Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cykl Metka i deka

Flatron
15-11-08, 13:06
Witam , mam 10 strzałów deca durabolin oraz 100 tab. metki (1x tab/10mg)
jest to moj 4 cykl (poprzednio meta ruska 2 razy , a później to deca ) .
Nie jestem pewien czy można łączyć te sterydy ze sobą z tego co wiem można ale lepiej zapytać sie fachowców. Jeżeli można je łączyć to proszę o rozpisanie mi wstępnego cyklu i czy igła 35 mm 0.7 m wystarczy ? czy potrzeba jakaś inna ?? Oczywiście odblok osłonki suple białka itp wszystko posiadam . Nie jest to mój pierwszy cykl wiec myślę ze obejdzie sie bez głupich komentarzy.

Staż - 4 lata ( od 1.5 roku o ile sie nie mylę zacząłem brać "sterki")
Celu Cyklu - masa ( masa ze względu ze troszkę mało masy na swój wzrost , moze to dużo osób zmylic co na mój temat )
Dotychczasowego kontaktu z saa (tak to 4 cykl opisane w wiadomości
wiek, waga wzrost . - wiek 24 lata wzrost 189 waga 78 kg

nie wiem czy to wystarczy ale jeżeli o czymś zapomniałem ( a napewno tak jest ) to napiszcie a dopisze co i jak.

lg team
15-11-08, 13:17
ja widze ze bedzie to twoj jakby 1 cykl bo poprzednie do chyba do kibla wysrales...

4 cykl i waga piorkowa, wiesz o czym to swiadczy?

ze sezonowiec jestes,

odpusc saa

Flatron
15-11-08, 13:25
mała pomyłka ze wzgledu szybkiego pisania , wzrost zle napisalem mam 179 mała pomyłka a tyle nieprzyjemności z twojej strony ,nie wiem czy potrzebne bylo to " ja widze ze bedzie to twoj jakby 1 cykl bo poprzednie do chyba do kibla wysrales..." . Każdy sie myli nawet w najprostszych rzeczach .

lg team
15-11-08, 16:37
kwestia wyciagnac wnisoki i pojsc po rozum do glowy a nie dalej brnac w gowno...

vold
15-11-08, 23:37
Powinneś sporo się podszkolić a później myśleć o dopingu.