Zobacz pełną wersję : Mocne Mono ???
Witam .
Prosił bym o polecenie jakiegos dobrego i silnego mono celem jest oczywiście przyrost masy...
PS; To bedzie moj trzeci cykl wcześniej brałem :
Vitalmax (zielona )
Olimp Mega Caps 1250
Sprzedawca w pewnym sklepie polecił mi naNo VAPOR nada sie to na trzeci cykl ? Brał to ktoś , jeżeli tak to jakie były efekty ?
czuwajista
14-11-08, 12:43
NanoVapor ponoć słaby!
Ja teraz na twoim miejscu wziołbym Size Up+Super Pump z Gaspari Nutrition.
Nie są to tanie zabawki, ale jedne z lepszych.
siema mam pytanie czy po kreatynie(mam namyśli jabłczan) są efekty ?
sory pomyliłem wątek sory !
Też obstawiam Universala.
nie ma takiego pojęcia jak mocne mono
kreatyny dostępne na rynku różnią się rozdrobnieniem i czystością
tom (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=2835) to poleć cos dobrego na trzeci cykl .
Orientuje sie ktoś czy universal ma tylko kreatyne w proszku bo wolał bym tabsy ?
grzechu-82
15-11-08, 13:58
jak miałeś dobre efekty po poprzednich cyklach to na 3 też weź mono, ewentualnie mono+jabłko, albo mono+booster np shock therapy, schotgun , albo NO-explode
Hmmm efekty były całkiem dobre tyle że po cyklu duża tego cześć tego spadała . Np Podczas ostatniego cyklu biceps powiekszył mi sie o ok 1,5 cm a po cyklu zostało mi tylko z tego niewiele ponad 0,5 cm...Brałem glutamine żeby spadków nie była ale coś mało daje....ile oraz przez ile powino sie brać gluty po cyklu ???
glutamine można brać cały czas,,, a to że ci spadło to możliwe że diety nie trzymałeś lub intensywności treningu nie zmieniłeś na lżejszy tylko cały czas ćwiczyłeś jakbyś był na cyklu.
mono ciagnie sporo wody wiec raczej to woda spadła a nie mięcho, a glute bierzesz stale...
dobre mono kaizen, uniwersal, prolab ogolnie z dobrych firm wybieraj
Dobra ostatnie pytanie bo widze że już przynudzam...
Na trzeci cykl lepiej wziąć jeszcze zwykłe mono czy już dorzucić jakiś słaby stack lub jabłko ??? Jeżeli druga opcja to jaki stack jakie jabłko ?
Z góry dzięki.
cell pump + mono. i koniec tematu.
slim shady
15-11-08, 22:22
z kreatyn to polecam Universala, oczywiscie jakis słaby stack mozesz przywalic, jak masz dobrą diete to spadków nie powinines miec
ja obecnie jem cp+mono i bcaa i jestem zadowolony wiec polecił by Ci to. a jestem w 2,5 tyg cyklu.
Wiem że tamto to miało być ostatnie pytanie ale coś mi sie przypomniało.....
Co lepsze Mono + CP czy Mono + Jabłko ??? Jaka bedzie różnica ???
zapytajnik
16-11-08, 15:54
nie ma takiego pojęcia jak mocne mono
zgadzam sie z kolega...
mozesz wziac sobie zarowno mono+CP jak i mono+jablko...
ja jakis czas temu mialem wlasnie cykl na mono z jabluszkiem i bylem calkiem zadowolony:)
Sog dla Ciebie tom za ta wypowiedz...
Ale przede wszystkim chodzi o różnice w działaniu i w efektach końcowym miedzy stackiem kreatynowym jakim jest CP a jakimś jabłczanem ???
PS: Dla mnie sprawą kluczową jest teraz zdobywanie masy mięśniowej , a wiem że jabłaczny poprawiają głównie siłę natomiast nie wiem jak sprawa wygląda z stackami....
zapytajnik
17-11-08, 10:55
i dlatego polaczy mono (masa) i jablko (sila)...