Zobacz pełną wersję : do sprawdzenia
znalazlem diete tu na forum i chcial bym aby ktos powiedzial mi czy bedzie odpowiednia bo pisalo ze dla osoby wazacej 73?74 kg wiec dla mnie tez
sniadanie
-100g platkow owsianych
-300ml mleka 0,5%
-80g twarogu chudego
-10g oliwy z oliwek
sniadanie II
-90g ryzu brązowego
-100g tunczyka z puszki
-10g orzechow
Obiad
-100g kaszy
-piersi z kurczaka
-10g oliwy z oliwek
Posiłek potreningowy
-70g gainera
podwieczorek
-pieczywo razowe 250gr
-jajecznica z 5 jaj
Kolacja
-150g wołowiny/jak nie masz kasyna wolowinke to serek wiejski
-10g oliwy z oliwek
Kolacja II
150g-bialego sera
10g-oliwy
i prosze mi powiedziec czy w ciagu dnia moge jest cos poza tym czy nic wiecej oraz czy caly tydzien sie to stosuje.
(za rady daje sogi)
Skoro tak pisało a tyle ważysz , to odpowiednia :) . Możesz jeść , w końcu ta dieta polega na przekraczaniu dziennego zapotrzebowania Kalorycznego . Między posiłkami polecam : Warzywa, owoce, płatki , miód, ryz preparowany . Na pewno nie zaszkodzi , może jakaś kanapka z chudą szynką .
fanatykkkk
21-11-08, 16:24
przyznam ze jak na wage 73/4kg to dosc duzo gramow produktu ale jest ok
a takie pytanie np. jak starsza zrobi obiad to moge go zjesc czy nie???
No jak dieta to dieta przykro mi ;D
no no rozumie tak tylko pytalem :)
czyli mowicie ze diete moge stosowac????
no i powiedzcie czy to sie stosuje cayl tydzien czy tylko np.5dni i przez jaki czas ta sama diete trzymac??? i czy zwiekszac co jakisz czas ilosc tego zarcia czy nie???
Nie dietę trzymasz tylko 2-3 dni w tygodniu a w resztę dni jesz co i kiedy chcesz ;) Stosuj ją tylko jak ci się będzie chciało
fanatykkkk
21-11-08, 18:12
-------------pytania w stylu czy moge zjesc obiad......uff no comment...z drugiej strony wpolczuje moderatorom i adminom jak musza czytac takie rzeczy na forum...apropo tego pytania zastanow sie dalczego moglbys zjesc a dlaczego bys niemogl?????
Nie dietę trzymasz tylko 2-3 dni w tygodniu a w resztę dni jesz co i kiedy chcesz ;) Stosuj ją tylko jak ci się będzie chciało
ironia ofc?! xD
@dol-prawda :)
jedynie jedz obiady babci tego nie umiem sobie odmowic:P
czyli dieta 3 razy w tygodniu tak???
czyli dieta 3 razy w tygodniu tak???
caly czas jakie 3 razy w tygodniu nie rob z siebie debila
z tej wypowiedzi wynika ze 2-3 no ale tak serio to caly tydzien to ciagnac tak???? i zwiekszac jakos to zarcie z czasem czy jak???
slim shady
21-11-08, 22:01
kurwa trzymasz cały czas, 7 dni w tygodniu !!! po jakims czasie musisz zmienic diete i zastosowac do nowej masy
fanatykkkk
21-11-08, 22:03
xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD Xd ocb.?? xD xd xD xD xD xD xD xD xD x D
czyli mowicie ze dieta jest ok i moge stosowac tak>?????
fanatykkkk
24-11-08, 18:03
TAK TAK TAK.....nie zadawaj juz pytan prosze bo to nas kaleczy....prosze
a moze by tak zastapil ta jajecznice z 5jaj czyms innym???