PDA

Zobacz pełną wersję : e-prasa - Kulturystyka i Fitness

lowik
13-11-08, 22:55
Witam, na stronie sklepu http://efacet.nextore.pl - sklep tylko dla prawdziwych facetów, jest trochę prasy związanej z kulturystyką i fitness, może to kogoś zainteresuje. Czy uważacie, że taka prasa ma szanse się w ogóle przebić czy raczej preferujecie wydania takich magazynów/książek w tradycyjnej formie? pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

slim shady
13-11-08, 23:31
mnie erotyka zainteresowała, ale wole w postaci papieru niz ekranu

lowik
13-11-08, 23:40
a rzeczy związane z kulturystyką ( magazyny/książki/poradniki ) kupiłbyś w postaci elektronicznej zamiast zwykłej papierowej ?

slim shady
14-11-08, 00:03
nie kupiłbym, moze to i piractwo ale jak cos potrzebuje to przewaznie ściagam, widziałem chyba z kilka poradnikow na warezach do ściagnięcia, jakbym kupował to tylko w wersji oryginalnej pozdro :P

ps. Ty przy padkiem nie jestes jakims reklamiarzem/ankieterem czy chuj wie co ?

lowik
14-11-08, 00:09
Nie jestem. chciałem się rozeznać czy e-prasa budzi jakieś zainteresowanie bo sam się o niej kilka dni temu dowiedziałem i nie wiem czy ktoś z tego korzysta. Zawsze można by spróbować postawić taki sklep z takimi rzeczami tylko o kulturystyce i fitnessie. Z tego co dzisiaj wyszukałem to te polskie sklepy mają zajebiście małą ofertę w tym temacie.pzdr

slim shady
14-11-08, 00:15
w polsce za bardzo nie ma co czytac o kulturystyce bo wiekszosc zajmowana jest przez reklamy, a duzo rzeczy jest napisanych co ja akurat wiem chociaz ostatnio kupiłem kif cos tam ciekawego da sie w nim znalexć :)

lowik
17-11-08, 09:49
co polecasz w takim razie z pracy zagranicznej? bo jestem zielony w tym temacie.

slim shady
17-11-08, 18:23
kupiłem 2 dni temu Muscular Development, myslałem ze bedzie jak Kif same reklamy itd, ale miło jestem zaskoczony, mało reklam, ciekawe artykuły i duzo, nie ma na kazdej stronie wkurwiajacego napinajacego sie koksa, a 10 zł nie jest drogo jak na 2 miesięcznik 136 stron.

Symu
17-11-08, 19:02
Jak ktoś dorwie muscular development amerykanską wersje to polecam. Grubości dobrej ksiązki :D Przenosze temat do hydeparku.

addd
19-11-08, 10:58
jakieś pierdoły.