Zobacz pełną wersję : Awf
przemek_yo
15-11-08, 18:57
siema
w sumie to lepiej bylo na innym forum o to pytac, ale tylko tu jestem zarejestrowany i mi sie nie chce na inne to pytam tu (w sumie tez sportowe)
mamy tu jakichs studentow tudziez absolwentow AWFow? bo bym pogadal co i jak? konkretnie o wychowanie fizyczne mi chodzi. mature mam w tym roku i potem chciabym wlasnie wf studiowac :)
jak jestescie to piszcie, gdzie uczelnia
ja sie sklaniam: krakow, katowice
Prezydent_1c
15-11-08, 23:25
Ja się dołączam do pytania.
pan.wiesiu
15-11-08, 23:31
a skąd jesteście?
przemek_yo
15-11-08, 23:32
ja kolo Kielc, zadupie,
ale na te piec lat studiow bede sie chcial wyprowadzic i pasuje mi krk i Katowice
pan.wiesiu
15-11-08, 23:44
a brales pod uwage opcje np: z 3letnia PWSZtka, a dopiero potem uzup. na AWF?
przemek_yo
16-11-08, 10:55
zastanawialem sie nad licencjatem w Kielcach na Wszechnicy zeby bizej bylo po prostu, a co za tym idzie taniej, a mgr skonczyc np w Krk, ale chba jednak sklaniam sie zeby obydwa stopnie zrobic na ktoryms lepszym AWF
a Ty wiesu w temacie jetses? pzdr :)
pan.wiesiu
16-11-08, 11:41
witam.
od kilku lat niestety juz nie. jakies 3 lata temu moj kuzyn robil w ten sposob tzn. ze wzgl. na koszty, bo 3letni wf mial na miejscu, a do tego jego uczelnia jakas umowe z katowickim awfem i twierdzi, ze swietnie na tym wyszedl. ostateczny dyplom mialbys i tak z katowic, a jest taniej i latwiej. na twoim miejscu wybralbym krakow (z reszta na miejscu kazdego przyszlego studenta).
co moge ci doradzic to:
poszukaj jakiegos forum (uczelnie maja swoje wlasne i nieoficjalne) tak w krakowie jak i w katowicach. napisz dokladnie co i jak. poswiec na to troche czasu. oplaci sie. koniecznie zdawaj na obie uczelnie, nawet na 3 na raz (wierz mi, zdarzaja sie przykre niespodzianki, a szkoda tracic rok)
pozdrawiam i zycze powodzenia;
wiesiek
przemek_yo
16-11-08, 12:11
no wlansie, mam w Kielcach wf, blisko i tanio, bede musial sie wziac za to bo poznmiej sie zesram jak zaczne ganiac :) pzdr
Awf w Katowicach bardzo fajny zapraszam.
przemek_yo
19-11-08, 14:45
addd? student? absolwent? - wlasnie katowice mnie interesuja