Zobacz pełną wersję : Vibro Action
Prezydent_1c
12-11-08, 21:22
Witam pytanie jak w temace. Stosowal ktos to urzadzenie ? Jest to wibrujacy pas ktory ma pomoagac spalac tluszcz np. z brzucha. Trening podobno opiera sie na jakis wibracjach i byl stosowany przed np. astronautow. Prosze o szybka odpowiedz lub ewentualnie spostrzezenia. nie chodzi mi o vibroaction z telezakupow mango bo duzo jego zmienikow pojawilo sie nawet w dosc dobrych firmach i o takm czyms bardziej myslalem.
Jeśli chodzi o moje spostrzeżenia to wczoraj widziałem jak w telezakupach bracia dymkowie reklamowali taki pas :) Ładnie byli nabici...
Nie wiem czy to działa niestety:(
przemek_yo
12-11-08, 22:51
moj tata ma.... nie kupuj ;)
jak chcesz mięśnie po treningu troche rozmasować to se kup ziomuś ale nie licz na to że ci tłuszcz spali
elo
slim shady
13-11-08, 17:12
strata kasy, a jeśli chodzi o dymkow nie wierze zeby brzuchy na tym wyrobili
przemek_yo
13-11-08, 17:15
to jest sciema, znana twarz reklamy ;)
Prezydent_1c
13-11-08, 19:28
Ogólnie sprawa dotyczy bardziej mojej mamy :) Spytała się mnie czy to dobre a nie spotkałem się z tym nigdzie więc postanowiłem zapytać. Proszę o więcej komentarzy lub spostrzeżeń jeśli ktoś używał.
No Dymkowie to wiadomo, nakoksowani, nie wiem komu wciskają te kity hehe
przemek_yo
13-11-08, 21:52
daj mamie skakanke, moja caly czas mnie pytaniami jak zrobic zeby brzucha nie miec zasypuje. trzeba mamom przetlumaczyc ze SAMO SIE NIC NIE ZROBI bo za pieknie by bylo ;) ja mojej moiwlem co robic zeby to duzo casu nie zajmowalo a jakies efekty dawalo, no ale to trzeba miec samozaparcia choc troche ;) no i wiadomo... czekoladka do pierwszej kawy, cokiereczek do nastepnej no i sie zbiera :)
a jak wczesniej mowilem tata ma taki i ch..a warte