Zobacz pełną wersję : wins tab czy oral?
witam jakie winko lepsze inj czy tab??i jakie polecacie na stan obecny pozdr
fanatykkkk
28-11-08, 20:55
iniekcja to czeste klucie
tabs znowu jak kazdy oral zasyfia watrobe itp
oczywiscie nie wnioskujac ze iniekcja to zdrowy sposob na aplikacje koksu
ale ktore efektywniejsze bo zamierzam nie dlugo ruszyc z cyklem i zastanawiam sie nad tab Ig ladowal swoj cykl na tab
czuwajista
28-11-08, 21:21
wins tab czy oral? :D To jeden ciul :>
ciaastek91
28-11-08, 21:27
mysle, ze jezeli w cyklu bedzie duzo srodkow, to nie ma co dokladac kolejnych strzalow, tylko brac tabsy.
a no i wins czy to w strzalach czy tabsach, ma grupe 17a, wiec jest w obu przypadkach hepatoksyczny.
efektywnosc raczej podobna, o ile nie taka sama.
no wiem ze tab czy oral to sam pisalem szybko i mi sie walnelo ;d ,no zastanawiam sie wlasnie nad tab ale dylem czy sa tak efektywne jak shoty
ciaastek91
28-11-08, 21:58
mysle, ze nie ;]
efektywnosc raczej bedzie zalezala od producenta srodka, na ktory sie zdecydujesz.
wiec jezeli mialbys opcje brac np oryginalnego zambona w strzlach, to ja bym sie nie wachal.
no a z tab co polecacie?kiedys scantel jako tako klepal teraz nie wiem
ciaastek91
28-11-08, 22:03
z dzialajacych underow axio, razak.
no wlasnie jak ten razak uzywales lub ziomkowi twoje daje rade klepie w jakich dawkach?
polecam winko w tab. BD dobrze kopie bynajmniej na mnie miałem pare cykli na winie w tab. z ruznych firm i wiem jak działa stawiam na BD w dawkach dzień 40mg bd efekty daje
strzały skuteczniejsze ale i tabsy są ok.
ciaastek91
29-11-08, 00:12
30mg ed i razak klepal jak trzeba ;]
polecam winko w tab. BD dobrze kopie bynajmniej na mnie miałem pare cykli na winie w tab. z ruznych firm i wiem jak działa stawiam na BD w dawkach dzień 40mg bd efekty daje
oryginalnego bd nie masz szans w pl dostac, co najwyzej podszywke, podobniez b.dispensary jesli ten skrot do tej firmy sie odnosil,
choc fakt faktem podszywki dzialaja dobrze niekiedy...
no ziomki laduja tylko BD i nie narzekaja maja chyba dobre podszywki ale nie ma co ryzkowac,zastosuje chyba jednak shoty,odciaze troche watrobe
lg napisałeś tak jak by nic nie klepalo z tej firmy z BD
napisalem ze legit BD nie masz szans dostac w pl - to ty zle zrozumiales,
cale bd w pl to podszywka, sam laduje masteron z tej firmy teraz i tez wiem ze to jest podszywka ale dzialajaca, ale co jak nie mam innej alternatywy akyrat
treny z tej firmy tez dobrze dzialaja, ale nie robi tego BD tylko ktos inny,
ok to samo jest z boldkami i z pare innymi srodkami 3m się
boldo bd swego czasu robil ladnie na poczatku,
pozniej juz lipa byla
ale to tez nie to bd bylo i zreszta jest,
chodzi mi o genfara ganabol co idzie dostać w polsce to tez niema tam w srodku co bysmy chcieli
mylisz sie,
wprawdzie jest kilka bodajze tego ale ja bynajmniej spotkalem sie z ostro dzialajacym gen-farem
w dawkach 600mg do nawet 800mg tydz. to sie z toba zgodzę
bo tak boldo powinno sie dawkowac ;)
400mg dla nowicjusza to powinien byc standard, dalej 600-1000mg spokojnie,
dobry bold już przy 200mg , dla nowicjusza daj dobre efekty
ciaastek91
29-11-08, 17:19
panowie, troche zeszliscie z tematu ;p
Scantel ostatnie serie super klepia,znajomi strasznie chwalą.
ps.co do BD,wyj... z 30amp bo nawet jak coś w 1/2 dzila to nie jest warte nazwy BD.BD było dla elity i taką tez miało jakość,teraz to chyba osobiście wolał bym kłuć nawet LL czy IP niż wegiersko-chu.. wie jakie BD
no kiedys BD klepalo teraz to juz niezbyt te srodki,lepiej inwestowac w nowe co sa sprawdzone niz grzebac w starych co dawno zostaly wypalone tylko nazwa pozostala