Zobacz pełn± wersję : kreatyna
Moze mi kto¶ powiedzieć jak to jest z braniem kreatyny- 6-7 tyg biore mono Olimpu i wyczytałem gdzie¶ ze takie cykle to 2-3 rocznie max. Chciałem to kontynuować i nie za bardzo wiem czy mogę? Ziomek mi polecał jak±¶ inna odmiane kreatyny i mowi ze moge brać.
Pozdrawiam.
Niby mówia ze przerwa między kolejnymi cyklami powinna byc co najmniej taka sama jak okres cyklu( czyli ok 6-8 tyg),ale zalecam zrobic dłuższ± przerwę
a po 2 dniowej przerwie w cyklu moge brac dalej czy lepiej juz odlozyc? najchetniej bym przerwal na jakis tydzien cykl bo sie troche rozchorowałem ;/ co myslicie?
Street Fighter
11-11-08, 11:06
odstaw zupełnie na 7 tygodni bo i tak nie bedzie efektu dalszego brania a szkoda wywalać pieniadze w kupe że tak powiem :P
brałem 5 tygodni- to w takim razie zrobie przerwe i jak wyzdrowieje dokoncze cykl. Czyli po jabłczan moge spokojnie sięgn±ć po zakonczeniu cyklu na mono tak? Pozdro
slim shady
11-11-08, 16:52
najlepiej zrobic 2 cykle mono i dopiero za jabłczan sie brac
z kreatyna to jest nie do konca tak jak tojest pisane na www czy ulotkach,
moze i sie sprawdza u osob poczatkujacych, ale w pozniejszym czasie wygalda to juz nie co inaczej,
sam obecnie lece na krecie 8 tyg czujac jej dzialanie, i wystaczy mi przerwa juz 4 tyg aby moc powrocic do ponownej suplementacji nia,
ale... mam kolege ktory leci na krecie praktycznie bez przerwy (na cyklach rowniez!!!) i o dziwo dziala na niego...
takze trzeba znalezc swoj wlasny zloty srodek odnosnie tego srodka zeby moc wyciagnac z niej 100% - oczywisciena bazie prov i bledow,
natomiast co do ciebie - skoro juz troche na niej leciales i zlapalo cie chorobsko zrob przerwe o niej wroc do zdrowia, a powrot do niej i wzmozonego treningu proponowalbym dopiero po 4 tygodniach,
4 tygodni bez siłki nie wytrzymam raczej ;)
4 tygodni bez siłki nie wytrzymam raczej ;)
a kto ci powiedział że bez siłki
masz przerwe w braniu krety zrobić. ćwiczysz cały czas
elo
ziomus czasem przerwa wychodzi korzystniej niz niepotrzebne treningi ;)