Zobacz pełną wersję : browary
siema,
wlasnie siedze i wale browary, wypilem juz 3, wejda jeszcze pewnie ze 3 i moze jakis kielon.... co sądzicie kulturyści o tej sytuacji? Czy moja masa na tym ucierpi? Wczoraj zapodalem trening na klate i w ogóle nawalam 3-4 treningi w tygodniu i wpierniczam tunczyka. ale w weekend wchodzi jakas naje***a..... będzie cos ze mnie??:)))
pozdro
jak robisz rzeźbe to może coś z tego będzie ale watpie
pzdr
a jak robie mase....?? 8 browarow w weekend i w tygodniu ostry trening i dieta.... nie przejdzie??
pozdro
slim shady
08-11-08, 23:14
umnie takie cos nie przechodzi, alkohol nie da nic ci w sylwetce, chyba ze idziesz na zawody kulturystyczne to pijesz zeby sie odwodnic
nie o to pytalem.... pytalem czy alkohol ma bardzo zly wplyw na moje treningi i co bedzie jak bede cwiczyl 3 x tydzien i w weekend browarki.....
pan.wiesiu
10-11-08, 23:32
widzisz przyjacielu, jedno piwko nikomu nie zaszkodzi, ale 8 to nie polecilbym. nie to, zebym mial cos przeciwko temu wspanialemu trunkowi, ale etanol nie pomaga przy masowaniu, nawet niweluje czesc efektow jakie powinno sie uzyskac (chodzi o gospodarke wodna organizmu).
powiem tak: masz w sobote impreze - bierzesz ze soba 5l butle wody. wczesniej bierzesz sporo witaminy z grupy B, oczywiscie popijajac 2 litrami wody...
cos za cos ;)
gorzaly najlepiej nie dotykaj (za duze stezenie alkoholu - musialbys wtedy dwie (2) 5-litrowe butle z woda wziac na ta impreze)
z drugie strony - nawet jesli pijesz w soboty (bo mam nadziej, ze nie pt, sb, ndz) i cwiczysz przez tydzien, to lepiej niz gdybys nie cwiczyl w ogole.
pozdrawiam;
wiesiek
o właśnie o taką odpowiedź mi chodziło!!
Sog for you!
Pan Wiesiu dobrze gada.
Witaminę C jest też dobrze zapodawać przed jak i po imprezie alkoholowej. Po powrocie do domu można wcisnąć całą cytrynę do szklanki i wypić.
Trochę zboczę z tematu i dodam, że słyszałem iż witamina C zapodawana z tabletek (czyli chemia) dłużej się utrzymuje w naszym organiźmie, niż witamina C zapodana np z owoców, bo ta jest podobno szybko wydalana razem z moczem. Nie wiem czy to prawda, może ktoś coś wie na ten temat ;)
alkohol i trening to nie najlepsze połączenie przy najmniej w moim przypadku.
to chyba w każdego przypadku..