Zobacz pełną wersję : Jakie suple na redukcję
Lemonflash
23-10-08, 22:54
Witam. Mam pytanie, co sądzicie o połączeniu
Amino 4500 + HMB + Białko. W celu redukcji tkanki tłuszczowej i budowy suchej masy ;>??
Dodam dla informacji że jestem świeżo po cyklu Thermo Shape(spalacz) + białko Treca i nawet w połączeniu z dietą efekty są mierne. Po miesiącu odpoczynku chciałbym spróbować czegos innego ale nie za mocnego ;] oto moja propozycja.
Ten temat to nie miejsce na takie pytania.
Ale jeśli chodzi o schudnięcie plus budowanie dobrej masy polecam. Zostawić kasę z odżywek i poświęcić ją na dietę z duużą ilością białego mięsa,ryb,jajek ograniczyć węgle na rzecz tłuszczy z orzechów ,ryb,oliwy z oliwek,oleju lnianego bądź sojowego.
kupić sobie witaminy (daily formula albo vitamin plus olimpa) zma zwykłe bądź apteczne, kwasy omega 3(6 i 9 też mogą być) i zacząć biegać 2-3 razy w tygodniu treningiem interwałowym hiit który wygląda następująco
http://vitalia.pl//forum2,26171,26171,0_Trening_interwalowy_hiit.html&cookie=1
uwierz ,że to wystarczy ;)
Lemonflash
24-10-08, 14:37
A dlaczego niby nie należy tutaj pisać o tym? przecież to forum i dział suplementy wiec sie pytam czy takie beda dobre.. i jeszcze nie chodzi mi tylko o schudnięcie, bo nie mam aż tyle tluszczu, tzn troche mam i przez to nie widać dokładnie zarysu i ładnej rzeźby, chodzi o delkiatna utrate tłuszczu i wzrost masy mięśniowej suchej...
A dlaczego niby nie należy tutaj pisać o tym? przecież to forum i dział suplementy wiec sie pytam czy takie beda dobre.. i jeszcze nie chodzi mi tylko o schudnięcie, bo nie mam aż tyle tluszczu, tzn troche mam i przez to nie widać dokładnie zarysu i ładnej rzeźby, chodzi o delkiatna utrate tłuszczu i wzrost masy mięśniowej suchej...
tu masz temat o odżywkach http://www.e-kulturystyka.info/forumdisplay.php?f=9 wystarczy tylko dobrze poczytać :) szkołą podstawowa sie kłania... :P
Lemonflash
24-10-08, 15:04
... może i jest o odżywkach ale zestawień jakiś na określony cel nie ma, pozatym każdy potrzebuje czego innego a ja podałem swój zestaw bo dobrałem u uzałem ze moze byc dobry i chcialem zebyscie mi ocenili i najwyzej pomogli od tego jest chyba forum.. dzieki ,napisze na innym forum
STRONG4U.pl
06-11-08, 08:15
Gwoli ścisłości Kolegom wyżej chodziło o to, że zadałeś pytanie w dziale sklepu a nie np.: w Kulturystyka->Odżywki i suplementy. Przez umieszczanie tematów w nieodpowiednich działach robi się bałagan na forum, a tego nie chcemy.
Co do Twojego połączenia jest całkiem OK aczkolwiek podałeś zbyt mało szczegółów na temat swojej budowy, skłonności/nieskłonności do tycia by dobrać Ci odpowiednie suple. Osobiście jednak zastanowiłbym się nad termogenikiem i najpierw zrzucił zbędne kilogramy, czyli stosował trening i dietę na redukcję, a dopiero potem skupił się na budowaniu suchej masy mięśniowej.
pozdrawiam
p.s. temat przeniesiony do działu odzywki i suplementy