Zobacz pełną wersję : torebka ryzu????
w wielu dietach widzialem torebke ryzu ktora trzeba zjesc w szkole hmmmm to co mam nieugotowany ryż jesc???
Hehe dobry temat :)
Gotujesz sobie rano przed wyjściem do szkoły ryż, albo wieczorem dzień przed i wkładasz go do lodówki ja też tak często robie.
No i wsypujesz ten ryż do jakiegos pudełka z jakimiś dodatkami i zjadasz go sobie w szkole.
Jest wtedy duże prawdopodobieństwo że bedą sie z ciebie śmiali, ale miej ich głęboko w D.... i jedz sobie ;)
Też tak miałem, że sie ze mnie smiali ale przeszło im bo wogóle nie zwracałem na nich uwagi... poprostu byli to jacyś frajerzy którzy słuchają hiphopu chodzą w gaciach pod kolana i podpalają sobie za szkołą, dlatego takich ludzi unikam ;)
Juz ja bym sie k...rwaaaaaaaaa!! dal posmiac.. cala podstawowke smigalem co dluga przerwe z kartonem mleka! Nigdy sie nikt nie zasmial!:D
No ale wszystko ten ryż jest wtedy zimny wieć chyba nie zbyt dobry to raz a 2 z czym ten ryz jecie? można z jakimś dźemem? bo taki suchy to w życiu. a moze są jakies minimikrofalówki na baterie? :)
W szkole wiadomo że pojeby będą się śmiać i to nie uniknione ale właśnie dlatego ćwicze żeby im się później za to odwdzięczyć. ale w sumie to sam jakbym widział kogoś w szkole że rozkłada sie na korytarzu i wćina udko to troche bym sie zaśmiał :) dlatego ja jem na lekcji.
ja to szkole takich skejtow czy jak to tam im jest niektorzy sa normalni a niektorzy to chodza takie chude bobki klin we kolanach i szpanuja :D nieraz jak ktorys w morde zarobil tal do dzis na kilometr odemnie sie trzyma no ale za szkola to juz teraz nawet w podstawowkach popalaja
nie wiem, dżem to chyba nie bardzo sam cukier, moze jablko zetrzyj czy cos w tym stylu
z jabłkiem też nie dobre a z dzemem jabłkowym to juz lepiej :) lekko wody dolać żeby to jakoś wchłonąc :)
No ale wszystko ten ryż jest wtedy zimny wieć chyba nie zbyt dobry to raz a 2 z czym ten ryz jecie? można z jakimś dźemem? bo taki suchy to w życiu. a moze są jakies minimikrofalówki na baterie? :)
W szkole wiadomo że pojeby będą się śmiać i to nie uniknione ale właśnie dlatego ćwicze żeby im się później za to odwdzięczyć. ale w sumie to sam jakbym widział kogoś w szkole że rozkłada sie na korytarzu i wćina udko to troche bym sie zaśmiał :) dlatego ja jem na lekcji.
siema
może by ci ziomuś do tego ryżu np jogurt owocowy podpasił. ja najbardziej lubie ryż z truskawkowym i jagodowym
elo
no własnie ja też lubie ryż z truskawkami, jagoami tez tylko ze w szkole nie bardzo bo później usta i zęby koloruje :) ale moze i dobrze piszesz że jogurt tylko że możę pitny jogurt albo maślanka truskawkowa żebym się nie zatkał :)
no ja tak robie ryż z jogurtem pitnym, albo jak nie jogurt to sobie popijam maślanką ;)
Wymieszaj ryż z tuńczykiem ( wcześniej go odsącz z oleju ) i do pojemniczka plastikowego.
Wymieszaj ryż z tuńczykiem ( wcześniej go odsącz z oleju ) i do pojemniczka plastikowego.
ja podobnie robiłem sobie do roboty w wakacje. ryż tuńczyk cebulka w
kostke pieprz papryka i jechane
elo
Blackphoenix
23-11-08, 00:13
muszę spróbować patent ryż i jogurt ;p ostatnio miałem babciny mus jabłkowy z cynamonem i ryżem wyglądało to jak by ktoś zwymiotował :D