Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Początki

Dudson
23-11-08, 07:38
Witam was chce a nawet zaczełem już ćwiczyć ale niewiem jak się za to mam zabrać zabardzo. Na siłke nie pójde z braku czasu może w przyszłości to się zmieni ale to w przyszłość. Moim problemem jest zestaw ćwiczeń jaki mógłbym wykonać na sztandze i hantelkach mam 20 lat wcześniej zdażało mi się już ćwiczyć w amatorskich siłkach typu piwnica za***ana złomem itp itp :):) jeżeli to możliwe i realne to chciałbym żeby mi ktoś doradził jakiś plan na tydzień co i jak Pozdro Dudson ^^

piker19
23-11-08, 09:24
Looknij sobie trening domatora.. : )

007
23-11-08, 09:34
na sztandze i sztangielkach możesz robić prawie wszystko . Na początek trening ogólnorozwojowy.

Dudson
23-11-08, 09:50
Trening :DOMATORA:ćwiczenia z wykorzystaniem sprzętów domowego użytku... A mi chodzi o to, że mam kawałek sprzętu tylko nie wiem co danego dnia i w jakich seriach mam powtarzać i ćwiczyć, nie wiem też jakie kupić białeczko bo to chyba podstawa jeżeli chciałbym przybrać masy...:007: może jak będziesz miał chwilke wolną to poświęcił byś się i przygotował mi coś na początek?!... np jakieś średniej ceny białeczko zaproponował w miare przyzwoite i jakiś tygodniowy rozkład treningowy?! Pozdro Dudson...

007
23-11-08, 10:04
Wbij w wyszukiwarkę , trening ACT ,

w dziale dieta w podwieszonych jest sposób na obliczenie zapotrzebowania ,według schematu musisz obliczyć swoje zapotrzebowanie na jedzenie. Następnie układasz posiłki tak aby było git. Jest też temat gdzie są przykładowe diety na masę i tam możesz sobie dopasować gotowca. Białko i odżywki na początek nie wiele się zdadzą ,poćwicz trochę ,poczytaj arty o odżywianiu i treningach i za pewien czas sam sobie wybierzesz odżywkę według braków.Pozdro

Dudson
23-11-08, 10:06
Looz można zamykać temat::: Duze ELO dla 007::::