adriano233
21-11-08, 19:28
Witam koledzy.Jak widać jestem dość nowy na tym forum.Mam taka sprawe.Cwicze juz ok 3 lat i jest ok.Chce tylko pokazac zestaw moj i prosiłbym o opinie kolegów z siłowni co sądzą.Mam 26 lat i 190 cm.wzrostu.Diete trzymam lecz niekiedy jak to w pracy nie dam rady na czas zjesc posiłku.Zjadam ok2,2-2,5g białka na kg/w,6g weglowodabnów na kg/w i 1,5g tłuszczy na kg/w
Odzywki moje to zawsze białko ostatnio prolongatum a przewarznie cos z olimpu biore.Do tego nie rozstałe sie z gainerem top mass Olimpu albo Trec Mass xxl.Ichce wziąść cos nowego miałem kilka kreatyn mono ale chce wypróbowac cos mocnego czego nie brałem.Jakis stack.Jak mozecie to dawajcie propozycje do tego zestawu.Co sadzicie:))
Odzywki moje to zawsze białko ostatnio prolongatum a przewarznie cos z olimpu biore.Do tego nie rozstałe sie z gainerem top mass Olimpu albo Trec Mass xxl.Ichce wziąść cos nowego miałem kilka kreatyn mono ale chce wypróbowac cos mocnego czego nie brałem.Jakis stack.Jak mozecie to dawajcie propozycje do tego zestawu.Co sadzicie:))