Zobacz pełną wersję : OLIMP Gain Bolic 6000? czy BIOGENIX Monster Mass?
Co byscie mi polecili na 1 raz? ;d
Wzrost-180cm Waga-80kg staz-2 miechy dieta-cos tam jest xD
LukiLukasz
10-11-08, 20:50
oby dwa gainery godne polecenia!!;]
zalezy jeszcze jaką masz budowe, czy szybko cie zalewa tłuszczem czy nie??
(jesli cie zalewa to proponował bym monster mass)
monser mass jest troche droższy ale efekty beda lepsze;]
polecam monster masss!;]jak na moje skromna wiedze i doswiadczenie;]
Dołączam sie do pytania. Gainbolic 6000 czy Mass XXL? bo Mass z 14zł droższy na 1kg wiec sporo.
wydaje mi sie ze bardziej oplaca sie kupic Gain Bolic poniewaz jest tanszy i kupisz 3kg Gain Bolica za 75zl a Mass 1800g za 80zl chyba xD
No ale nie zawsze z ilością idze jakość i jak mam o 1,8kg mieć lepsze efekty od 3kg to wiesz ;) ale czytam ze Gain Bolic jest dobry wiec w srode kupie jego.
ja kupilem Gain Bolica za 75zl -4kg na all...o.pl :D
Widzlałem jest teraz promocja ale niestety mam tylko 50zł wiec w środe kupie 2kg w Top sporcie u mnie.
gb6000 jest do kitu, lepiej doloz troche kasy i kup monster massa 1kg gb ok 25 zl, monster massa 30
Arus a zamiast Gain Bolica i monster mass moze mass XXL bo tez dosc drogi 39zł z 1 kg? bo u mnie w top sporcie nie ma monster mass a nie chce mi sie na allegro kupowac.
ciaastek91
11-11-08, 18:19
1kg w ogole sie nie oplaca kupowac, za drogo wychodzi.
no wiem ale włąsnie Gain Bolic jako jedyny nie jest dorogi w 1kg bo 25zł
*TERRORBLADE*
11-11-08, 21:52
Ja osobiście stawiłbym na gainbolic'a ... cenowo jak i smakowo extra ;)
Master Mass jest badzo dobrym produktem nie oszukujmy sie ;DD
Zgadzam się z przedmówcą. GB6000 jest dobry zarowno pod względem smaku, rozpuszczalności a i cena jest dosyć kusząca.
Pozdro!!
*TERRORBLADE*
12-11-08, 10:34
Hehe miałem GB-6000 o smaku truskawki , wanilii oraz czekolady i nie narzekam na smak ;)
Rozpuszczalność też dobra :)
ciaastek91
12-11-08, 11:47
rozpuszczalnosc dobra, bo duzo wegli prostych ;p
Ja kiedys jadlem monstera i smak i rozpuszczalnosc byla b.dobra efekty jak to po gainerze. Ale trudno porownywac te 2 odzywki poniewaz w gainbolicu zjaduje sie kreatyna i tu chyba musisz sam zdecydowac czy chcesz ginera z kreatyna czy bez:p pozdro
LUDZIE CO WY PISZECIE!!!??? GainBolic 6000 to okrutny shit!!! Co z tego że dobrze się rozpuszcza i smakuje? Cena mówi wszystko. Sprzedawcy na allegro tylko sie cieszą z jeleni którzy łapią sie na promocje GB bo na tym zarabiają. Ta zawarta kreatyna nic nie pomaga. Skład jest uboższy niż podany na opakowaniu co wiele razy było sprawdzane. To tylko smaczny koktajl i tyle. Założe sie z każdym o każde pieniądze że z czy bez GB osiągnie te same efekty. On poprostu nic nie daje. Polecam kupić jak już z gainerów to Hard Mass. A najlepiej to dobre białko (scitec) + Amino BCAA + dobra kreatyna (Horse Power) do tego jakieś witaminki i macie najlepiej dobrane suple żeby nabrać na masie i sile. To by było na tyle ;]
*TERRORBLADE*
17-11-08, 23:17
jadłęm i nie narzekałem :)
Nie chesz to nie kupuj xD