Zobacz pełną wersję : Kreatyna
Witam!
Zamierzamy z kumpelm kupic sobie kreatyne, a wlasciwie to:
http://allegro.pl/item483329301_olimp_kreatyna_150_kap_mega_caps_wys ylka_0zl.html
Co sądzicie o tym, oplaca sie?
Czy przy stosowaniu tego nabierzemy masy, zadaje te pytanie, gdyż nigdy nie miałem do czynienia z odżywkami:errf:...aha i czy moglby mi ktos napsiac jak to stoswac...
Pozdro
na pierwszy cykl kreatyna mono olimpu jest OKiey ;) a masy od razu po kreatynie nie przybierzesz, dieta musi byc, a zeby brac suple to tak z 6 miesiecy cwiczenia bez supli, pozdrawiam
przemek_yo
26-11-08, 15:13
<podpina sie> :) ja do tej pory nic nie bralem, ale poczytalem troche i moze i jakis na kreatynie bym zrobil, u mnie zawsze ten sam problem - kasa - jak Ci powiedza ze to jest dobre to moze i ja sie zastanowie
ale 150caps to troche malo chyba, zeby taki 4 tygodniowy cykl zrobic
taki w miare wyniesie kolo 60zl? nie?
przemek_yo
26-11-08, 15:26
nie moge edytowac juz
10g w treningowe
5g w nietreniogowe, z tego co ja sie doczytalem, czyli by wychodzilo niecale 300caps na 4 tygodnie
a na tej pisze ze po 5 gram codziennie
NIKOLIS 168
26-11-08, 16:26
Hubert... za wczesnie, za mało krety minimum 300kapsów jc.
j.w za malo krety 10g ed 4 rano 4 po treningu w dni nt 4 rano i 4 za 8h
btw kreatyna bardzo dobra!
Ale wiecie ja te kreatyne chce kupic z kolegą na spóle...a kasy duzo nie mam:((((
btw , gówniana kreatyna , malo kto ją chwali , mi nic nie dala -nawet przeciwnie gdy zaczelem ja brac stanelem z ciezarem , chociaz dieta była.
A jaką polecacie, tak gdzies do 40zł góra?
nie super huberty tylko super kredyt czy jakto bylo? ok
no najtansza z vitalmaxa chyba jest moim zdaniem zielona a zla nie jest:P
Masz 15 lat (wnioskuje to z nicku) i juz sie bierzesz za krete?! Jaki masz staz?Masz diete?
Podajcie jakies ciekawe linki jak mozecie...CMP trenuje ok rok,a diety nie mam:(((
A nie myslales o gainrze zeby troche zwiekszyc liczbe posilkow bo duzo ich chyba nie masz.
muskle taie jak ma pudzian :)
muskle taie jak ma pudzian :)
Heheh mądre pytanie i mądra odpowiedz , tak hubert Gainer zwieksza muskiele twojego ciała , takie jak ma Szawjceneger
W Twoim wieku to więcej od tej kreatyny da Ci przemyślany trening i dobra dieta. Jak masz zamiar kupić 150 tab. to nie kupuj wcale. 500g zielonej z Vitalmaxa (za ok. 49zł) starczy Ci na 1 długi cykl.