PDA

Zobacz pełną wersję : hmm?? 1 cykl

LukiLukasz
04-11-08, 20:52
witam! mam dla Was pytanie co byście mi poradzili bo nie mam zbytnio kasy a chciałbym robić 1 cykl (ćwiczę już rok mam dietę i plan treningowy) i zastanawiam sie nad:
-cyklem masowym na monohydacie (creatine powder creapure 500g) i gajnerze (gain bolic 4kg) koszt 170zł
czy
- 2 cyklami masowymi w których jeden cykl na monohydracie a potem drugi po jakims czasie równiez na monohydracie (równiez na cykl po 500g) koszt 140zł

co mi da lepsze rezultaty w masie i w sile??wypowiadajcie sie prosze
Z góry dziekuje

MhL
04-11-08, 21:19
Jak masz dobra diete to gainer nie potrzebny. Obliczyles zapotrzebowanie kaloryczne i uluzyles diete?

Kidler
04-11-08, 21:23
jeżeli chodzi o 2 cykle na monohydracie to kreta z Vitalmaxa zielona w proszku kosztuje 83 zł 1200g i na allegro i u mnie w sklepie tak więc spokojnie coś do tej krety możesz dorzucić :) jeżeli masz do wydania te 150 zł :)

LukiLukasz
05-11-08, 07:39
dietę mam dobra tylko nie zawsze sie jej trzymam bo nie zawsze mam te produkty które mógł bym jesc ale staram sie je zastępowac innym produkatmi;] i zawsze mi cos tam braknie kalori ale staram sie tego unikac;]
dobra jest ta kreta z vitalmaxa lepsza od tej co ja napisałem u góry w sensie jakosc\cena??

MhL
05-11-08, 13:22
Zielona vitalmaxa to klasyk. Diala, cena do jakosci OK