Zobacz pełną wersję : Kretka
Więc tak mam 17 lat ćwicze już 1,5 miecha chciałbym po 2 miesiącach zaczą brać kretynke jak mi doradzono monohydrant ,a dokładnie chodzi mi o jaką podobna ta jest doskonała http://www.e-heros.com.pl/allegro/animal%20stak/kreatyna%20universal.jpg
Warze 75 kg biceps 36 wzrost 179 cm trenuje codzienie tylko w czwartek wolne
Pytanie co najlepsze do tej kreatynki ???
slim shady
13-11-08, 20:56
1. waga/wzrost
2. cel
3. za krótki staz na siłowni masz
4. kreatyne akurat dobrą wybrałes :)
Wydaje mi się że ćwiczenie codziennie z 1 dniem wolnym jest bez sensu. bo mieśnie nie mają czasu na regeneracjie a tym bardziej jesłi ćwiczysz dopiero 1,5miesiac do max 3dni w tygodniu.
Masz jakąś Diete? bo jesli nie do kreatyna do głupota. i jeszcze tak wczesnie. sam moze jeszcze nie cwicze dozuo bo ok 4 miesiace ale kreatyne zamierzam jednak wziasc dopiero na wakacje. a min po 6 miesiacach sie powinno brac bo ona Ci nic nie da i tak Twoje miesnie są w szoku wiec sie eszybko rozwijaja (wiem bo sobie)
Ale to w sumie Twoje życie tak wiec na poczatek MONO
slim shady
13-11-08, 22:46
no trenowanie codziennie bezsensu a i sie pomyliłem bo niezauważyłem ze napisałes wage i wzrost
bez regeneracji jest du**
Tzn. mógł by być treining 4 dni w tygodniu
Poniedziałek Klata+trik
Środa Barki Nogi
Piątek Biceps Plecy
no i nie wiem co w niedziele może przedramie ??
przedramie rob se np w jakis tam dzien ale mnie musisz posiwecac dnia na to hehe;p a trening git
siema chciałbym się was poradzić warto brać jabłczan kreatyny, są tego efekty ??
Więc tak mam 17 lat ćwicze już 1,5 miecha chciałbym po 2 miesiącach zaczą brać kretynke jak mi doradzono monohydrant ,a dokładnie chodzi mi o jaką podobna ta jest doskonała http://www.e-heros.com.pl/allegro/animal%20stak/kreatyna%20universal.jpg
Warze 75 kg biceps 36 wzrost 179 cm trenuje codzienie tylko w czwartek wolne
Pytanie co najlepsze do tej kreatynki ???
siema
za wcześnie ziomek na krete bo mieśnie masz nieprzyzwyczajone jeszcze.
nie ma krety doskonałej w ogole nie ma takich rzeczy ;)
elo
Ok dziękuje to zaczynam zmieniać plan od poniedziałku i dietka .. a na mase moge coś brać ??