PDA

Zobacz pełną wersję : Siła???

dragonnnnnn1234
03-11-08, 23:42
Cześć koledzy mam taki problem zastanawiam się nad jakaś odżyweczką trenuje regularnie w domu zakupiłem atlas kettlera full wypas trenuje 1 miesiąc miałem około roku przerwy. Wcześniej przyjmowałem kreatyne TRECA bylem zadowolony z efektów siły ale szukam czegoś co nie pociagnie za soba drastycznego przybrania masy;) waże 120kg wiek 21 wzost 1.92 dzis przy probie wyciskania na ławaczce podniosłem 60kg kilka razy natomiast 70kg utkneło w połowie;) Zastaniawiam się nad nitrobolonem Szukam czegoś co da mi siłę a nie pociagnie za soba przybrania na masie;) zarazem musi to byc cos mocnego. Przykladowo np. po nitrobolowie po skonczonym cyklu to siła mi pozostanie na cały czas? jakie sa skutki uboczne? jaki okres czasu bede mial tak efektownie napompowane miesnie? dziekuje pozdrawiam

pimols
04-11-08, 07:03
lepiej se diete na redukcje zrob chlop 120kg, 70 nie umi podniesc to zle
ale jak juz chcesz to creatyna tcm

mrozikhg
04-11-08, 07:11
i potem ewentualnie nitrobolon ale xpand tez wymiata. :D

Seba87
04-11-08, 12:12
120 kg. to niezły bydlak musi z ciebie byc. Najlepiej zarzuc cos na redukcje spalacze itd. daja duzo energi i siły, ostatnio wiecej wyrwałem na klate stosujac spalacze niz gdy stosowałem odzywy na mase ale to sie liczy z innym przebiegiem treningu 15 powt. itd. rzeźba ogólnie