Zobacz pełną wersję : Oliwa z oliwek
wielu z nas mają w diecie oliwe z oliwek :P Więc takie pytanie... z czym to wpieprzacie? bo tak bez niczego to nie dobre to jest:P pisać:P
slim shady
22-11-08, 19:14
wypijam normalnie na łyżce, albo wylewam troche na talerzyk i mocze chlebem, albo jak robie sobie sałatke to ją polewam
sałate najlepiej pokropić chyba że smażyć na tym spróbujesz ale nie wiem jak to wyjdzie
elo
Polewasz salatke, smarzysz na niej rybke, kuraka.
Dodajesz do serka, lub twarogu, masa mozliwości.
A tak na łyżeczce nie zbiera Cię na wymioty? bo własnie też mialem taki temat zakładac :) bądz nawet z twarogiem to chyba nie smakuje tak dobrze.?
LeBron23LBJ
22-11-08, 20:38
ja kroję cebulę i mieszam ją z oliwą, na kanapke np. z jakims pasztetem idealne!!! Po prostu smaczne
slim shady
22-11-08, 21:21
nie, bardzo lubie oliwe z oliwek, ale ja nie mam sklepowej tylko z chorwacji domowego wyrobu, moze dlatego jest dobra,
bo właśnie jak biore ją tak bez niczego to nie dobrze mi po niej, więc spróbuje moczyć z chlebem albo też z twarogiem... zobacze jeszcze xP pozdro;]
Raczej na niej nie smażcie , bo straci właściwości. Nawet światlo słoneczne jest dla niej niedobre. Kwasy Omega 3 giną pod wpływem temperatury i światła.
ja kroję cebulę i mieszam ją z oliwą, na kanapke np. z jakims pasztetem idealne!!! Po prostu smaczne
pasztet? niebardzo:P
A ja lubie pasztet, taki z blaszki + pomidor, stary niebo w gebie :p
Ja dodaje prawie do wszystkiego:D miedzy innymi do:
- Jajeczek
- Twarożku (czasami)
- Serka wiejskiego
- Sałatek
- Ryb
- Kurczaka
- Ryżu
- Makaronu, zapiekanek itd.
Ogolnie do wszystkiego co jest za suche:)