Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zwiekszyc mase

magic_key
06-11-08, 17:12
siema jestem raczej chudy wymiary to mniej wiecej 33.5 w lapie, 97 w klacie... przeszedlem jeden cykl na kreatynie z olimpa ktora gowno dala :[ :[
jestem po operacji ginekomasti :/ i mam takie wglebienie pod sutkiem i chce przybrac na masie troche zeby tam bylo troche wiecej miesnia to moze sie wyrowna.
do wydania hm no raczej cos kolo 50-60zl :/
co byscie mi polecili? zaznaczam ze nie mam raczej diety i nie jest mozliwe zebym ja mial, staram sie zdrowo odzywiac i troche wiecej jesc. na czas masowania wypisze sie tez z kick-boxingu :)(bo tam najwiecej kalori spalam:P)

prosze piszcie cobyscie wzieli na moim miejscu!!

p_narozny
06-11-08, 17:15
Zapewne zaraz dostaniesz pare postow, o tresci mniej wiecej 'bez diety, nic nie poradzisz.' I to prawda? Dlaczego niby nie mozesz jej miec? To podstawa.

Sosna91
06-11-08, 17:24
do 50-60zł to duzo nie poszalejesz, mozesz za to kupic ok 2kg Gain Bolica 6000 z kredka w znikomej ilości. bądz 3kg Gainera737 ale to juz lepiej 2kg Gaina bolica. badz posiwecic to 60zl na diete :)

Rickey
06-11-08, 19:04
Gainer 737-nawet tego nie kupuj, szkoda tych 60zł:)
Dla chcącego nic trudnego, więc nie wierzę, że nie możesz trzymać żadnej diety, ze względu na napięty harmonogram dnia. Uważam, że te 60 zl najlepiej byś wykorzystał nad dopracowaniem (chociaż przez chwile) diety.
Pozdro!!