Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co na 3 cykl...??

zapytajnik
19-11-08, 00:22
witam panowie:)
moje pytanie dotyczy wlasnie 3 cyklu...
- na pierwszy cykl bralem: zielone mono z Vitala i do tego glutaminke z treca i do tego mialem top massa z Olimpa...
- na drugi cykl bralem: Creatine CreaPure z Fit maxa, TCM 1100 Mega Caps, AAKG Extreme 1250 Mega Caps i do tego gainerek mass XXL...

i tutaj sie pojawia moje pytanie...poniewaz te odzyweczki bralem jakis rok temu... i tak mysle co wziac teraz... kusza mnie dwie rzeczy, mono z universala ( slyszalem ze zajebista kreatyna) czy zapodac sobie green magnitude... wiem ze te dwa produkty roznia sie znaczaco moca, myslicie ze mono zadziala na mnie?
czekam na porady...nagradzam SOOOOOOGami
pozdro tej

mocnyblog
24-11-08, 17:57
myśle ze na 3 cykl mozesz spokojnie brać mono i nie musi byc z universala , najlepiej creapure , tu masz w super cenie :

http://www.mocnysklep.pl/10,creatine-monohydrate-500g.html

do tego nie zaszkodzą aminokwasy, carbo , gainer do uzupelnienia diety

pozdr

Marcinek
25-11-08, 11:40
mono + bcaa (z treca polecam) no i oczywiscie gainer jako uzupelnienie diety (mass xxl ew. mutant mass)

burn
25-11-08, 11:48
Zapodaj sobie mono z universala, skoro je ludzie tak chwalą (ja łykam mega capsy olimu na 1 cykl i mi dobrze wchodzą). Do tego jakieś bcaa (trec anabolic system jest ok) i zależnie od tego jak Ci idzie nabieranie masy gainera lub jakieś dobre białko.]
Pozdro ;)

muhsonn1
01-12-08, 20:14
Też teraz będę robił 3 cykl i Pomogliście troszkę :)
Też chyba zakupie te mono. Pozdrawiam