Zobacz pełn± wersję : prosze!!!
wiem ze napiszecie zebym sam cos ulozyl i dal do oceny. czytalem jzu wiele o tych dietach ale jakos nie moge tego ulozyc a bezsensu cwiczyc bez tej diety.
jesli ktos moze to mam wielka prosbe niech mi ulozy diete na rzezbe
masa:76kg
wzrost:173cm
postaram sie odwdzieczyc
KU*WA.... xD mogles dac zjdecie... wiek 14?... waga 76? nadwaga do wzrostu chyba.. ;/
nom 2kg nadwagi i nie 14 tylko 15 lat :)
to ulozy ktos cos dla mnie????
Nie jedz chipsów na noc i szukaj diety na redukcję a nie na rzeĽbę
ja te pare kilo zrzuce ;).
ale potrzebuje diety na rzezbe i prosze zeby mi ktos ulozyl
wklej foto bo nie wierze że przez 7 miesięcy treningów i w tym wieku masz już co rzeĽbić.
fanatykkkk
17-11-08, 21:55
no ale czemu w ten sposob terroryzujesz ludzi....tematy takie sa w tym dziale a na 15chlopaka umiesz juz dobrze czytac przeciez...a pozatym ja w twoim wieku kopalem pilke na boiskuxD
Aeroby, bieganie, pływanie, brzuszki, podci±ganie się, pompeczki plus jaki¶ sport i nawet nie będziesz musiał bilansować swojej diety. A jak będziesz chciał za jakie¶ 3-4 lata ćwiczyć na siłowni to będziesz elegancko przygotowany. Wystarczy chcieć.
pływanie szczególnie podkre¶liłem bo to jest zajebi¶cie efektywny wysiłek dla naszego ciała.
i tak nie przestane cwiczyc na silce. wiec moze ktos by sie pofatygowal???
ćwiczyć na siłowni w wieku 15 lat to głupota.
fanatykkkk
18-11-08, 15:47
sluchaj wielu tak mowilo ze beda cwiczyc ale po 2miechach nie zauwazali zadnych efektow i dali se spokoj....tkz.sezonowcy...a poza tym czy czytales co ci pisalem jest odpowiedni temat z dietami a na google jest tego 3453451212356postow i roznych tematow wiec czemu mialby sie ktos pofatygować??jak sam postanowiles cwiczyc to sam stworz diete oparta na artykulach.....
tak apropo to jak mam duza mase to powinienem robic diete na rzezbe tak????
fanatykkkk
18-11-08, 21:03
duza mase???domyslam sie ze masz nadwage gdyz jstes otyły????o diecie na rzezbe to nie slyszalem jeszcze xD XDhahah....jezeli chcesz schudnac to wykonuj diete z ujemnym bilansem kalorycznym-o tym tez jest mnostwo w stworzonych tematach....jednak bez aerobow ciezko ci bedzie zrzucac fat....nie sugeruj sie tymi wyrzezbionymi kolesiami z kolorowych gazet bo jak masz taka budowe ciala to sie przygotuj na ciezkie treningi....jak mowie zycze wytrwalosci i niczego wiecej......(jak narazie)xD
rownierz zycze wytrwalosci :)