Zobacz pełn± wersję : to juz 5 cykl?
witam kolegow
mam za soba 3 cykle na mono
1. mono +hmb (olimp)
2. mono + tauryna (olimp)
3. mono +tauryna (olimp) + wpc80 2kg ostrowia
4. mutant mass +cell pump 2x450g+ bcaa vitalmax 240kaps
5.?
co zarzucic mysle nad hmb+bcaa ale co do tego jaki stak czy kij inny grom ;p
wiesz co ziomu¶ ja to bym na twoim miejscu troche na sucho poćwiczył. wiadomo dieta ale bez krety czy innych supli. tak z 6 tyg fbw potem 1 tydzien przerwy na regeneracje i dopiero potem na czym¶ typu CP czy XP + aminki
elo
storm&shock teraphy a hmb pierdol ew jakies bcaa gluta bialko gainer jak tam w diecie nie masz pozdroweczki:D:D:D:D
LoFcIaMmMm:*****
ja rozumiem, ze potrzebny jest okres regeneracyjny i taki bedzie przez 3 miechy zalezy od planu jaki mi hardworkOUT ulozy. ale pozniej chce dojebac czegos do piece moze saa nawet ;p
NIKOLIS 168
30-11-08, 18:44
Zdecydowanie za krótki staz na SAA. Według mnie najlepszym rozwiazaniem byłby cykl złozony z stacka + noBoostera + dodatki.
Clout + No Xplode + dodatki.
NIKOLIS 168
30-11-08, 19:54
jw + gainer,białko, witaminy.
green magnitude + booster ( plasma ,white flood, xplode)
jako booster kup no shotguna:D
NIKOLIS 168
01-12-08, 18:50
Jest to suplement z najwyzszej pólki choc jak chcesz zaoszdzedzic to NoXplode tańszy, jak dobrze poszukasz to mozesz wydac nawet 20zł mniej, choc niby Shotgun ma skład duzo lepszy ja nie czułem kolosalnej roznicy pomiedzy oboma suplami.
Chyba ze chcesz dopalacz bez krety? NOZ I.V jest aktualnie w dobrej cenie a kopie konkretnie.
cena nie gra roli :)widzialem efekty dzialania clout`a po 22dniowej kuracji 1,5+cm przyrostow. wiec co do niego dorzucic?
inna opcja xpand + jakis no buster + bcaa?? czekam na pomysly.