PDA

Zobacz pełną wersję : Fajki a męskość.

noiser
10-11-08, 21:32
Witam, mam nieco krępującą sytuację. Mam 16 lat, pale od 3, ok. 10 fajek dziennie, z tym że ostatni miesiąc to max 5 dziennie. Ostatnio z dziewczyną obejrzelismy jakis film romantyczny, potem jakies przytulaki i powoli doszlismy do samego aktu ... a on leży. I nic nie dalo sie z nim zrobić. Nic. Kurwa 16 lat i impotencja? Laska 1 klasa, bylem wypoczęty. I taka akcja ... Czy to może byc przez fajki?

pozdrawiam

Noiser

TazeR
10-11-08, 21:48
Jeżeli to miałoby być przez fajki to groziłby nam koniec świata :D
Ja w życiu nie miałem fajki w ustach i u mnie na odwrot stoi kiedy nawet nie potrzeba. :D To nie jest od fajek lepiej wejdz na jakies forum opisz swoja sytuacje i tam Ci pomoga. (nie mówie oczywiście o forum kulturystycznym) xD

P.S taka myśl mi się nasunęła. Może doping? :D krąży plotka taka ale ja sie na tym nie znam ;P Pozdrawiam!

noiser
10-11-08, 21:53
Doping nie, ja tylko na gainerze jechalem. No wlasnie tak pytam o te fajki bo tez mi sie obilo o uszy ze fajki obnizaja popęd seksualny, a ja juz 3 lata to trzepie. ale dzieki za odp ;)

TazeR
10-11-08, 21:59
moj starszy 33 i chyba jeszcze z nim dobrze!:D

Sosna91
10-11-08, 22:03
A może po prostu byłeś za bardzo pod jarany że to Twój pierwszy raz. (bo chyba miał być) bo gdzieś czytałem że właśnie od tego też może tak być. a piliście jeszcze coś %% ?

noiser
10-11-08, 22:04
To nie byl mój pierwszy raz. ;) Mialem wczesniej juz stała partnerkę, ale niewazne. NIe nic nie pilismy. :(

Sosna91
10-11-08, 22:08
W takim razie jeśli wcześniej ze stałą partnerką było ok a z tą coś nie tak to znaczy że jej wina :) Raz tak mialem na imprezie że laska była zajebista ale jak sie już odkryła to wcale mnie nie podjarała (hairy)

noiser
10-11-08, 22:11
A ta jest 1 klasa. Ale wlasnie juz na wstępnie wiedzialem ze nic z tego, ale myslalem ze cos z siebie wykrzesam. No nic. Thz wszystkim za odpowiedzi ;)

Sosna91
10-11-08, 22:13
a napisz jak mozesz jeszcze mine tej laski :) Jakis foch był? Czy zrozumiała? bo jeśli zrozumiala to mozecie jeszcze porubować, jakieś klimaty stworzyć lepsze ablo cuś :)

slim shady
10-11-08, 22:29
moza zaduzo waliłes :p

mokkapan
10-11-08, 23:07
moze rodzina byla w domu i sie stresowales, ze mama z kanapkami zaraz wejdzie:p

Sosna91
10-11-08, 23:14
U mnie ojciec co 15 min sprawdza czy grzejniki ciepłe :D

mokkapan
10-11-08, 23:20
hehehe, to fajnie masz:p
A ile masz lat?

noiser
10-11-08, 23:31
a napisz jak mozesz jeszcze mine tej laski :) Jakis foch był? Czy zrozumiała? bo jeśli zrozumiala to mozecie jeszcze porubować, jakieś klimaty stworzyć lepsze ablo cuś :)

Zrozumiala. 0 focha

noiser
10-11-08, 23:32
moza zaduzo waliłes :p
Wiesz wlasnie na to wpadlem, przed tym jak z nia zaczalem powazniej, 3 miesiace bylem sam. ... Wiec raczej weszlo mi to w krew. :PP

noiser
10-11-08, 23:33
moze rodzina byla w domu i sie stresowales, ze mama z kanapkami zaraz wejdzie:p

Nikogo nie bylo chata pusta jak ta lala :D

Chyba juz znam powód mojej niesubordynacji. xD

Koniec z walenie party. :P

tm7
11-11-08, 21:13
Jak zawsze jest ok, a raz taki wałek wyszedł to chyba nic ci nie jest :), fajki mogą obniżyć potencję ale nie w tym wieku, poza tym jak się uprawia dużo sportu to ma się więcej testosteronu i można częściej hulać :D Może się nałożyło kilka czynników i dlatego tak wyszło...

*TERRORBLADE*
11-11-08, 22:02
buhahahahahah xD ---> Dobre xD

tm7
11-11-08, 22:08
Takie jest życie... nie ma się co śmiać :P

noiser
12-11-08, 15:04
Thz wszystkim za odp. ;)

Adasisko
13-11-08, 09:05
Witam, mam nieco krępującą sytuację. Mam 16 lat, pale od 3, ok. 10 fajek dziennie, z tym że ostatni miesiąc to max 5 dziennie. Ostatnio z dziewczyną obejrzelismy jakis film romantyczny, potem jakies przytulaki i powoli doszlismy do samego aktu ... a on leży. I nic nie dalo sie z nim zrobić. Nic. Kurwa 16 lat i impotencja? Laska 1 klasa, bylem wypoczęty. I taka akcja ... Czy to może byc przez fajki?

pozdrawiam

Noiser

To jesteś nałogowy palacz! No, cóż każdy sam sobie wybiera przeznaczenie, obiecuję, że nie będę więcej walcował.

Fajki przyspieszają inicjację seksualną, to więc impotencja nie ma nic do gadania. Jednak, gdy się zdarzyła, to została spowodowana czymś innym, czymś przeciwnym i znacznie silniejszym do właściwości fajek. Tak myślę.

*TERRORBLADE*
13-11-08, 10:35
*"obiecuję, że nie będę więcej walcował."

haha ... spoko ;) ----> ogólnie fajki nie mają nic to Wacława ... zreszta producenci czesto pisza na paczce ,że długotrwałe palenie może ( a nie musi ) uszkodzić nasienie ;)

Tagże jeżeli przydaży Ci sie paczka z ostrzeżeniem o ewentualnym uszkodzeniu nasienia to poproś o inną , przykładowo ta z rakiem płuc | i będzie po sprawie ;)

Pzdr.

addd
19-11-08, 11:04
co za pech Cię dopadł.