Zobacz pe³n± wersjê : Os³onki na w±trobe
Siema... mam takie pytanie nie wiem czy dobrze mysle...
Czy np odrzywki typu No-Xplode + CellMass *(taki zestaw zamierzam wziasc)
np niszcza watrobe? czy wgl odrzywki niszcza? i czy oplacalo by sie brac do tego jakies oslonki na watrobe? . I jeszcze jeden problem .. kiedys dawno podczas cyklu lapa³y mnie drgawki roznych rzeczy .. np powieki , uda.. xD chyba malo magnezu? co wy na to?:PP
patryk1336
18-11-08, 11:06
do drgawek skurczy itp to za malo magnezu napewno a co do oslonek przy odzywkach to jest niepotrzebne wogle bo chyba odzywki nieniszcz± organizmu . pozdro
Drgawiki moga byc od roznych rzeczy. Brak ruchu, slaba rozgrzewka, przemeczenie, brak witamin.
No_xplode uzywam, nie niszczy watroby, ostatnio mialem badania "profilaktyczne". Wszystko w normie.
Od¿ywki mog± niszczyæ w±trobê, ale w nadmiarze. Aby mieæ pewno¶æ, ¿e nic Ci nie grozi kup komplet witaminy B, lub zapytaj o witaminy na os³onê ¿o³±dka w aptece.
Co do drgawek oczu np to mo¿esz je dostaæ z przemêczenia b±dz z niewyspania. sam tak wiele razy mialem, co do od¿ywek to jak najbardziej niszcz± w±trobê lecz generalnie od samych od¿ywek w umiarkowanym spo¿ywaniu w minimalnym stopniu. leki na os³onê ¿o³±dka to ju¿ chyba na co¶ mocnieszego b±dz na antybiotyki bo na odzywki to g³upota. ale jakies witaminiy jak najbardziej.
nie ma czegos takiego jak witaminy na oslone zoladka ;)
na suplach wystarczy ci jakikolwiek srodek bez recepty na wspomaganie pracy watroby,
a co do szkodliwego dzialania supli na organizm to jestem zdania ze niszcza ga ale stosunkowo wolno,
w koncu to tez chemia, a kazda chemia wiadomo jak dziala...