Zobacz pełną wersję : Horse Power i Nitrobolon
Czy połączenie Horse Powera z Nitrobolon Energized będzie dobrym pomysłem? A moze Horse Power i shock therapy?
hp i shock jak dla mnie dobre
NIKOLIS 168
04-11-08, 22:10
Masz do wyboru albo połaczenie ze stackiem albo z noboosterem.
Jak stack to: Xpand, Noz, Clout, Storm.
NoBooster to: Shock, No Xplode, No3 Overload, Super Pump 250.
A który z tych noboosterów najbardziej polecasz? Nitro energized jest godny polecenia?
NIKOLIS 168
05-11-08, 14:54
ogolnie zrezygnowałbym z Nitro. Radze przeniesc sie amerykanskie suple, cena nawet mniejsza efekty nie do porównania. Wymien jakie cykle na kreatynie do tej pory brałes.
Wtedy postaram sie cos rozpisac. Jeszcze jedno pytanie czy kupiłes juz HP? Bo jezeli nie mozna by cos wymyslec aby było dobrze i długo(ekonomicznie).
Pozdrawiam:)
Sory ze sie wtracam ale pojedyncze pytanie:) Mowisz amerykanskie suple.. na tych sie mniej znam... Moglbys wymienic jakies dobre amerykanskie: bialko gainer kreatyna mono glutamina i bcaa?:) Z gory dzieki:)
NIKOLIS 168
05-11-08, 20:50
BCAA : BCAA Pro (SAN), GROWTH FACTOR.
L-Glutamina : NAG, GlutaBolic
Mono: Universal,
Akurat gainery i białka na naszym rynku sa bardzo dobre.
''przeniesc sie amerykanskie suple'' bardziej chodziło mi o stacki i noboostery.
A jakie polecasz??:) Te amerykanskie kreatyny itp sa duzo lepszej jakosci?? Bo powiem szczerze bo nigdy nie kupilem odzywki innej firmy niz trec lub olimp:p
NIKOLIS 168
06-11-08, 22:46
Tak. Czemu Trec czy Olimp sa gorsze od Sanu czy Universalu?
Odpowiedz jest prosta:
... nie te laboratioria , nie te nakłady , nie ta firma , nie ta jakosc ....
Jaki rodziaj kreatyn mam napisac?
Olimp nie jest zły ale w treca równiez nie inwestuje raczej. Z USA dobre sa rózne staki kreatynowe i w ogóle aminokwasy itd.
NIKOLIS 168
07-11-08, 16:15
ja tez oczywiscie uzywam polskich produktów bo sa dobre i tanie.
Ale stacki z USA bija na głowe polskie.
Jak mozesz to same mono:) I pare prostych stakow:) No i jakie te poslie bialka i gainery sa dobre??:) pozdro