PDA

Zobacz pełną wersję : Xpand - jak brać ??

Tukan
28-11-08, 17:13
Witam!
zakupiłem xpand - doradził mi znajomy, do tego kupiłem odżywkę węglowodanowo białkową taką pół na pół.
I teraz moje pytanie xpand według tego co doradził mi znajomy mam brać przed i po treningu.
Tak się zagadałem, że nie wiem w końcu czy brać xpand w dni nietreningowe czy nie. I czy w dni nietreningowe jeśli mam brać to czy brać też 2 razy czy raz ??
A białko się bierze 30 -40 minut po treningu to wychodzi że mam brać z xpandem można tak ??

wanted222
28-11-08, 23:00
Sposób użycia: Jako suplement diety, najlepiej jest przyjmować 1 miarkę Xpand z 450 ml wody, soku lub ulubionego napoju 2 razy dziennie.
Przed-Treningiem: Przyjmować 1 porcję Xpand™ 30 minut przed treningiem.
Po-Treningu: Przyjmować 1 porcję Xpand™ 15-45 minut po treningu.
W Dni Nietreningowe: Przyjmować 1 porcję Xpand™.
W celu osiągnięcia najlepszych rezultatów nie należy spożywać posiłku lub odżywki białkowej przez przynajmniej 30 minut przed lub po przyjęciu XPand™. Stosując Xpand™ należy pić przynajmniej 3 l wody dziennie.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 15-30 °C.
UWAGA! Przed użyciem najlepiej skonsultować się z lekarzem, jeśli przyjmujesz inne lekarstwa lub leczysz się na jakieś choroby. Trzymać z dala od dzieci. Produkt ten nie jest zalecany dla kobiet w ciąży lub karmiących.
** Produkt nie może służyć do diagnozowania, leczenia lub zapobiegania jakimkolwiek chorobom.

wanted222
28-11-08, 23:58
bez problemu mozesz to wymieszac ale nie musisz sie tego trzymac co do minuty wiec zrob sobie przerwe okolo 10 min np albo cos kolo tego pomiedzy suplementami ;] pozdro

Tukan
29-11-08, 08:11
ok dzięki ;]
a może powiesz jeszcze czy brać do tego monohydrat kreatyny który został z poprzedniego cyklu ?? jak tak to kiedy ??