Zobacz pełną wersję : najlepsze suple
mam pytanko.. co wziac aby osiagnac jak najlepsze rezultaty.. jakie odzyweczki zastosowac zeby bylo najlepiej to widac.. oczywiscie cel to masa.. nie wazne jaka cena.. wazna jakosc..
co kupic i ile mnie to wyniesie ? powtarzam najlepsze na rynku.. nie tylko naszym.. dzieki
za pomoc sog leci :)
*TERRORBLADE*
16-11-08, 23:29
No jak na mase to gainery \ białka , kreatyny etc.
Odsyłam Cię kolego do postu o suplach godnych polecenia :
*http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=6440&highlight=lista :)
wiem ze gainery bialka i kratyny itp.. ale jakie najlepje.. najmocniejsze jakies :P
*TERRORBLADE*
17-11-08, 00:27
dałem link ... a pod nim kryje się lista supli godnych polecenia
(tj. najlepszych według nas ) stworzona przez uzytkowników tego oto forum :)
* a wogole co brałaeś wcześniej ?
zapytajnik
17-11-08, 10:49
podaj wiek, staz i przebyte cykle...bo bez tego bez sensu jest jakakolowiek pomoc, tym bardziej ze chcesz kupowac ,,wszystko'';d
wiek: 18 latek ztaz:6-sty miesiac leci przebyte cykle : jeden na mono kreatyny +gainer + carbo ..obecnie mutant xpand BCAA.. chce cos naprawde mocnego.. jakas najlepsza odzyweczke.. najmocniejsza.. ;) bez wzgledu na cene.. co Amerykanskiego. nie wiem.. dlatego pytam :P
Hehe troche napalony na te odżywki jestes :P
Jeżeli chcesz białko to Optimum było super.
Moze Animala z kreatyna, ale czy nie za mlody ?
A staki przegladales?
Jeżeli liczysz na jakośc i masz kasę ja stawiałbym na Universala,MuscleTech,Optimum edc.
Ja również stawiam na jakośc. Moge polecic Ci to co sam wypróbowałem:
gainer Gain Fast 3100(Universal), białko 100%Whey Gold Standard(Optimum), aminokwasy Animal Nitro(Universal), kreatyna Micronized Monohydrate Creatine(Universal). Wszystko co chcesz znajdziesz w podwieszonych postach
Mono są słabe. Jeżeli chcesz poczuć efekt to musisz mieć mocną kreatyne => Horse Power (Ultimate Nutrition) amerykańska kreta, do tego białko Scitec Whey Protein to raczej najwyższa półka, na wspomożenie budowy jeszcze BCAA no i jak horse to magnez więc jakieś witaminki, polecam ZMA Olimpu. Dla większego efektu możesz jeszcze wspomóc rozprowadzanie Horsa Dextrozą. Olimpu jest dobra. Pozdro 657 amper ;]
Mono jest bardzo mocne jeśli łączy się je z odpowiednim odżywianiem i ciężkim, przemyślanym treningiem.
Dieta to 80% sukcesu, reszta to suple i trening... I taka jest prawda...
Według mnie... dieta.. jest bardzo ważna ale dla profesionalistow.. i dla ludzi którzy chcą się w to bawić ważyć.. i wyliczać.. :) trzeba po prostu jesc wszystkie posilki :) wiecej bialka xD w posilkach niz tluszczu... mieska wiecej :P ja tak mysle i wielu kumpli z silki i rosna.. ;] oczywiscie to tylko moje zdanie.. :[
Jak coś się robi to trzeba robić dobrze, a nie na pół gwizdka.