PDA

Zobacz pełną wersję : Nitrobolon

kokos02
09-11-08, 14:12
Witam

Mam pytanie czy Nitrobolon jest stakie czy jabczane ??

I ile potzreba na cykl ??

Rickey
09-11-08, 18:42
Z tego, co wiem to nitrobolon to dopalacz przed treningowy. A ile potrzeba na cykl to nie wiem, bo sam nie stosowalem.
Pozdro!!

NIKOLIS 168
09-11-08, 18:55
Na rynku mamy 3rodzaje NB...
Kazdy jest inny...

pimols
09-11-08, 19:44
Na rynku mamy 3rodzaje NB...
Kazdy jest inny...
prawda
jaki NB masz?

Vizor
09-11-08, 21:14
OOO Ja mam taki zwykły "nitrobolon II" i trzeci dzień biore ale czuje już powera :D Ile na cykl ?? To zależy, słyszałem i panuje takie przekonanie,że 2 puszki ale to zależy.

Sosna91
09-11-08, 21:48
Właśnie miałem zakładać temat na temat Nitrobolonu to się tu podepne jeszcze, mianowicie wszędzie piszą że po cyklu jeszcze pompa utrzymuje sie przed jakiś czas ale nigdzie nie ma w przybliżeniu. Czy ktoś może mnie olnić i napisać ile mniej bądz wiecej dni miesięcy trzyma pompe nitrobolon? i czy poźniej wszystko tak samo zejdzie jak po kreatynie? Czy moze troche masy i sily zostanie?

TazeR
09-11-08, 21:52
Jeżeli będziesz trzymał diete to ani po krecie ani po nitro nie bedziesz mial spadków

Sosna91
09-11-08, 21:57
Jeżeli będziesz trzymał diete to ani po krecie ani po nitro nie bedziesz mial spadków

hmm to możliwe? przecież mieśnie mam w czasie cyklu caly czas napomowane to przeciez caly czas takie nie będą nawet przy diecie? czy sie mylę?

Co do diety to niestety jej nie posiadam bo nie jestem wstanie jej utrzymać chodząc do sql ale Czy jeśli zamiast diety kupie do tego MassXXL też moze byc?

pimols
09-11-08, 22:00
hmm to możliwe? przecież mieśnie mam w czasie cyklu caly czas napomowane to przeciez caly czas takie nie będą nawet przy diecie? czy sie mylę?

Co do diety to niestety jej nie posiadam bo nie jestem wstanie jej utrzymać chodząc do sql ale Czy jeśli zamiast diety kupie do tego MassXXL też moze byc?
mass xxl nie zastapi diety jedynie pare poslikow ale lepsze to niz nic

Vizor
10-11-08, 08:07
To jest tak nitro pompuje i odrzywia lepiej mięśnie więc jak będziesz diete dobrą miał to sie utrzyma wszystko i zarośnie mięskiem :D Ja się dopne pod temat ten,bo jest sprawa. Mam nitro i 50 mega capsów mono i ak to połączyć żeby wyszło mi ekonomicznie, bo szkoda mi tych 50 capsów do następnego cyklu trzymać a tak to już sie przerobi ;)

kokos02
10-11-08, 13:19
A ktory jest najlepszy nitroblon ??

mrozikhg
10-11-08, 14:08
ten ktory wyszedl ostatnio!!
Vizor zjedz ta kreatyne tak jakbys robil cykl albo odloz to bedziesz mial wiecej na kolejny cykl.co do masy/sily po nitro to mi masy spadlo wiecej niz sily. sily w huj zostalo!! a pompy wcale nie ma tak dlugo. widac dobre efekty ale tez zanikaja nawet przy diecie.pozdro

Vizor
10-11-08, 15:32
to będzie dobrze jak będe tak dawkował ;

dt rano mono
przed treningiem nitro
po mono

dnt mono rani
mono wieczorem

??

adonis18
10-11-08, 16:26
jak masz tylko 50 kapsli to zostaw na kolejny cykl kreatynowy bo tak ci nic nie da.
mój ziomek ze szkoły mial przez sierpien mial cykl na nitroblon2 z treca i krecie z olimpu. przez 5tyg tylko 3,5kg przybrał ale jest zadowolony bo u niego to ciężko wchodzi cokolwiek nawet tłuszcz. siła też mu poszla w góre. bierze teraz całe 80kg na klate co i tak nieźle jak na takiego zajebistego chudzielca

Vizor
10-11-08, 16:54
mi na krecie przyszło 6 kg i tyle zostało :D teraz na nitro chcę siły i jeszcze masy nabrać.

mrozikhg
10-11-08, 22:03
to teraz rzuc jablko a potem nitro.;)