PDA

Zobacz pełną wersję : depilacja

47
01-12-08, 15:31
temat chyba walkowany czasami ;) depilacja wcale nie jest pedalstwem i faceci depiluja sie ze wzg. na higiene/estetyke
ale zastanawia mnie...
czy uzywacie kremow depilacyjnych? tak wpadlem na necie przypadkowo na strone i przeczytalem ze to po prostu sie naklada krem, czeka 5-10 min, zmywa sie woda i wlosow juz nie ma! ponoc odrastaja po tygodniu!
probowal ktos z was tego? bo nie chce mi sie meczyc maszynka np. (nie mowie o twarzy) mzoe polecicie jakies kremy?

przemek_yo
01-12-08, 20:30
ej, tu sami swoi - pochwal sie co depilujesz? klatka? nogi? ;p

Marcinek
01-12-08, 20:40
ja na razie nie mam problemów ze swetrem na klacie i plecach, ale jak przyjdzie co do czego to drastycznie wosk! ;pp

47
02-12-08, 07:28
nieno narazie tylko pachy no i wiadomo twarz :P :p a nog nie gole ani rak mi tam wlosy nie przeszkadzaja (tzn nie mam tez jakos super duzo) ale chodzi mi nie wiem np. okolice pena albo jak mi na klacie zaczna rosnac(w koncu mam juz 17 lat wiec pewno za niedlugo zaczna xD) albo na dupie ;> ?

Blackphoenix
02-12-08, 09:00
Wosk już jest niemodny :P Teraz jest DEPILACJA CUKREM ;p nawet jest specjalna linia dla facetów ;p osoboście też nie mam problemów z owłosieniem a pachy gole z przyczyn higienicznych ;d

adonis18
02-12-08, 15:28
siema
ja to pier***e nie gole sie poniżej szyji a troche futra mam. jeżli chodzi o higiene to wystarczy wziąść prysznic 1 dziennie ;) zamiast wygalać. z resztą nie jestem zawodowcem ani pływakiem czy kolarzem a moja laska lubi się przytulić do swojego misia :)
ale to moja prywatna opinia. jak już się zdecydowałeś to może jak masz kase spróbuj lasera. daje trwałe efekty podobno. wosk boli kremy są nieskuteczne a golenie podrażnia
elo

wil-qu
02-12-08, 15:34
jak mówi adonis18 laser najlepszy ale drogi (w zależności od miejsca), chociaż jeśli chcesz się zgolić leserowo to z 5 pow. takiego zabiegu musisz zrobić :) ale warto...

Fehu
09-12-08, 20:34
klacie zaczna rosnac(w koncu mam juz 17 lat wiec pewno za niedlugo zaczna xD) albo na dupie ;> ?

No wiesz ja mam 17 lat i juz mam owlosienie na klatce, ktore zaczeło sie pojawiac w wieku 16 lat...depilacja hmm mysle nad nia szczegolnie nad zarostem wokól pepka...niestety mam dosc bujny zarost narazie na brzuchu i klacie to tak wmiare, ale na twarzy czesto musze sie golic

HerQleSZMC
10-12-08, 00:40
a opłaca sie tak golić? np. na jajkach?? bo słyszałem ze jak raz sie ogolisz to potem jeszzcze służsze odrastają i wogóle jakos tak ehh niezbyt widze golenie sie w tamtych okolicach ale klata i plery to moim zdaniem mozna golic:P

Blackphoenix
10-12-08, 07:09
te dłuższe i szybsze odrastanie to jest mit

HerQleSZMC
10-12-08, 23:30
ale to chyba niezle swędzi jak odrasta:D a w szkole przypał sie drapać po jajkach co moment jak włoski bedą odrastać:d no a dziewczyny lubią ogolonych tam nizej????:D bo moje znajome twierdzą ze lepiej jak jest zarośnięty:P
:D moze jakas kobieta sie wypowie choć mało ich na forum:)

Blackphoenix
10-12-08, 23:56
oo nie! ja już jajek nigdy nie ogolę! :D prawie sobie jaja wydrapałem : DDD
A co do tego co wolą dziewczyny to trudno powiedzieć - jedne wolą drugie nie :P dlatego chyba najlepiej jest być po środku czyli nie za długie nie za krótkie ;p

adonis18
11-12-08, 11:11
wniosek jest prosty nie golić jaj i dupska!
elo

Tomasz.
14-12-08, 20:53
Pod pachami golę, dla higieny czasem. Włosy pod pachami mi akurat b. wolno odrastają, więc tej czynności zbyt często wykonywać nie muszę. :)

bld
14-12-08, 21:33
ee tam przystrzyc pena zawsze mozna bo jak ktos ma przeje.. busz to lekka siara ale na 0 nie radze bo strasznie pozniej swedzi :D haha ^^ i mam gdzies co wola laski na 1 miejscu liczy sie komfort :)

47
15-12-08, 06:54
nom ja tez wlasnie sobie przycinam(zwyczajnie nozyczkami) ogolic sie boje i w ogole dziwnie by to wygladalo xD

Prezydent_1c
15-12-08, 10:09
Ja zawsze to pozostawiam dziewczynie :) Ja mówie jej co ja lubie ona mi co ona lubi i sie dopasowujemy :)