Zobacz pełną wersję : Prolo + meta
Siema!
to bedzie moj drugi cykl pierwszy był na mecie ruskiej 3.5miesiaca temu (ciezko mi nabrac masy!)chcem kupic 20amp. prolo jelfa + meta + clomid 24tabs.
Moje pytanie:
1.Czy prolo mocno nawadnia?
2.Jaka mete kupic:ruska,holenderska,grecka?
3.czy 24tabsy klomidu wystarczy?
4.chcem bic 100mg prolo co 3 dni przez 9tyg dobry pomysl?
Proszę nie mowcie mi o diecie staram sie jak moge!
biceps:32,5cm
udo:52cm
łydka:37,5cm
klatka:100cm
wyciskanie:
klatka:72kg
bic:58kg x 2
martwy ciag:86kg x 10
1. zależy to od dawek ale nawadnia w końcu to testosteron.
2. osobiście polecam Razaka lub forme injekcyjną ale każda inna meta jak będzie z pewnego źródła będzie ok.
3. wystarczy
4. bij 200mg co 5 dni
Jaka jest twoja waga?
waga 67kg ciezko mi nabrac wagi! a po zakonczeniu co bedzie najl;epsze na spadki?
ciaastek91
25-11-08, 15:57
czlowiku, nie bierz sie za kokos.. wyniki slabiutkie, wymiary tez. brales w ogole jakies odzywki?
ile masz wzrostu?
brałem duzo odzywek na mase siłe itp.
wzrost 174cm
ciaastek91
25-11-08, 19:11
brales duzo odzywek, jestes po pierwszym cyklu, a taka marna masa i wymiary? :|
a ty cwiczysz w ogole?
albo jesz?
ciastek ale ty dowcipny jestes!
jem cwicze mowiłem ze ciezko mi nabrac masy!
ciaastek91
25-11-08, 20:02
ta jesz. to rozpisz mi swoja diete.
czlowieku koksy to nie sa miesnie w zastrzykach :|
jaka waga przed cyklem na mecie?
przed cyklem na mecie wazyłem 61kg przytyłem 6kg
ciastek to moja dieta tak jak chciałes:
I POSIŁEK
PŁATKI OWSIANE 80g, MLEKO 500ml, RODZYNKI 25g, ORZECHY WŁOSKIE 25g, PIECZYWO RAZOWE 100g, MARGARYNA 20g,
POLĘDWICA 60g, JAJO GOTOWANE 1 szt
II POSIŁEK
PIECZYWO Z SOJĄ I SŁONECZNIKIEM 120g, SZYNKA DROBIOWA 40g, SER BIAŁY TWAROGOWY 100g, SOK POMIDOROWY 250ml
III POSIŁEK
FILET Z DROBIU 150g, RYŻ BRĄZOWY 100g, OLIWA Z OLIWEK 20g, BRUKSELKA 100g, MAŚLANKA 250ml
IV POSIŁEK
POLEDWICA WOŁOWA 150g, KASZA GRYCZANA 125g, SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁEK + ŁYŻKA OLEJU SŁONECZNIKOWEGO , SOK POMIDOROWY
V POSIŁEK
PIECZYWO RAZOWE 150g, MARGARYNA 20g, TUŃCZYK 100g, MAŚLANKA 250ml
jakbys tyle jadl chlopaku co piszesz by bylo lepiej,po prostu nie ten sport dla ciebie a jesli sie uparles to zrob pozadny cykl na kreatynie wraz z gainerem bialkiem oraz aminokwasami i dieta to jest najwazniejsze zreszta przejd do dzialu dieta i suplementy tutaj z takimi wymiarami nie masz czego szukac
6 kg na mecie, jesli suchego miesa to dobry wynik.
Staraj sie przybrac na wadze z tluszczem!! Mysle ze najsensowniej i najbezpieczniej zlapa troche masy (moze byc z lekkim tluszcem) tak w 3 miesiace zrobic 10kg bez koksu.
Da sie.