Zobacz pełną wersję : Odpowiednie suplementy.
Witam.
Koledzy, cwicze 6miesiecy, 73kg wagi, 188cm wzrostu, mam zamiar wziac jakies odzywki, co polecacie? Rozmawazm taki zakup:
1. Kreatyna Mono Mega Caps OLIMPU, ewentualnie universal( choc olimp na pierwszy raz powinien byc wystarczajacy )
2. Carbo Bigenix 1kg.
3. Białko Ostrowia 0,9kg.
4. OLIMP Dextro 1kg.
Teraz powiedzcie mi koledzy, jak to mam brać?
NIKOLIS 168
18-11-08, 18:44
Masz diete? Ile wazyles zaczynajac cwiczyc? Ile Ci sie udalo zdobyc masy?
Ilosc białka i carbo to zdecydowanie za mało. Wywal dextro, bialko, carbo i zamiast tego wszystkiego kup kilka kg dobrego gainerka (gainer1 Vitalmax) + mono MC OLIMP jest oki.
Dawkowanie:
4caps: rano
4caps: po treningu
Nietreningowe:
4caps rano
4caps popołudnie (jezeli chcesz oszczedzac mocno to odpusc ta porcje)
pjj bardzo duzo wody jak bedziesz na cyklu.
Powiem, tak zalezy mi na uzyskaniu jak najlepszej masy + troche siły, mam jakies 150-200zł. Jeden cykl Kreatyny MC Olimp wychodzi jakies 40-50zł, wiec luzik, do tego za jakies 100-120 zł jakies inne odzywki, ale co polecacie? A ten gainer 1kg to na długo by mi starczył? Sa jakies efekty p tym? Dieta jest, przybrałem jakies 3-4kg.
I słyszałem, ze na pierwszym cyklu trzeba kreatyne łączyc z jak najwieksza iloscia produktow, białko, carbo, dextro, jakies witaminy, wtedy lepiej dział.
NIKOLIS 168
18-11-08, 18:56
Za taka kwote mozesz juz cos wybrac:
1.Gainer 1 Vitalmax 4.8kg ~~ 110zł
2.Magnum 8000 4kg - 115zł
3.Gain Bolic 4kg - 75zł
4.Monster Mass 4kg ~~110zl
Co bedzie dobre? Skłaniałbym sie ku Gain bolic :D chodzi, o to, ze białka wiecej musi byc w zawartosci.
Tylko ze gainbolicu masz kreatyne. Ja bym wybral monster massa:) pozdro
LeBron23LBJ
18-11-08, 21:00
monster mass ma wiecej zawartosci bialka niz gan bolic. Bardziej polecam właśnie Monster Mass. Jak kupisz gainer to szkoda kasy wtedy na carbo