Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : najlepsze suple

hulk11
16-11-08, 21:52
mam pytanko.. co wziac aby osiagnac jak najlepsze rezultaty.. jakie odzyweczki zastosowac zeby bylo najlepiej to widac.. oczywiscie cel to masa.. nie wazne jaka cena.. wazna jakosc..

co kupic i ile mnie to wyniesie ? powtarzam najlepsze na rynku.. nie tylko naszym.. dzieki

za pomoc sog leci :)

*TERRORBLADE*
16-11-08, 23:29
No jak na mase to gainery \ białka , kreatyny etc.

Odsyłam Cię kolego do postu o suplach godnych polecenia :

*http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=6440&highlight=lista :)

hulk11
17-11-08, 00:25
wiem ze gainery bialka i kratyny itp.. ale jakie najlepje.. najmocniejsze jakies :P

*TERRORBLADE*
17-11-08, 00:27
dałem link ... a pod nim kryje się lista supli godnych polecenia
(tj. najlepszych według nas ) stworzona przez uzytkowników tego oto forum :)

* a wogole co brałaeś wcześniej ?

zapytajnik
17-11-08, 10:49
podaj wiek, staz i przebyte cykle...bo bez tego bez sensu jest jakakolowiek pomoc, tym bardziej ze chcesz kupowac ,,wszystko'';d

hulk11
17-11-08, 14:49
wiek: 18 latek ztaz:6-sty miesiac leci przebyte cykle : jeden na mono kreatyny +gainer + carbo ..obecnie mutant xpand BCAA.. chce cos naprawde mocnego.. jakas najlepsza odzyweczke.. najmocniejsza.. ;) bez wzgledu na cene.. co Amerykanskiego. nie wiem.. dlatego pytam :P

Lordunio
17-11-08, 14:54
Hehe troche napalony na te odżywki jestes :P

Jeżeli chcesz białko to Optimum było super.

MhL
17-11-08, 17:47
Moze Animala z kreatyna, ale czy nie za mlody ?

A staki przegladales?

44mt
17-11-08, 19:27
Jeżeli liczysz na jakośc i masz kasę ja stawiałbym na Universala,MuscleTech,Optimum edc.
Ja również stawiam na jakośc. Moge polecic Ci to co sam wypróbowałem:
gainer Gain Fast 3100(Universal), białko 100%Whey Gold Standard(Optimum), aminokwasy Animal Nitro(Universal), kreatyna Micronized Monohydrate Creatine(Universal). Wszystko co chcesz znajdziesz w podwieszonych postach

PROZAC
17-11-08, 20:46
Mono są słabe. Jeżeli chcesz poczuć efekt to musisz mieć mocną kreatyne => Horse Power (Ultimate Nutrition) amerykańska kreta, do tego białko Scitec Whey Protein to raczej najwyższa półka, na wspomożenie budowy jeszcze BCAA no i jak horse to magnez więc jakieś witaminki, polecam ZMA Olimpu. Dla większego efektu możesz jeszcze wspomóc rozprowadzanie Horsa Dextrozą. Olimpu jest dobra. Pozdro 657 amper ;]

u.waw.pl
17-11-08, 20:52
Mono jest bardzo mocne jeśli łączy się je z odpowiednim odżywianiem i ciężkim, przemyślanym treningiem.

PROZAC
17-11-08, 20:55
Dieta to 80% sukcesu, reszta to suple i trening... I taka jest prawda...

toxic
17-11-08, 21:00
Według mnie... dieta.. jest bardzo ważna ale dla profesionalistow.. i dla ludzi którzy chcą się w to bawić ważyć.. i wyliczać.. :) trzeba po prostu jesc wszystkie posilki :) wiecej bialka xD w posilkach niz tluszczu... mieska wiecej :P ja tak mysle i wielu kumpli z silki i rosna.. ;] oczywiscie to tylko moje zdanie.. :[

u.waw.pl
17-11-08, 21:22
Jak coś się robi to trzeba robić dobrze, a nie na pół gwizdka.