Zobacz pełną wersję : Smieszne
Zakładam taki smieszny temat a min... chodzi mi o to czy ten pas który reklamują w telewizji jest rzeczywiście taki dobry jak oni pokazują :P hehe
Jeżeli nie wiecie to on sie nazywa chyba "vibroaktion"
Osobiście tego nie używam ale może jest na forum taka osoba która to ma i moze cos powiedzieć na ten temat :P
Ciekawy jestem czy rzeczywiście podczas używania tego pasa pokazują się te kaloryfery :P
pozdro ;)
szczerze?
wszystko z tv marketu to totalna bzdura
kaloryfer? - napewno NIE
Tak tak ja wiem tylko moja mama ma bzika na tym punkcie.... mówie jej ze od siedzenia napewno nie schudnie a z tym pasem na brzuchu tym bardziej...
moim zdaniem nie warto nawet próbowac-to strata 200-300zł które można przeznaczyc na siłownie czy aerobik, które z pewnością pomogą Twojej mamie
to jakas piczowina jest:)
NIe uzywalem ale słyszałem że jest to dobre, to nie jest tak ze kładziesz sie tym spać i masz rano kaloryfer bo troche się męczysz tzn od tego mieśnie CI się napinają i to sie ma nosi chyba z 10-15min a masz juz dosc i zdejmujesz na jakis czas i znow. ale moge sie mylic
przemek_yo
15-11-08, 18:02
ściema gówno to jest :) byl taki tremat niedawno
Zakładam taki smieszny temat a min... chodzi mi o to czy ten pas który reklamują w telewizji jest rzeczywiście taki dobry jak oni pokazują :P hehe
Jeżeli nie wiecie to on sie nazywa chyba "vibroaktion"
Osobiście tego nie używam ale może jest na forum taka osoba która to ma i moze cos powiedzieć na ten temat :P
Ciekawy jestem czy rzeczywiście podczas używania tego pasa pokazują się te kaloryfery :P
pozdro ;)
siema
ja nie uważam ziomuś ze ten temat jest śmieszny. ludzi w ch*ja robią i tyle.
ale nie można się śmiać z tych co dali się wyj***ć tylko pogadać trzeba tym bardziej że wiesz co i jak
elo
przemek_yo
15-11-08, 18:34
adonis18 - spoko film w podpisie :D
kilka znajomych zaklada te pasy,
w sumie twierdza ze to jakies tam dzialanie ma,
ale jak ktos chce w cos wierzyc to zobaczy efekty,
takie cos uslyszalem od znajomego lekarza
"miesnie po jedynym dniu przyzwyczajaja sie do tego pasa"
Pewnie to że to tak jak pojść raz na siłownie.
slim shady
15-11-08, 22:04
sosna a gdzie ta dupka w avatarze :D nie mam juz na co patrzec na tym forum, a jeśli chodzi o pas to raczej mało skuteczne, mięsnie trzeba samemu wyrobic a nie isc na gotowe pozdro
siema
teraz na to wpadłem. pas to wiadomo do dupy ale prąd daje rade
myślicie że rambo czemu taką klate miał? bo go wietnamcy prądem przez sutki porażali ;)
ciekawe jakby to podziałało na pytonga?
elo
przemek_yo
16-11-08, 10:58
wsadz to gniazdka i sie pochwal :D
Slim Shady Avatar troche mi nie pasował do tego forum :) Ale masz popatrz sobie :)
http://gfx.efotek.pl/images/o3qk6pamgkesbc4fh7a.jpg (http://efotek.pl/)
lg wiem ze jestes doswiadczonym zawodnikiem ale napewno wiesz ze miesnie zeby wciaz sie rozwijaly potrzebuja duzej zmiennosci: intensywnosci, zmian treningu, liczby powtorzen. ja stosuje sie do tego i mam super przyrosty. miesnie przywyczaja sie do tego pasa to tak jakbys cale zycie podnosil 10kg na bica...
wsadz to gniazdka i sie pochwal :D
dzięki ziomuś ale nie
elo