardziej destrukcyjne sa raczej wyrzuty sumienia. Nic prostszego potem -> na silownia i wypocic cala trucizne. Coz -> ostra biba i tydzien cwiczen do tylu.

Geryon
13-12-08, 21:57
hmmm co do picie to mma takie pytanko... zbliża się wielkimi krokami sylwester a wiadomo jakaś impreza co sięz tym łączy alkohol.
aktualnie jestm na cyklu kreatynowym , zachorowałem i chłopaki z forum polecili mi przerwać cykl. Jestem wsumie na samym początku cyklu , przerwałem go ale w poniedziałek wracam do ćwiczeń i czy mam odstawić krete na dłużej i zacząć brać po nowym roku bo nie ukrywam ze w sylwka bede chciał się napić ( nie mylić z uchlać) po prostu kulturalnie napić się piwka czy drinka:) no moze 2 :)

Sosna91
13-12-08, 22:07
Ja na Twoim miejcu bym poczekał. sywlester sylwestrem ale i święta to mnie cięzko bedzie zachowac diete i nie skusić się wieczorem na placek.

Geryon
13-12-08, 22:23
no własnie , cięzko będzie zachować dietę no i ciężko będzie nie napić się... więc też myslę że jak już przerwałem cykl to zacznę go dopiero po nowym roku.

diegoo0
14-12-08, 14:33
Cóż, jestem ciekaw czy wyjdzie mi sylwester bez ostrego picia, ale spróbuje :). A z tym wydłużeniem przerwy w cyklu dobry pomysł, pewnie też bym tak zrobił. W święta etc. trzymać dietę to trzeba by było być cyborgiem ;)

Geryon
14-12-08, 15:54
picie to jakoś mnie tak nie denerwuje bo potrafie sie powstrzymać od upicia się , ale od jedzenia wszystkiego w święta to nie powstrzymam się:)

47
14-12-08, 16:31
kurde ja ostatnio cwiczyc nie moge a jak nie cwicze to zas musze chlac i palic :(( ale od stycznia ciezka harowka sie zaczyna, bo..."kiedy ty sie opierdalasz to ktos trenuje zeby ci wpierdolic" czy jakos tak hehe:D

polo
25-12-08, 10:36
nie wiem co tu tak przerzywać jak jest sie na kreatynce, raz w sylwka mozna pare piwek walnąć , ze sie walnie raz na jakiś czas 2 , 3 piwka na cyklu to nic sie tragicznego nie stanie

Fehu
29-12-08, 21:25
No Panowie już nie długo Sylwek pisze życzenia teraz puki pamiętam...Życzę Wam dobrej Sylwestrowej Zabawy bez zbytnich szalenstw alkoholowych xD Oraz Żeby nadchodzący Rok był owocny w przyrosty..no i oczywiscie udanego zycia prywatnego, oby nadchodzacy rok był lepszy od tego...

co Do picia ja sobie kupuje 0,5 sobieskiego i bedzie git majonez (raz w roku mozna) tak to rzadko pije 2,3 piwa na miesiac

mrozikhg
29-12-08, 22:12
ja nie pije wogole :D kiedys to sie pilo codziennie po 2 piwka w weekendy wiecej ale teraz postanowilem sobie i mam wszystko w dupie.. jak koledzy browar ja tigera :D

małły
29-12-08, 23:27
hehe mowial ze jak sie cwiczy to niewolno pic hehe ale kto no to patrzy(=ja jak sie ostro napije to na drugi dzien zimny prysznic litr mleka i odrazu ide machac(;

polo
03-01-09, 11:04
co robiliście w sylwka ??
Bo ja : klata i biceps
do tego cały czas zarzucałem pigóły xD i nazwie amnino 6800 ;)
a o północy gainer <lol>

Sosna91
03-01-09, 12:19
phi ja nie ćiczyłem prawie 2 tygodnie :) bo sobie przerwe zrobiłem a od poniedziałku już powrót do rzeczywistości. zresztą i tak taki trening u mnie w świeta czy w sylwa byłby na odwal się wieć wolałem zrobić sobie przerwe :)