Zobacz pełn± wersję : Prosze o ocene...
Witam.
Jestem zapisany na silownie 20 miesiecy, ale mialem paru miesieczne przerwie, cwicze regularnie od powiedzmy roku czasu. Cwicze 3x w tygodniu, dietka konkretna od powiedzmy miesiaca. Wzrost 183cm, waga 89kg, nigdy nie wzialem nawet kreatyny, czy bialeczka, wszystko na sucho. Prosze o oceny, wskazowki, pozdro;)
slim shady
07-11-08, 21:58
juz zaczyna cos tam widac, ale jeszcze troche pracy przed Tob±, masuj dalej :)
wysoki jeste¶, wiec definicje cięzko złapać ale i tak już sporo widać keep going, wszystko jest na dobrej drodze.. może już czas na suplementacje? kreatynka nie zaszkodzi ;p
A jak Mowisz Marcinek, zamowilem juz pierwszy zestaw na poczatek, bialko, kreta, glutamina plus bcaa (bcaa teraz nie wezme, zostawie na pozniej). Z rzezba nigdy nie mialem problemow, raczej zawsze bylo tak jak teraz:) Jesli oczywiscie nie zarlem samych fast foodow i ogromnej ilosci slodyczy:) Jednak przykladam sie mocno do treningow teraz no i dieta, zobaczymy co odzywki zdzialaja. Postaram sie to wszystko rozplanowac jakos z glowa...
jaki masz plan? dobrze by było przed cyklem wporwadzic jakis inny np silowy, zeby miesnie odzwyczaic, a na cykl wrocic na masowy.. takie urozmaicenie ;]
a na pierwszy cykl, odzywki jak najbardziej ok w/w przez Ciebie :) pzdr. przyrostów zycze.
A widzisz i chyba bedzie ku temu okazja. Mieszkam w UK, zamowilem suple przez sklep internetowy (oglaszaja sie tutaj), ale widze ze sa takie opoznienia ze dostane te odzywki pewnie jakos 4 tygodnie przed wyjazdem na swieta..:/ Takze chyba nie bedzie sensu ich brac, zjem sobie bialeczko najwyzej i bede pilnowal diety do swiat. Po swietach wroce, z nowym bialkiem, reszta ju zbedzie na miejscu i zaczne cyklik, najpewniej masowy. Postaram sie to zrobic ksiazkowo, najpierw masa przez czesc zimy a potem na lato wyciachac miesko.
Co do treningu to juz myslalem o tym... Dobrym pomyslem bedzie jak do swiat zmienie do na silowy? Gdy bede w dalszym ciagu jechal na sucho? A po swietach razem z cyklem zmienic na masowy? Pozdro
Podaj swoje wymiary, bic, klatka itd.
Dobrym pomyslem bedzie jak do swiat zmienie do na silowy? Gdy bede w dalszym ciagu jechal na sucho? A po swietach razem z cyklem zmienic na masowy? Pozdro
Nie zaszkodzi.
Bic 40cm, reszte pomierze w domu, to podam, moja kobieta jakos dziwnie reaguje na takie prosby;)
tm7: co nie zaszkodzi?;>
ludzie pomuscie ne bardzo wiem jak mam wkleic swoje foty???
widac ze cwiczysz. cwicz dalej! :)