Zobacz pełn± wersję : fat,fat,fat wrog nad wrogami
fanatykkkk
15-11-08, 14:24
a wiec tak mam diete ktora puki co nie jest zbyt boska wiem co powinienem jesc kiedy o ktorej godzinie i tak dalej rajcuje mnie dietetyka od 2lat jak zaczolem cwiczyc i tu pytanie gdyz od paru miechow moje sniadanie wyglada w sposob nastepujacy jajecznica z 3jaj(bialko+zółtko)i platki owsiano pszenne z garscia rodzynek...wszystko ladnie zaczolem tyc tylko ze pojawil sie FAT..Tluszcz jebb...any i zal przyznac LIPOMASTIA;( smutek i nostargia mnie dorwala bo klatka i jej wyglad to byl moj konik puki mnie nie dorwal fat....i sie zastanawiem czy moze jedzac codziennie te jjejcznice a dokladnie zawatte w niej zoltko moglo spowodowac tycie czy jak???bo zjadam dziennie duzo wegli nie podam diety bo wiem jakie beda komentazre tylko mam pytanie czy lepiej ograniczyc zoltko czy co robic???
Street Fighter
15-11-08, 14:29
hehe lipo ci pewnie wykoczyło bo dojezewasz huhu witam w klubie ^^
jem żółtko ale jak czuje ze nie dam rady to jem samo białko
napisz jaki masz wzrost i wage a pozatym mysle ze dieta tu niewiele zmieni poprostu czas na areoby xD
fanatykkkk
15-11-08, 14:44
myslalem ze gineko wyskakuje jak czlowiek dojrzewa itp hormony atakuja...mam 81kg i 174 cm wzrostu...te lipo mnie wkurw....bo psuje efekt klatki i jak ciapa to wyglada?aeroby nie wiem narazie nie chce mi sie chociaz fakt taki ze kondycja nie ta co przed kilkoma laty..
Na lipo i fat, redukcja i rozćwiczenie tego paskudztwa. Czego¶ mocniejszego nie brałe¶?
fanatykkkk
15-11-08, 14:58
no jak mam byc obiektywny i szczer to bralem metke z vinkiem tabs i moj blad bo kumple mi odradzali jakiegokolwiek odbloku bo niby za slaby cykl..??a fakt taki ze fatu mi przybylo i co gorsza przybywa nie potrafie jakos chudn±ć..;(czyli areoby???cwicze na domowej silce i nie chc sie jej pozbywac bo juz troche na niej smigam.trenuje sam od 2lat bez pomocy jakiejkolwiek i gdybym chodzil na silke 2 razy w tydniu raz na klatke(lepsze mozliwosci niz w domu) a raz na areoby by bylo nie tak zle mysle???
no jak mam byc obiektywny i szczer to bralem metke z vinkiem tabs i moj blad bo kumple mi odradzali jakiegokolwiek odbloku bo niby za slaby cykl..??a fakt taki ze fatu mi przybylo i co gorsza przybywa nie potrafie jakos chudn±ć..;(czyli areoby???cwicze na domowej silce i nie chc sie jej pozbywac bo juz troche na niej smigam.trenuje sam od 2lat bez pomocy jakiejkolwiek i gdybym chodzil na silke 2 razy w tydniu raz na klatke(lepsze mozliwosci niz w domu) a raz na areoby by bylo nie tak zle mysle???]
siema
no i już wiesz ziomu¶ co zrobiło z ciebie kupe
ostre aeroby przynajmniej 3 razy w tygniu a żółtko to max 1 na dzień.
ćwisz uczciwie będzie dobrze
elo
Katuj t± klatkę teraz i aeroby, musi pomóc.
fanatykkkk
15-11-08, 19:08
to dupa ale jakos sie pozbieram...no chyba ze jak piojde do roboty to redukcja przyjdzie sama...narka....pzdr dla koksiarzy i wojoenikow na gymxD