Zobacz pełną wersję : rozpiska
potrzebuje rozpiske kiedy i ile czego brac do odbloku, cykl jest na propie i metce, mam cala puche HP i 90 kapsow mono, ZMA niestety mala puche 60 kapsow, AAKG 150kapsow, witaminy to wiadomo, Aspargin, Cynk z olimpu, clomid to wiadomo. Nie wiem co z glutamina czy dokupic czy starczy to co mam.
jeszcze sie nie zaczol, x5 i mct musze kupic i ogarnac z odblokiem zeby to sie kupy trzymalo, zma wiadomo przed snem a co do reszty to nie wiem jak to poporcjowac
ale o czym ty piszesz....
o suplach / cyklu czy pct?
bo nie kumam tego...
wszystko pisze w pierwszym poscie, do odbloku co i jak mam brac
no ale jak wyglada cykl!?
nie wiem po co to? skoro ja chce rozpiske supli do odbloku, metka 1/2 kapsa rano, 1 popoludniu, 1/2 wieczorem, prop poniedzialek, sroda, piatek po 50mg do tego sylimarol cynk witaminy aspargin tran x5 mct
piszesz kurwa tak chaotycznie ze huj wie o co ci chodzi...
pct
clomid
3 dni po 100mg przed snem
15 dni po 50mg przed snem
mono + gluta od razu po cyklu ladujesz bez faz nasycenia,
zma przed snem razem z cynkiem,
tt mozesz dodac
a aakg lepiej przed czy po treningu? czy po 1 kapsie przed i po?
2 kapsy 30 min przed treningiem
mono se chyba odpuszcze bo malo tego mam, wezme HP starczy 10g na dzien czy dawac cala miarke (20g)?
zle,
najpierw mono 6-8 tygodni, pozniej 4-6 tygodni przerwy od kreatyny i dopiero stack
nie moge zamiast mono do odbloku HP wrzucic? przeciez to i tak jest na podtrzymanie tylko bo przyrostow zadnych raczej nie bedzie skoro wczesniej cykl byl na saa
zle,
rob tak jak ci napisalem,
no ok, w czasie przerwy miedzy mono i HP mam normalnie cwiczyc czy zroboic jakas przerwe?
jak chcesz zanotowac spadki to nie cwiczyc...
no dobra ale nie przemecze organizmu, najpierw 6 tygodni na cyklu, pozniej kolejne 6 na mono, pozniej 4 na czysto i jeszcze z 4 na HP to wychodzi 20 tygodni cwiczen non stop
z tego co napisales tak wychodzi
a co ty kurwa chcez tylko cwiczyc na cyklu a pozniej paczki i cola...
a regeneracja i jakas przerwa?
nie masz pojecia koles widze zadnego
ani o saa, ani o suplach i o zgrozo o treningu (o diete nawet juz nie pytam)
wiec proponuje ci najpierw zaczac w odwrotnej kolejnosci,
gosciu najebales tylko postów i zamentu a w 3 zdaniach szlo odpowiedziec na moje pytanie, nic mi nie proponuj tylko zrób se lepiej przerwe od klucia i cos na koncentracje kup
pa pa
idz do kata sie wyplakac
pozniej ogarnij sie i zacznij pracowac nad tym o czym pojecia nie masz to moze do czegos dojdziesz...
zegnam,
vold wywal wszystko procz pierwszego posta bo to jakas parodia jest
niby dlaczego mialby to zrobic?
zadales pytanie i dostales odp,
zaczales zadawac nastepne i wyszlo ze wogole nie masz pojecia o sprawy o ktore pytasz...
wiec jesli cos ma byc wywalone to caly temat ziomus ;)
a ze jestes laik i nie masz jaj wiec wolasz wujka volda zeby poczarowal panelem administracyjnym aby nie bylo widac tego ze jestes jaki jestes...
proste,
hehe smieszny jestes, piszesz tak cipiato ze nic nie idzie z tego skumac, to moj pierwszy cykl na saa wiec i moze zadaje debilne pytania i nie wszystko wiem a ty jako bardziej doswiadczony powinienes konkretnie pisac co i jak a nie fochy rzucac
sam nie wierzysz w to co wlasnie napisales a ja mam uwierzyc...
heh...
napisz cos jeszcze zabawnego, ale postaraj sie ziomus ;)
licze na ciebie