Zobacz pełną wersję : bet-at-home
witam,
czy gra ktoś na tym serwisie? ew. na jakimś innym ale najlepiej na tym. mam pare pytań co do tych systemów itp:D Najlepiej na GG, jak ktoś gra to niech na PW napisze nr, proszę;)
ja gralem na bet-at-home.... ale wszystko przegrałem:)))
Mimo to, na pytania chętnie odpowiem.
Pisz tutaj:p
pozdro
Np jak jest system kombinacyjny i 4/7 to kupon wejdzie jezeli jest ponad 4 dobre wyniki? i jakie 4 najwyzsze kursy są mnożone przez siebie i * stawka?
bet-at-home to zaklady sportowe online... ;|
jeśli w systemie kombinacyjnym chociaż jeden nie wejdzie, no to masz zonka.... tracisz... jednym slowem musi wejść wszystko:( minimalna stawka to 1 PLN.
pozdro.
moze jakis SOGGGGG??:)
hmm system kombinacyjny w zakładach sportowych, na czym to polega ?
Ja obstawiałem kiedyś w totomixie, ale nigdy nie wygrałem , wszystko w plecy... Dałem sobie spokój z hazardem :) Nie tędy droga do szczęścia.
Ja gram na bwin i czasami nawet dobrze Mi idzie.
Trzeba większą kasę stawiać bo po 2 zeta to nie ma co , większe straty mogą być, ale coś za coś, mam znajomego co obstawia czasami za 50 - 200 zl i nieźle mu idzie, czasami wtapia ale ogólnie dużo na plus jest.
Ja czasami stawiam po 500 zł ale nie w tym systemie.Jak sie na tym dobrze znasz masz duzo czasu to mozna dobry hajs ciagnac.
bwin to sportowe zakłady ??
Ten mój znajomy sportowe obstawia, liczbowe jakieś gry i zabawy to chyba kiszawka jest żeby coś zdziałać??
Na bwin mozna grac w pokera jakies gierki samochodowe i takie tam pierdoly ale to wszystko to tylko naciagactwo.Ja gram w normalne zaklady sportowe z ojcem w sumie to Ja tylko wprowadzam zaklady a ojciec wszystko obmysla.To dobra zabawa a i adrenalina jest heh
na kombinacyjnym mozna sporo hajsu zgarnac. Jak wejdzie ci cały kupon (powiedzmy 10 meczy), stawka sie mnoży i z 2 zeta masz 50 przykladowo.
ale ogólnie ciężko jak nie siedzisz w tym maksymalnie.
No trzeba w tym siedzieć, np nhl ustalają kurs przed meczem, a często jest tak że kogoś zawieszą albo ma kontuzje, wypada ze składu kilku graczy, albo jeden najlepszy i nawet ostatnia drużyna z tabeli może wygrać z najlepszą jak ktoś w tym siedzi, na necie czyta cały czas newsy, to może nieźle zarobić.
Ale w kombinacyjnych placisz za kazdy zaklad czyli jak stawiasz 10 meczy to 20 zł Cie to kosztuje
podajcie jakieś strony z zakładami.
www.bwin.pl
www.betclick.pl
to te najlepsze jak chcesz inne to zaptaj wielkiego brata google.