Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem

RINO
30-11-08, 15:36
A mianowicie chodzi mi o to ze adekwatna dieta do uzyskania dobrej masy miesniowej kosztuje i to nie male pieniadze. A czy mozna pakowac bez specjalnej diety i czy w ogole cos sie osiagnie, bo ja nie mam zadnej specjalnej diety, nie pozwala mi na to kasa. Cwicze juz od roku, rezultaty male ale cos widac, czy warto bez diety, bez odzywek i calkowicie na sucho.

przemek_yo
30-11-08, 16:11
jak dla siebie tyklo to robisz to wiadomo ze warto
zawsze zrobisz wiecej niz siedzac w fotelu

RINO
30-11-08, 19:43
no tak.a sama kreatyna styknie

Voice666
30-11-08, 20:20
Czy drogie?? Ile kosztuje kilo ziemniaków?,a ile paczka ryżu?, ile kosztuje kilogram schabu bez kości? a ile pierś z kurczaka, czy ryba?
Nie potrzebne są żadne odżywki jeśli ma się odpowiednią dietę. Dalej ile kosztuje butelka browara? a ile banan? i tak dalej, i tak dalej.
Jeśli nie utrzymujesz się sam, a jesteś na garnuszku rodziców, pogadaj z nimi, że zmiana diety wyjdzie na dobre wszystkim i makaron, czy ryż jest lepszy od przysłowiowego schabowego z kapustą.
Wiesz, dieta to nic innego jak świadome jedzenie, to nie odżywki za 500złoty i trufle na śniadanie. Pomyśl ile potraw możesz przyrządzić z jajek, a to w 99% białko.
Tyle.

RINO
30-11-08, 21:03
browar to raczej nie jest wskazany

Voice666
30-11-08, 21:33
Dlaczego nie? Same witaminy, oczywiście nie 10 i nie codziennie ;) po za tym dobrze robi na zakwasy :)

RINO
01-12-08, 08:53
tyle co wiem na temat piwa to tylko tyle ze ma witamine C ale ze dobre jes na zakwasy to nie wiedzialem

p_narozny
01-12-08, 09:50
Na zakwasy napewno, ale nie tylko. Rozwiazuje tez mase problemow egzystencjonalnych, dziala kojaca na Twe zszargane praca nerwy, ciska na Twe usta slowa 'Bedzie Dobrzeee' ;)

burn
01-12-08, 10:50
Na zakwasy napewno, ale nie tylko. Rozwiazuje tez mase problemow egzystencjonalnych, dziala kojaca na Twe zszargane praca nerwy, ciska na Twe usta slowa 'Bedzie Dobrzeee' ;)

Dobrze napisane ;P !

Rynju
02-12-08, 10:52
dieta to podstawa bez niej nie zbudujesz nic pozadnego bo na czym??