Zobacz pełną wersję : Hadzbe:D..pamietacie:]?
Siema;D..pamietacie tego co narobil tyle zamieszania:)wiec wracam...
Wiec napisze krotko:
-wiek 19
-wzrost 176/177
-waga 75/76
-biceps 40
-klatka chyba cos kolo 112
-pas 80
Rekordy
-klatka 140 kg...gdy wrocilem z wakacji po przerwie 22 sierpnia bralem 90x2 i wazylem 70 kg
-przysiad ok 130x6
-barki wyciskanie 100x8....2 cm ponizej tylu glowy..wolna sztanga
-biceps 79 z srednim narzutem
ODZYWKI-tak duzo
StERYDY-nigdy
oto kilka fotek sprzed kilku tygodni
jezeli o czyms zapomnialem to pisac...
zamieszczam pare zdjec i filmik 120x4;]
http://pl.youtube.com/watch?v=gxmNLKrvdaM link do filmiku 120x4....niedlugo takze 130x2 i 140;]
elo;D
pierwsza i ostatnia fotka sprzed ok 3 tyg...druga troche starsza;]
jak zawsze forma elegancka, no i siła... tylko pozazdrościc
szczególnie dlatego, ze na samych odzywkach jechaleś :)
pozdro
slim shady
12-11-08, 20:07
bardzo ładnie
Prezydent_1c
12-11-08, 20:28
Znowu ty .... :)
Witam po przerwie i nieżle to wygląda :D
Hehe znowu ja:D...nie ma tu kto zamieszania zrobic;p
staary te krążki to jakas kpina ja takiej wielkosci jak ty te niby 10 to ja mam 5 ;/ i znowu kupe zamieszania bedzie :D
hehe no coś pamiętam jak o obwody bicepsów się kłóciliście :P
Tyyy... ale Cielu ma racje, ta sztanga nie ma 120 kilo, krążków po 5 kilo ponakładałeś :P
nie no to juz nie robcie halasu tylko wam fotke krazkow cykne;p
juz nawet moja kobieta powiedziała ze to 5 teczki czasem na siłke skoczy :P
wtedy te wnikiki o połowe w duł bo chyba nie wiesz jak trzeba byc dotyranym by na barki szarpnac 100 8x ;/
haha zaczyna sie:D...znowu bedzie jazda;D
hadzbe z kad jestes???? bo tez jestem z podkarpacia. a tak apropo to masz diete czy nie???
ja tez....niedaleko rzeszowa:D....diete mialem przez ok 2 tyg po wakacjach:)
ale nie mialem mozliwosci jej utrzymac wiec jadlem co sie da:)
moze podasz jakie masz blisko miasto???
z blazowej jestem;D..obok rzeszowa;p
ha no to czaje :D Blazowianka blazowa ;p ja jestem z Grodziska Dolnego(Grodziszczanka)
znasz nasz ,,super,,slawny zespol:P..no to widze za ,,prawie''po sasiedzku:D
slabe statystyki w tym sezonie 1-0 dla nas a w tamtym 1-0 oraz 2-1 dla nas hehe :p
chodzic na mecze u nas czasem chodze;Dale i tak mnie to malo interesuje:Dwole kosza,silownie,siatkowke;D
czyli mowisz ze zadnej diety nie masz tak??? i powiedz mi ile czasu juz cwiczysz????
hehehe jak na brak diety to niezły masz brzuch... :P
....hmmm....oto moj dzisiejszy dzien....
-wstaje o 7 ide do szkoly
-o 8 mialem dwa wf-y
w szkole ze 2 kanapki z szynka,jogurt,soczek,ewentualnie jakas salatka sledziowa xD
-po lekcjach lece prosto na 2 godzinny trening w siatke
-po treningu w siatke odrazu 2 godziny treningu w kosza bylo
-wracam do domu
-po drodze ide na stolowke do szpitala po obiad np.dzis zjadlem kluski z serem i jakas zupe
-przychodze do domu i po 2 godzinach mam nastepny obiad (dzisiaj schabowy)
-odpoczywam z godzine po czym zaczynam trening na WYSKOK!!!
-odpoczywam po treningu po czym ide do siostry na kolejny obiad
-potem wieczorkiem zapieprzam 3 kilometry na silke na nogach-
-wracam na 22...wanna....duze papu...i spac
nie lapie tluszczu ot caly sekret ....no i oczywiscie wyzywam sie na sztangach jak zwierze xD
ile cwicze???u mnie sie chyba nie da tego okreslic bo juz sam sie gubie...raz cwicze...dochodze do 130....potem musialem siwlonie oddac....i znowu spadam....potem cwicze kilka miesiecy i potem przerwywam:Dsam nie wiem
obecnie jade od 22 sierpnia:)wrocilem wtedy z wakacji z gdanska bylem z dziewczyna:D....i wtedy bralem 90x2...no ale miesnie maja pamiec wiec szybko wrocilem do dudzej sily....patrzcie jak wygladalem nad morzem....link do fotki...to bylo od 22 lipca do 22 sierpnia http://www.fotka.pl/profil/Hadzbe pod fotkami kliknijcie POKAZ WIECEJ....i zobaczcie jaki bylem
w poniedzialek np juz bylem tak padniety po klatce......ze zrobilem jeszcze nogi xD
prawie przytomnosc tracilem jak szedlem do domu:P:D no ale walcze;D
taki byłes i w pare miesiecy w sumie nie duzo sie zmieniło po 1 na wakacjach miałec z 35 w łapce to maxxx nogi jak patyki chyba chudsze od swojej kobiety i pod 130 to ty bys sie złamał a nie bys wykonywał 6x w przysiadze no chyba ze na twoich krążkach gdzie ja widze 60 a nie 120 na z tych bareczkow to co ty możesz wypchc jak na 8x leci 100 to na rekord by wychodziło 130 -150 tyle cisna schaby warzący po 100 pare kilo
odpadlem xD;D...no to musze filmy nagrac;)
moja seria wyciskania na barki wyglada tak
50kgx12
70x12
90x12....choc zdardzylo sie 14 i machnac
100x8....
Cielu zazdrosc wyczuwam.....
a nogi trenuje wyskok od 2 gimnazjum
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f082041ec81b724.html
i choc patyki to 110 cm wyskoku i jeszcze wiecej sily;D
wyskok to sobie możesz miec ale wiem co mowie ja ci chyba zrobie zdjecie sztangi ze 120 kg i zobaczysz jak to wyglada. Ja na siłownie chodze z wieloma osobami ale czlowieku zeby wypchac na barki 100 8x trzeba byc juz dobrze zbudowanym
monohydrat
12-11-08, 22:36
Chlopie bez obrazy, ale popatrz na tego chlopaczka ze zdjec i na to co napisales. 100 kg 8 razy, ja pier***e ty pewnie na sam widok tak zajeban** sztangi mdlejesz, o reszcie wole juz nie wspominac. Rzal i Bul
spoko:)a kur....mialem filmik jak ciskam 130....i licze ciezary!!!ale pawel...czyli kumpel ktory mnie asekuruje powiedzial ze nie trzeba bo przeciez widac:)
wiec Ci nagram jutro filmik jak targa70x30 na barki pasuje???bo jak zaloze betony po 20kg to powiesz ze tyle nie waza:)a czy krazki sa tylko o jednej srednicy???chodzisz na profesjonalna to masz inne!!!ja u siebie 10 kg oryginalne to mam jak kola od auta na srednice....a tem mafidy ze mniejsze to przykro mi:)....niektorzy prawdy nie lubia:P|
monohydrat chyba żle przeczytałeś ja własnie ciągle mówię ze to nie możliwe w jego wykonaniu
ale co z tego jak i grubosć nie ta ic na siłownie normalną i wtedy nakręć filmik bo tam jest 60 a nie 120 i juz przestań gadać bajki
Ty jestes bajka zal Ci du***sciska?na normlana silownie???
ta silownia jest cala oryginalna!!!to silownia w gimnazjum!!!
mowisz ze grubosc nie ta???a to wszystkie sa z takiego samego stopu????przeciez sa rozne mieszanki zeliwa !!!...mozesz miec nawet z olowiu o polowe mniejsze i bede wazyc wiecej....no ale wkoncu grubosc nie ta;]gdyby ludzie sluchali tego co teraz pieprzysz to calemu Youtube co goscie podnosza bys nie zaliczyl....np maja za waskie krazki;/ zal chlopie
monohydrat
12-11-08, 22:52
Cielu7 ja to kierowalem do Hadzbe. Zeby sam siebie na zdjeciach zobaczyl, bo wyglada tam jak chlopaczek, a zeby cisnac 100 kg 8 razy na bary to trzeba byc juz kur** niezla swinia...
stary ale one sa malutkie i przestan pier..... zreszta zeby miec taki wycisk na barki to jak to wspomniał kolega trzeba byc juz swinia i taka prawda a ty jestes patykiem a jak mowisz o zaliczeniu to przy wycisku odrywasz posladki to i tak nie jest to zaliczone :D wiec nie wazne czy to było 120 czy 60 skłaniam sie do tego 2 to i tak nie zaliczyłes
do jutra chlopaki.....http://platinumfitness.pl/product_thumb.php?img=images/zdjecia/obciazenie_kierownica_vtx.jpg&w=120&h=84
takie ciezary mam na swojej.....nagram cyfrowka i zrobie 30x70 kg pasuje???
bo mam 2 betony po 20 kg no ale cielu bedzuie plakal ze nie beda tyle wazyc
jak robie 100kg,,,to zakladam 2 orygnialne 20kg 2 betony po 20kg i gryf 10
no ale zrobie 2x20,2x10 i gryf 10
pasuje 30x70???
tak oderwalem;]ale nie cwicze troijboju tylko amatorsko;]cwicz dalej moze cos z Ciebie bdzie;]btw.....nie trzeba byc swina by byc silnym!!!jakbym mial 20 kilo tluszczu na sobie to juz byscie nic nie mowili;]bo swinia to pewnie tyle wydrze.....pomyslcie zanim cos napiszecie
identyczne krążki mafidy mam u siebie na siłowni,
a jak przeczytałem ten post 60x4 jak ktoś napisał
to nie wiem czy zasne
Hadzbe znowu chcesz emocje wzbudzić widzę :) Moim zdaniem 100x8 to zapadłbyś się pod ziemię z tym ciężarem. Bez przesady...
mam kumpla jego budowy tylko troche bardziej umiesnony cwiczy jakies 4 lata no ale z duzymi przerwami bo ciagle reke lamie jak koms walnie na klate wyciska jakies 155kg bez zadnych sterydow. poprsotu niektorzy ludzie maja duze predyspozycje
No widzisz :) tylko Twoj kumpel ma zapewne dobra diete, trening, suplementacje, regeneracje itd a "dieta" Hadzbe troche mnie rozsmieszyla no ale nie wnikam. Nas moze i oszuka ale siebie samego nie ... Jesli chodzi o sylwetke to jak dla mnie ok, wazne ze nie zaniedbales brzucha, klatka tez fajna :) pozdrwiam cwicz dalej
Wiem ze z dieta to smieszne....ale poprostu jem co sie da,nie lapie tluszczu i tyle
i jem bardzo,powtarzam bardzo duzo:)no ale jak sie czepilo pare osob o te barki to nic sie nie dzieje:)wieczorem akurat robie barki tak o 20 wiec nagram filmik:)jak juz powiedzialem 70kgx30;)i po problemie...choc niektorzy znowu beda sobie wmawiac ze krazki nie waza 10 kg choc beda mialy to wyklepane i beda kupione w sklepie
bld powiem ci nie, on wcale nie ma diety on nie ma pieniedzy na takie żeczy jak dieta suplementy jakies tam bral on cwiczy na drewnianej laweczce ktora sam zrobil
to niech sie ten twój kolega nauczy poprawnie wyprowadzać techniki bo to troche dziewne łąmać sobie ręce hehe rozumiem jakby komuś złamał ale sam sobie??...bo mój kolega to pcha 200 tez bez sterydów i tylko białko bierze
bld powiem ci nie, on wcale nie ma diety on nie ma pieniedzy na takie żeczy jak dieta suplementy jakies tam bral on cwiczy na drewnianej laweczce ktora sam zrobil
rzeczy a nie żeczy
Moj kuzyn tez pcha 200 na klatke i 150x3 na barki....ale bez koksu by nie przezyl...doslownie caly czas....jakbys ktos chcial zobaczyc jego zdjecie to walic na gg;)
Przeczytałem wszystkie posty i nie wiem dlaczego tak wszyscy na Hadzbe jadą? tzn co do wyciskania to ja wiem. Sam nie wezmę tylko i jeszcze nie prędko ale niektórzy mają już troche siły w sobie. Choć siła nie bierze się znikąd. Ale klate ma wykurwistą . Chyba musze też tak brzuch zacząc ćwiczyć.
Jezeli chodzi o brzuch to jakos nigdy go nie cwiczylem bo jestem chudy i widac pod skora:)ale ostatnio mnie kumple mecza i zawsze po treningu robie cos na brzuch:)
jeden ma mase,jeden rzezbe,jeden sile,a jeden ma wszystko....ja nie mam masy ale na dwie pozostale nie narzekam:)ale omachac tez sie trzeba.....
http://pl.youtube.com/watch?v=iKM1xv35Nyk
tu jest ciekawy filmik jak jakiś chudzielec chce podnieść 120kg i drugi chodzielec go asekuruje :)
oj juz mialem wiele takich sytuacji;p...nawet z 42 kilo:D
przemek_yo
13-11-08, 17:17
http://pl.youtube.com/watch?v=iKM1xv35Nyk
tu jest ciekawy filmik jak jakiś chudzielec chce podnieść 120kg i drugi chodzielec go asekuruje :)
ale przeszczepy... krzywde se chcial zrobic
pokoandloko
13-11-08, 18:12
joł 8-D widzę znowu zamieszanie heh. co do siły Hadzbe to z klateczka mogę sie zgodzic lecz z resztą nie bardzo. mam kupla co jest ciut wyższy od ciebie, na dodatek ma znacznie wieksza mase (oczywiście czysta masę) i nie ma takich rekordów jak ty. podkreslam tez nie bral nigdy odzywek. jednak na twoja obrone podam przyklad innego typka- bodajze Szyja mówia na niego. usłyszałem ta historie jak cwiczeylem na swojej silce. kiedys owy gostek przyszedl na chwile na silownie, namowili go by ciskal na klate i pocisnal, cale 180kg. nigdy nie cwiczyl. mial naturalna sile. reasumujac takie anomalia zdazaja sie ale zadko, a wiec klatke mozesz miec mocna bo i na taka wyglada ale reszta to niewydajemi sie. pozdrowionka kolegi i koleżanki ;-p
Wiec teraz bede co chwile zamieszczal filmiki by to obalic:)
dzisiaj kolo 22 jak wroce z silki bedzie 70x30 na barki:)
co chcecie nastepne?
przemek_yo
13-11-08, 18:48
joł 8-D widzę znowu zamieszanie heh. co do siły Hadzbe to z klateczka mogę sie zgodzic lecz z resztą nie bardzo. mam kupla co jest ciut wyższy od ciebie, na dodatek ma znacznie wieksza mase (oczywiście czysta masę) i nie ma takich rekordów jak ty. podkreslam tez nie bral nigdy odzywek. jednak na twoja obrone podam przyklad innego typka- bodajze Szyja mówia na niego. usłyszałem ta historie jak cwiczeylem na swojej silce. kiedys owy gostek przyszedl na chwile na silownie, namowili go by ciskal na klate i pocisnal, cale 180kg. nigdy nie cwiczyl. mial naturalna sile. reasumujac takie anomalia zdazaja sie ale zadko, a wiec klatke mozesz miec mocna bo i na taka wyglada ale reszta to niewydajemi sie. pozdrowionka kolegi i koleżanki ;-p
anomalia... ladnie to nazwales ;) moj stary w zyciu nic na silowni nie robil, zszedl raz do mnie, i tak dla jaj 160kg wycisnal :) jest przerazliwie silny, jakis lekarz czy tam inny znachor (taki co iglami leczy) go ogladal i powiedzial ze jego prawa strona to wlasnie taka anomalia, nieprzecietnie rozwinieta
Ja już czekam na filmik z ciekawością co do jego treści i do reakcji niektórych forumowiczów;P;P:P
slim shady
13-11-08, 20:52
wstydziłbym sie taki filmik nagrac dotego chujowego asekuranta miał
http://pl.youtube.com/watch?v=5ixb6xY0ZPw&feature=related
Spójrzcie na to no coment ..
Tu koles przegina,dzieci powinny grac w pilke i biegac po podworku a nie niedokladnie wyciskac sztange.
Jestem;Dtroche mi zeszlo:Dwlasnie zgrywam filmik....co prawda udalo sie bodajze 26 razy:)wkrotce zamieszcze:)
tu macie narazie fotke....filmik sie przerzuca wolno;/200mb;/
http://pl.youtube.com/watch?v=N_z5_KQV-I8
prosze oto filmik:)
co prawda nie jakos super idealnie....ale wole machnac 100x8 powoli
nic machac 70 kg;/....pod koniec mnie juz taka pompa zlapala ze caly trening sie poszedl jeb** xD;D.....na poaczatku musialem wyciac dzwiek bo gadalem z kumplem i wyzywalem jednego z forumowiczow:Dpozdrawiam:)...i ktos tam mowil ze pod 100 to bym sie zapadl....juz niedlugo nagram ale na oryginalnej bo ja musialbym betony zakladac.....choc pewnie niektorzy powiedza ze te ciezary tez oszukane:)
ciekawe co niektorzy mi jeszcze zarzuca.....
jestem rowniez przykladem ze nie trzeba super silowni i masy sprzetu....tylko troche samozaparcia.....
masz babo placek;D Niektórym głupio się zrobi ale to i tak nie jest 8*100;P;P;P;P;P;P;P;P Ciekawe co na to inni;D;D
No jak mowilem mam 2 betony po 20 kg....i jakbym to zalozyl to juz nikt by nie uwierzyl:)jak bede w szkole na silce to nagram 100x8 i znowu pokaze ciezary:D
pozdro
Tak to sobie możesz wyciskac robisz pół ruchy
http://pl.youtube.com/watch?v=O-F-c7sAfKY
tak sobie powyciskaj a nie do czubka głowy ;/
hadzbe: te krązki to są twoje, bo tez takie chce kupic na allegro. Rozumiem ze one wejda tylko na gryf o malej srednicy. Dobrze mowie?
Tak one maja bodajze 27 mm...a mam grubszy gryf takze musialem troszke wiertarka rozwiercic pare mm;)
wiedzialem cielu ze Ci nie spasi ale gdy cwicze opuszczam nizej:)niedlugo nagram te100x8 z CALYMI ruchami i oby Ci to jape zamknelo...bo nie jestes nikim nadzwyczajnym tak samo jak ja;)
z ta japą to sobie wyskakuj do swoich znajomych jak ci pozwalają ale nie do mnie !!! i tyle a ja poprostu zwracam uwage co do techniki i tyle
Prezydent_1c
14-11-08, 13:26
Ładnie :) Byłem ciekawy czy potwierdzisz forme i potwierdziłeś :) Ale ogólnie to można by było powiedzieć że zadnego ruchu nie wykonałeś prawidłowo. Czekam na pełne ruchy 100kg :)
Filmiki z pelnymi nagram w srode bo wtedy mam wf na silowni:)nagram rowniez ciezary ktore cielu powiedzial ze sa to 5 kg;]robiac ten filmik fakt ze nie bylo dokladnie....ale ciezko zachwoac dokladnosc przy tak duzej ilosci powtorzen!!!przy 16 dolsownie juz czulem taka pompe ze chcialem to jak najszybciej skonczyc i przejsc do normalnego POPRAWNEGO CWICZENIA Z POPRAWNA ILOSCIA POWTORZEN.....pozdrawiam;)
A to moja nogi o ktorych cielu mowil... ,,patyki,,:)
za chwile zrobie trening na wyskok to pokaze wam je na pompie:)
http://pl.youtube.com/watch?v=5ixb6xY0ZPw&feature=related
Spójrzcie na to no coment ..
siema
ktoś powinien starych tego dzieciaka nieźle w dekiel jeb*** !!!!
pier***** patologia
elo
Street Fighter
14-11-08, 21:15
przeczytałem wszystko xDD
te 70kg na barki to parodia lepiej wstaw te 100kg x 8 z technika bo narazie nic nie ma ciekawego :P
Siema;D..pamietacie tego co narobil tyle zamieszania:)wiec wracam...
Wiec napisze krotko:
-wiek 19
-wzrost 176/177
-waga 75/76
-biceps 40
-klatka chyba cos kolo 112
-pas 80
Rekordy
-klatka 140 kg...gdy wrocilem z wakacji po przerwie 22 sierpnia bralem 90x2 i wazylem 70 kg
-przysiad ok 130x6
-barki wyciskanie 100x8....2 cm ponizej tylu glowy..wolna sztanga
-biceps 79 z srednim narzutem
ODZYWKI-tak duzo
StERYDY-nigdy
oto kilka fotek sprzed kilku tygodni
jezeli o czyms zapomnialem to pisac...
zamieszczam pare zdjec i filmik 120x4;]
http://pl.youtube.com/watch?v=gxmNLKrvdaM link do filmiku 120x4....niedlugo takze 130x2 i 140;]
elo;D
Hadzbe: jaki masz staż tak na marginesie i z kiedy są te focie które dales?
Jesli chodzi o staz to nie da sie okreslic,jak juz pisalem cwicze np.kilka miesiecy a potem nie mam dostepu do silowni przez kolejne 3;/...ciezko okreslic czy takie cos trwa od roku czy od 1,5....obecnie cwicze od powrotu z wakacj 22 sierpnia:)jak napisalem......fotki sa sprzed ok 3 tygodni:)jedynie zdjecie nogi jest z wczoraj:)pozdrawiam
patrząc na twoje osiągi i niesystematyczny trening mozna stwierdzic ze albo faktycznie masz predyspozycje genetyczne aby byc silnym i wyrzezbionym albo jadles mnóstwo odzywek i one ci to daly... ile tego bylo w ogole?:)
Odzwyek byl ogrom.....
w 1 klasie technikum kupilem pierwsza kreatyne z olmipa 150 caps...ale nie cwiczylem na silowni tylko wyskok:)a pozniej byl zestaw z treca....mass xxl mono i dextroza
potem jeszcze kilka kreatyn jakies hmb potem.....rok temu na wakacjach byl cykl na dwoch 3 kilowych gainerach ze sports one i kre alkalyn z efx...przytylem wtedy 6 kilo bodajze
a ostatni cyk skonczylem miesiac temu:)a byl to
mutant mass 6,8 kg i jakies bialko bbylo gratis:P
universal shock therapy
creatine monohydrate 150 caps olimp
dextro juice z olimpa
i po tym cyklu szybko wrocilem do tego co jest teraz:)
wiec odzywek chlalem duuuzo:P...no i na tym cyklu ruszylem z 90x2 na klatke do 120x4 na klatke...i waga z niecalych 70 do ok 77:)
heh osiągi masz niezle:) pozdro
Sila i rzezba nie nalegam...z masa gorzej:)ale mam tak na wlasne zyczenie:)
heh habze sluchaj gratki ogolnie jak dla mnie ogrmone ciezary te na barki zza glowy ;O nie wiem czemu niektorzy tu narzekaja moze zazdroszcza itd. mnie tez wkurza gdy jakis mlodszy odemnie wiecej wyciska albo lepiej sie bije ale coz takie zycie :)) ja moze jestem lepszy od nich w czym innym :D
ogolnie gratki dla Ciebie i oczywiscie SOGacz :)
Dzieki wielkie i odbijam:)u mnie jest masa gosci lepszych ode mnie.....dlatego nie czuje sie niczym nadzwyczajnym....
hm nagraj 100kg 8x na profesjonalnej siłowni... ;))) to uwierze
tak to jest jak sie ma zle powazone nie orginalne obciążenie które robil wujek :) znam takich zawodników co niby 100 wyciskają a jak w szkole im nałozyłęm to 80 ich zgniatało tak więc nagraj ten filmik na olimpijskim obciazeniu i sztandze to uwierze pozdro
slim shady
15-11-08, 22:31
ogólnie ładnie tą 70 ale nagraj tą 100 bo ja w wieku 17 lat cisne 70 kg za kark więc wierze Ci ze tam wiecej jakos powinenes pocisnac
To chyba nie wiecie jak wygląda prawidłowe wyciskanie za kark robi sie przynajmniej do ucha a nie jak kolega do czubka głowy pod koniec to i nawet nie wiem czy było do głowy
Kto nie wie to nie wie, dla mnie to ani razu nie było wyciśnięte.
przemek_yo
15-11-08, 22:54
i tak go bedziecie podpuszczac az sobie biedny w koncu krzywde zrobi :) pzdr
ale wyglad spoko
Jak ktoś uznaje za sukces samo podniesienie sztangi 70kg nad głowę to może być, tylko wtedy nie mówmy o tym wyciskanie. Chłopak jest silny, ale poprawnie 8x100 wątpię, że zobaczymy.
nie ma opcji przy tej wadze wyciskać te 140 w dodatku przy tak małym stazu ludzie ogarnijcie sie bo mam wrazenie ze tu same dzieci siedzą bo dajecie sobie wciskać łądną ciemnote.Hedzbe moze jakiś 15stolatek ci uwierzy w te bajki ale nie rób z siebie więcej pośmiewiska
jaka fajna debata
120x4 na klatke i nie cisne 140?.......to tak z ciekawosci zobaczcie sobie na innym forum ,,przelicznik na 1 powtorzenie,,na sf...D:D
po drugie nie bojcie sie bo krzywdy sobie 100 kg nie zrobie;)dotychczas nie zrobilem i nie zrobie;]
skajloker.....to posmiewisko Cie po dupie gryzie widze.....
a cielu jeszcze bardziej....
ktos tam jeszcze pieprzyl ze ciezary znowu niewywazone....moze dac Ci adres tego sklepu sportowego gdzie kupilem i im to powiesz?;p
jakbym sie zalal tluszczem i wazyl ze 100 kg to by bylo......
,,on duzy to pewnie wydrze'' wielki chlop....no ale nie jest duzy i zawsze bedzie ALE!!!
stary jak dla mnie to albo walisz scieme z tym 140 albo jak autentycznie tyle ciśniesz to zanizyłes staz albo masz obkłute dupsko.Mam sporo kumpli któzy cisną po 150 160 i więcej to da ci przykląd kumpel ćwiczy 8lat tylko na odzywkach i cisnie 150 przy wadze 87kg i ma 45 łape klatka 120kilka więc porównując go do ciebie to coś mi tu śmierdzi...
a kumpel ktory mnie asekuruje na filmiku z mojej klasy cisnie 150......ma 43 w lapie tez cwiczy dlugo.....i wpierdala w ciagu dnia tyle co kon.....co prawda przy wzroscie 170 ma 83 kg.....i jest troche zalany....ja nie mam tluszczu dlatego waze tyle ile waze....
a to moj kuzyn ktory mieszka 50 metrow ode mnie....koks...nie wypiera sie tego....
150x3 na barki...i 200 na klatke....
http://nasza-klasa.pl/profile/2887906/gallery/45 co do sily...to lubie go posluchac...
a ta fotka z dziura w glowie to male kuku ktore sobie zrobil uwalajac sciag...
slim shady
16-11-08, 01:42
dla mnie ta dyskusja jest śmieszna, i po dodaniu tego obiecanego filmiku bym zamknoł, co do techniki wiadomo zła, ja cisne az dotkne samego karku chociaz znajomy mi mówił ze tez nie mozna tak nisko
umówmy siĘ TAK napewno masz jakąs siłke gdzies w poblizu zrób te 140 na klate i 100 na bareczki 8 razy na poządnym obciazeniu i koniec dyskusjoi wtedy uwierze pozdro
mieszkam w malej miejscowosci....ze 2 tys mieszkancow....nie ma zadnego klubu...
moge nagrac jedynie na wf w szkole na ORYGINALNYM sprzecie mafida....
kurcze wogóle to wszystko jest tak smieszne ze ja pierdole, hadzbe czy jak CI tam, lepiej Ci jak pokłocisz sie z innymi o to czy wycisniesz to pierdolone 100kg na barki czy nie?? chwalisz sie nie wiadomo czym, naucz sie techniki dobrze to potem sie pochwal, nie zawsze kilogram najwazniejszy
Cały ten temat jest śmieszny, ma na celu jakieś wypromowanie jego twórcy i narobieniu szumu wokół niego
haha zaczyna sie:D...znowu bedzie jazda;D
Może niech wszyscy zaczną wrzucać linki z NK swoich znajomych, będzie jeszcze śmieszniej, zobaczymy który ma większe buły...
Tyle ode mnie, ja już więcej nie pisze w tym temacie.
Pozdrawiam i miłej zabawy życzę:)
nie mial na celu zrobienia szumu,,,,napisalem ze zaczyna sie po pierwszych wypowiedziach....
arus1991....moze dlatego duzy skok bo juz dawniej wycisnalem 130....a podobno miesnie maja pamiec...wiec szybko wrocilem....
a kuzyn to wogole dziki:)
hardworkOUT
16-11-08, 15:08
dopiero teraz zauważyłem temat. dyskusja trochę śmieszna. jedno to pogratulować siły jak na wiek, druga sprawa to ani wyciskanie leżąc ani na barki nie było poprawne nawet 1 powtórzenie. ale mimo to większość w twoim wieku może pomarzyć nawet o tak słabym technicznie wyciskaniu :)
nie komentujcie tego tematu... bo szkoda czasu...
staż albo zaniżyłeś albo sam siebie oszukujesz ;))
Prezydent_1c
17-11-08, 21:54
Kolego trzymaj tak dalej, i pamietaj ze robisz to dla siebie a nie kogos wiec nie ma sie co ciśnieniować :)
Znowu robisz szum opowiadając swoje bajeczki i składając swoje niespełnione obietnice.
Nie będę więcej już tu pisał, by nie postować w tym temacie.
Fotki te już kiedyś widzieliśmy, znowu chwalisz się swoim kumplem czy kimś tam.
Ludzie pytają się skąd jesteś, bo nie wiedzą gdzie jest taka słaba grawitacja.
Idź do mam talent, serio. Powodzenia z tymi kilogramami Ci życzę.
(Już tu nie napiszę i proszę nie komentować mojej wypowiedzi.)
krótka piłka z mojej strony -zamknijcie temat i po kłótni-
a po2 masz 2 konta na tym forum bo poszperałem troche po foto galerry i znalazłem to zdiecie w koszulce ksozykarskiej które dodałeś w innym temacie z innego konta jesteś jedną wielką chodzącą ściemą
moze wam jeszcze dowod osobisty zeskanowac;]
macie racje zamknijcie temat bo wam tyki prawda juz do konca zezre;]
nawet jezeli dam filmik czy cokolwiek to dla was prawda i tak bedzie kamstwem.
pozdrawiam i zycze sukcesow
ciesz sie ze nie masz bana za 2gie konto na forum a teraz uspokój emocje bo popuścisz..
Hadzbe wypierdalaj z tego forum.
juz dawno to zrobilem narqa;]
Nie rozumiem czemu wy go tak od początku nie lubicie. Jeśli kiedyś da filmik w wyciskaniu tych 100kg to na prawde jest kolo wporządku, przecież nic nie mówił a że się z niego niektorzy nabijają to i Hadzbe sie odgrywa, ale nie mówie że on też się do tego nie przyczynia. Wyluzujmy zamiast się klucić i będzie git.