Zobacz pełną wersję : dobry spalacz !!
potrzebuje dobrego spalacza dla kumpla waga 80 kg wzrost 172 wiek 15 lat i nie wiem bo na tym sie nie znam bo tego nie potrzebuje wiec prosze o pomoc chodzi mu o schudniecie i przybranie masy miesniowej
NIKOLIS 168
26-11-08, 20:36
niech sie wezmie za diete i za trening! Jest za młody! Niech robi A6W biega, piłka, basen, jazda na rowerze + obnizenie kalorii i schudnie bo na odzywki jest wciaz za młody.
potrzebuje dobrego spalacza dla kumpla waga 80 kg wzrost 172 wiek 15 lat i nie wiem bo na tym sie nie znam bo tego nie potrzebuje wiec prosze o pomoc chodzi mu o schudniecie i przybranie masy miesniowej
absolutnie kategorycznie kur*a żadnych spalaczy w wieku 15 lat !!!!!!!!!!!
co wyście ziomki och*jeli ?!
niech się za dietę i uczciwy trening weźmie a na bank będzie dobrze
elo
Ze spalaczy to najskuteczniejsze ciągle są efedrynowe typu Thermal Pro, ale na to jesteś stanowczo za młody.
Ps. Czemu w profilu masz 16 lat ? Ps.2 Nikolis a Ty za młody na odżywy to nie jesteś :P ?
NIKOLIS 168
26-11-08, 21:59
1.Wyraznie napisał: "potrzebuje spalacza dla kumpla"
2. Mam wystarczajacy staz i wiek na suplementacje, za młody to jestem na koks.
Wszystkiego rodzaju odzywki dopiero od 16 roku zycia (oprócz suplementów zastepujacych posiłek typu gainer, bialko)
1. Faktycznie napisał dla kumpla - sorry ;)
2. Na większości odżywek jednak napisane jest, że są dla osób dorosłych ;P
Co sądzicie o l-karnitynie w wieku 15lat? Chyba bez problemowo moze brac.
A ze spalaczy (termogenikow) to polecam cleanburexin i thermospeed.
Co sądzicie o l-karnitynie w wieku 15lat? Chyba bez problemowo moze brac.
A ze spalaczy (termogenikow) to polecam cleanburexin i thermospeed.
ale po co !?
w wieku 15 lat ziomuś przy odrobinie dobrej woli 10kg tracisz nie wiedząc jak i kiedy. tylko to co wyżej tzn mniej chipsów i słodyczy a więcej ruchu
elo
LeBron23LBJ
27-11-08, 14:53
ja nie mam zastrzeżeń co do brania l-karnityny w wieku 15 lat, uważam że może ją brac, jej fukcje to nie tylko odchudzające ale też służa zdrowiu, wzmacnia serce itp. Jeżeli dzieci mogą brac witaminy C w tabletkach to i l-karnityne moze mimo ze ma 15 lat