Zobacz pełną wersję : Czy tak można?
Witam, sory że temat mało mówiący ale nie wiedzialem co napisać. Mianowicie kupiłem dziś Magnuma 8000 i z tego co wiem to powinno sie spożywać miedzy najdłuższymi posiłkami. a taki mam w szkole bo jem sniadani o 7 w szkole owdze 2 bułki ale obiad o 15:30 dopiero tak wieć wypadało by wypić go z raz w szkole i zwiazku z tym mam pytanie czy mogę rozrobić go rano i w jakimś zamkniętym naczyniu mieć go w plecaku przez te ok 4-5h od sniadania? Bo nie bede rozmieszał go w szkole bo troche głupio. WIem że proste głupie pytanie ale wole być pewny.
To jak moge sobie rozrabiac juz rano magnuma?
Prezydent_1c
13-11-08, 19:39
Ja bym nie proponował... Ogólnie zalecane jest picie odżywek odrazu po przyrządzeniu (zazwyczaj tylko niektóre boostery trzeba/można wsadzić do lodówecki na 15min.). Wsyp sobie magnuma do szejkera i idz do sali albo poczciwego kibla go zalać i wypić jak się wstydzisz :)
no tak ale to mlekko w shajkerze a magnum w jakimś zamknięciu musial bym skolowac a to juz zawsze wiecej w plecaku:) Wypiłbym na lajcie na przerwie na korytarzu bo w wc jak wejde to wychodze caly zakopcony.
jak troche glupio mieszac odzywke w szkole? nie ran mnie robisz to dla siebie nie innych wsyp rano do szejkera odzywke kupujesz/przynosiz wode minerlana wlewqasz rozrabiasz i git anie w kiblu okurwa haha
ja tam mam wiadro magnuma w szawce w szkole i wszyscy myślą że to "koks" :D a ja na legalu wszystko rozrabiam i już troszke gorzej jak krete 30 min przed siłką to zawsze na ostatniej lekcji krete biore ;)
No tak ale ja całe życie rozrabiam gainery z mlekiem, nigdy z wodą. Wydaje mi sie ze smak na widzie tak nie bedzie. wiec jeszcze mleko musze brać. Albo kranówka bo mineralnej nie kupie w szkole bo sklepik jest tak oblegany ze musialbym stac juz od polowy lekci zeby na przerwe sie dostac.
P.S a wiedzieliscie ze nie wolno mieszac za cielplego mleka? ;) podgrzalem za bardzo w mikrofali mleko i jak wlalem do shejkera izaczalem mieszacz to mi shejkera wywalilo gory i wszystko mialem na nogach i klawiaturze :)
P.S2 niestety u nas w szkole nie ma szafek :(
Jak koledzy wyżej. Weź sobie do pojemniczka trochę tego magnuma, do butelki/shakera wlej mleko w domu już nawet, dobrze zakręć. W szkole po prostu wsyp sobie magnuma do tej butelki wymieszaj i wypij. Pozdrawiam.
co do P.S. z mlekiem cieplym to wiemy :)
Wszyscy tutaj piszą, żeby rozrabiać w szkole. Ja też mialem taki problem, że kończylem późno i musiałem pić gainera w szkole.... Nie chcialem odstawiać szopki w szkole więc robiłem sobie w domu i później tylko w szkole go wypiłem. Może to nie jest najlepsze rozwiąznie z tej sytuacji, ale na pewno mniej kłopotliwe i nie musisz słuchać głupiego gadania i idiotycznych pytań.
Pozdro!!
Wszyscy tutaj piszą, żeby rozrabiać w szkole. Ja też mialem taki problem, że kończylem późno i musiałem pić gainera w szkole.... Nie chcialem odstawiać szopki w szkole więc robiłem sobie w domu i później tylko w szkole go wypiłem. Może to nie jest najlepsze rozwiąznie z tej sytuacji, ale na pewno mniej kłopotliwe i nie musisz słuchać głupiego gadania i idiotycznych pytań.
Pozdro!!
tez pilem najpierw koksy pieordlenie kazdemu sie dalem napic jak to ludzie a potem juz sie przwyczaili i mozna to robic w ustronym miejscu w gronie klasy a opinia innych? malo wazne;d