Zobacz pełną wersję : creatyna + l glutamina
creatyna + l glutamina mozna razem to brac ze soba ?? czy lepiej zrobic cykl ceatyny oczywiscie z gainerkiem i potem zaczac brac l glutamine i czy wogole sie oplaca ja brac ??
bierz krete rano na czczo i zaraz po treningu a glute rano na czczo po treningu i przed snem, ale napisz jaka masz ta krete i jaka glute pozdro
bierz wszystko naraz jak masz hajs. jesli zrobisz tak jak mowilem to krete bierz na czczo i przed treningem bo po treningu bedziesz pil gainera a miedzy gainerem a kreatyna musi byc 30 min odstepu:)
slim shady
01-11-08, 16:55
glutamina dobra
bo po treningu bedziesz pil gainera a miedzy gainerem a kreatyna musi byc 30 min odstepu:)
Bzdura.
Jak wytlumaczysz fakt, ze w niektorych gainerach jest juz kreatyna?
tego niewiem ale w gainerze jest bialko a kreatyna i bialko sie gryza.. w gainerze jest to pewnie jakos specjalnie polaczone ze wszystko razem wspolgra..az tak sie nie znam na tym zeby to wytlumaczyc
ciaastek91
01-11-08, 21:49
creatyna i bialko sie gryza? gdzie ty to wyczytales :|
gryzą się. Ciekawe, ciekawe... :)
a Wiec Gainera mam zwyklego bez kreatyny itp aa kreatyne mam zamiar kupic mono 0,5kg a niewiem wlasnie jaka ta glutamine kupic ? moze ktos by doradzil wyslal jakis link z allegro jak by mu sie chcialo wejsc i zerknac okiem ;) z gory dziekuje :) aaa i glutamine sie bierze cyklicznie ?
slim shady
02-11-08, 00:27
l-glutamine mozesz cały cza brac, ja polecam firmy MHP tyle ze to juz cena wysoka
gryzą się. Ciekawe, ciekawe... :)
kurwa chodzi mi o to ze musi byc przerwa pol godziny miedzy kreatyna a produktami z bialkiem
kuffa nie o to mi chodzi. Poprostu fajnie to brzmi
http://www.allegro.pl/item469671610_olimp_kreatyna_300_caps_najtaniej.ht ml tu masz dobre i tanie mono 4kapsy rano na czczo i 4 po treningu
http://www.allegro.pl/item464755950_olimp_l_glutamina_300_mega_caps_najt aniej_w_w.html
tu masz dobra i tania glutamine bierz 2szt. rano na czczo 3 po treningu i 2 przed snem pozdro
kreta ta jest odbra a gluta niewiem.. malo jem supli olimpu
No ale jak zazywac glute w dni bez treningowe co 6h ? tak jak gdzie neigdzie przeczytalem ? i moge spokojnei gainera pic po treningu nic mi sie nei bd gryzlo :P ?
no jedz tak jak ci tu pisali co niektorzy.
Glutamina. DT-rano po treningu i przed snem. DNT-rano i przed snem. Gainera mozesz spokojnie po treningu pic.