Zobacz pełną wersję : mam 15 lat
skonczyłem 15 lat w lipcu ćwicze może z rok oceńcie, cwicze cały czas na sucho nigdy nic nie barłem znaczy jadłem białko grain bolic 6000, ocencie
http://img523.imageshack.us/my.php?image=nokian801743ca0.jpg
http://img523.imageshack.us/my.php?image=nokian801744sr3.jpg
Street Fighter
01-11-08, 13:22
masz predyspozycje :P jesli jest tak jak napisałeś to będą z ciebie ludzie :P
ciaastek91
01-11-08, 13:45
jestes najwiekszy na swiecie.
jak na 15 lat ładnie tylko szkoda ze dane w profilu lekko podkoloryzowane pozdrawiam
slim shady
01-11-08, 14:02
jak na ten wiek to ładnie jest
przemek_yo
01-11-08, 14:28
skajłoker madrze prawi. lekko podkoloryzowane ;) ale na zdjeciu dobrze jest
Klatka piersiowa[cm]
110
Biceps[cm]
38
Wyciskanie[kg]
100
HEHE :) po co oszukiwac samego siebie?
wszytko jak mierzyłem to po cwiczenich klate mam 110 a bica 36 ale dawno mierzyłem moze 100kg nie całe podniose bo nie patrzyłem juz dawno 80kg podniosłem 10 razy a 90kg 3 razy nigdy nic nie wziołem z koksu moi kumple koksuja i podnosza tyle co ja co jest podkoloryzowane? zjecia nic nie przerabiałem robiłem telfonem n80 nic nie zmieniałem wogule
bajki to ty mozesz wiesz tacie opowiadać nikt ci tu nie uwierzy ze w wieku 15 lat wyciskasz 100kg jecsze przy taki marnym stazu i nie biorąc zadnych odzyw daj sobie juz spokój
moj kumpel z silki 15 lat 120 :* ja 75 :(
3 razy 90 to 100 idzie miękko na raz ale i tak w te twoje 90 3 razy nie wierze po 2 ten kolega co 120 pcha to chyba sie świeci w nocy..
po 2 ten kolega co 120 pcha to chyba sie świeci w nocy..
hahahha xD!! :D Dobry tekst :D i chyba masz racje :) Albo kolejny wyciska 120 na atlasie a na laweczce 70 go przygniata ;)
Wygladasz bardzo dobrze jak na 15 lat i nikt tego nie zaprzeczy. Radze idz do sklepu kup centymetr jakis lepszy i zmierz sie chlopie porzadnie. Najpierw piszesz ze masz 38 pozniej ze 36 a jak na moje oko to tam z 34 jest :]
alabruda77
01-11-08, 23:29
co racja to racja ten młody to jakiś bajerant, takie rzeczy to możesz mamie opowiadać hehe
pan.wiesiu
02-11-08, 00:14
wszytko jak mierzyłem to po cwiczenich klate mam 110 a bica 36 ale dawno mierzyłem moze 100kg nie całe podniose bo nie patrzyłem juz dawno 80kg podniosłem 10 razy a 90kg 3 razy nigdy nic nie wziołem z koksu moi kumple koksuja i podnosza tyle co ja co jest podkoloryzowane? zjecia nic nie przerabiałem robiłem telfonem n80 nic nie zmieniałem wogule
no widzisz... masz lepsze wyniki od arnolda ;)
cwicz, cwicz.... moze jakims gubernatorem zostaniesz
ps: koksujacy w wieku 15 lat kumple - nic tylko przyklad brac - po prostu rece opadaja
dodam film tylko teraz nie moge sie za bardzo wysilać bo za durzo cwiczyłem i mi kwrinki popekały na całej twarzy i na cyckach juz mi znikło
HMMM .... ja jestem w LO i mam klienta (co prawde on ma zaraz 17 lat) ale ciśnie 120 na kalte, na laweczce, widzialem na szkolnej silowni. ;D
Ale on zawsze byl sportsmen :D ... lekkoatletyka a teraz rzuca kula :D
krwinki na całej twarzy hehe powiedziałbym ci od czego pękają naczynia...
mam kumpla w jego wieku co wazy ponad 90 kg i bierze 100 kg na raz
Masować, masować, masować, masować.......
moim zdaniem to troche za wczesnie zaczales przygode z silka.ale coz twoje zdrowie.jak narazie to chudo ale na 15 latka nie jest zle. masuj masuj i jeszcze raz masuj
RockyBalboa
03-11-08, 15:18
nie chce robic z tego offtopa ale chce tylko powiedziec ze moj kumpel ktory 15 lat ma, i na laweczce wyciska 180 kg, jego staż to dwa lata i bierze tylko białko, naprawde, sam widzialem, i nie wierze w to co zobaczylem ale jednak to zobaczylem, dla ciekawych i niedowiarkow moge wrzucic jego fotki albo podac link do jego konta na fotka.pl,
Wiec mozliwe ze chopak tyle bierze
wicie co chłopaki jak czytam wasze wypowiedzi międyz innymi twoje rocky to bym was pobanował jakbym miał takie uprawnienia....to jest załosne forum sie stacza przez takie wypowiedzi wiesz ile to ejst 180kg??chyba nie wiesz
Sprawa genetyki... ;] Chociaż te 180kg jak na 2 lata stażu to z deka dużooo xD Daj nam link na jego profil na fotce
15 lat - 180kg? dobre hehehe
nie chce robic z tego offtopa ale chce tylko powiedziec ze moj kumpel ktory 15 lat ma, i na laweczce wyciska 180 kg, jego staż to dwa lata i bierze tylko białko, naprawde, sam widzialem, i nie wierze w to co zobaczylem ale jednak to zobaczylem, dla ciekawych i niedowiarkow moge wrzucic jego fotki albo podac link do jego konta na fotka.pl,
Wiec mozliwe ze chopak tyle bierze
Na Xboxie czy playstation?
a może bariera wiekowa na forum by się przydała, albo IQ?
RockyBalboa
03-11-08, 18:28
wiem ile to jest 180, moze na pozór nie jest jakims 90 kilowym bykiem, ale ma chopak siłe.
http://www.fotka.pl/profil/19Puzon93/ - TO JEST JEGO KONTO NA FOTCE
i zalaczam tez jego niektore fotki
ale ja itak nie wierze ze bierze tylko bialko, musialo byc cos mocnijszego.
Jak na 15 lat to ładnie przypakowany ale i tak nie wierze w 180kg ale myślę że ok 130kg jest wstanie wziąć
slim shady
03-11-08, 18:59
jak na 15 lat to ładnie przypakowany,
http://pl.youtube.com/watch?v=XITP5Tk3nBQ
ten typ wyciska 180kg i teraz porównaj sobie jak on wygląda a tego twojego koleszke pewno zgniata 100wka patrząc na jego fotki...
Skajłoker masz racje jak zobaczyłem z jakim trudnem ten kolo bierze 180kg a jaka pompa z niego to co dopiero ten 15latek, fakt jak na swoj wiek ładnie zbudowany ale 180kg to srają muchy będzie wiosna.
przemek_yo
03-11-08, 21:52
mam taka sama bluze jak ten kolo ;p
RockyBalboa
03-11-08, 22:25
ale ktory? ;p
przemek_yo
03-11-08, 22:27
ten z fotki ;D
ciaastek91
03-11-08, 23:03
ta jak ten sucharek wyciska 180, to pozdro chlopaki ;] jakby polowe z tego cisnal to nawet by mnie dziwilo. a jak ktos tam widzial, jak on to cisnie, to chyba ciezary ze styropianu byly wystrugane.
hehe preciez to niemozliwe ze ten sucharek wyciska 180kg.przeciez to jest ogromny ciezar te raczki by mu sie zlamaly jak zapalki pod tym ciezarem jak on 120kg wezmie to bedzie dobrze
Nie interesuje mnie ile wyciska ani jakie ma wymiary jak dla mnie na 15 lat jest ok.
Ni huja 180kg nie wezmie, nie ma bata.
jak nie ma bata ,o? przeciez rocki to widzial !! i to koles na samym bialku jedzie no widac ze idealna genetyka. Rocky prosze Cie wyp.. z tego forum i wez sie za ksiazki bo przez takich jak ty to forum sie stacza.
pzdr
zrobił sie tu troche gówniarski poziom co chwile jakieś pytania chłopaków ze stazem 2 mieisęcznym jaką kreatyne wziaść już nie mówie co sie dzieje w dziale doping bo tam to doipiero są komedie no i ten dział foto galery ostatnimi czasy oblęgany przez 15latków którzy myślą ze jak pochodzili 3 miechy na siłownie i sa troche więksi od swoich rówieśników to nam zaimponują ...nietstey jesteście w błędzie
180 kg ? haha
Jak mówi stare chińskie przysłowie: "Gdy nie wiesz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie" ...
Sosnalol1705
05-11-08, 16:43
110 w klacie to ty nawet chyba nie widziałes:P
180kg?
chyba 18kg na serie chciales napisac :)
GrZeGoRz9876
05-11-08, 20:49
BLD a wiesz co ja kiedyś widziałem? nie wiesz :d .. mogę Ci powiedzieć że przewróciłem kombajn a mój kumpel to potwierdzi.. uwierzysz mi? .. fakt gość ma fajne mięśnie... no ale masa nie jest za wielka... a bez większej masy gość nie jest w stanie tego wziąć... jakby tyle wziął to by mógł w strong man startować juz w niektórych konkurencjach... to nie realne... i ten gość wcale nie wygląda na 15 lat... z reszta co za różnica ile wyciśnie? ... zapytajcie czy zrobi serie chociaż po 60 kg w łapie na rozpiętkach jak Arnold Schwarzenegger...skoro bierze te 180 kg...
co do tego 110 w klacie.. to ja mam 107 i moja wydaje mi się o wiele większa :D
z tym 18 kg na serie mogę się zgodzić :D
slim shady
05-11-08, 21:31
temat do zamknięcia bo znowu bezsensowne dyskusje
GrZeGoRz9876
05-11-08, 21:34
popieram przedmówce
BLD a wiesz co ja kiedyś widziałem? nie wiesz :d .. mogę Ci powiedzieć że przewróciłem kombajn a mój kumpel to potwierdzi.. uwierzysz mi? .. fakt gość ma fajne mięśnie... no ale masa nie jest za wielka... a bez większej masy gość nie jest w stanie tego wziąć... jakby tyle wziął to by mógł w strong man startować juz w niektórych konkurencjach... to nie realne... i ten gość wcale nie wygląda na 15 lat... z reszta co za różnica ile wyciśnie? ... zapytajcie czy zrobi serie chociaż po 60 kg w łapie na rozpiętkach jak Arnold Schwarzenegger...skoro bierze te 180 kg...
Co ty w ogole pier... ,o wiesz kolego co to sarkazm?
grzegorz to ty masz kombajn??a tak po za tym to na fotce pisze ze ma 14lat
No bo pewnie rocznikowo ma 15lat ale ma np, w grudniu urodziny, jesli ma podana prawdziwa date urodzenia w ogóle. ale w sumie to mnie tam obojetne czy on wyciska 180kg napisal jednego posta a my smiejemy sie z niego i tyle. pozdo
kurwa nie musisz wierzyc ulongu to jest moj kumpel i go znam :evil:
slim shady
11-09-09, 15:02
temat prawie z sprzed roku, pierwszy post i od razu ładne wyrażenia ...
zaraz pewnie kolego dostaniesz nagrode za ta wypowiedz..
kurwa nie musisz wierzyc ulongu to jest moj kumpel i go znam :evil:
powiem tylko...ZAL :yawn::twisted:clap
A o co Wy się kłucicie ja w wieku 16lat 130kg pchałem i co z tego???
ja na siłce mam 2 kumpli 19 i 20 lat większy staż od ciebie a jakoś 100 nie umią podnieś, może masz na krążkach zamiast kg - lbs ??
Nie o to chodzi
Znaczy o to
05-11-08 22:34
Sosna91 No bo pewnie rocznikowo ma 15lat ale ma np, w grudniu urodziny, jesli ma podana prawdziwa date urodzenia w ogóle. ale w sumie to mnie tam obojetne czy on wyciska 180kg napisal jednego posta a my smiejemy sie z niego i tyle. pozdo
Wczoraj 14:55
kurzy25
;p
kurwa nie musisz wierzyc ulongu to jest moj kumpel i go znam
sam miałem kumpla w wieku 15lat 100jechał i co w tym takiego
sam przy wadze mikrusa 82 pchałem na serię po 6-8miesieącach
nie wiem jaki problem w 3-4miesiące(w początkach kariery) 20-30kg można spokojnie zrobić
jak na rok ćwiczeń to słabiutka łapka, reszta ok.
tez mam 15lat...skonczyłem w sierpniu a 100 na klate wziełem w marcu i co w tym wielkiego???waga była wtedy 70 a teraz 72
tez mam 15lat...skonczyłem w sierpniu a 100 na klate wziełem w marcu i co w tym wielkiego???waga była wtedy 70 a teraz 72
nie kazdy wpierdala sterydy w wieku 15 lat tak jak ty
No to teraz jesteś pewnie królem siłki.
Nie jestem, skończyłem przygodę i zacząłem 3lata temu.
Ale jak dla ciebie to wyczyn ,bo dla mnie skoczyć z 45kg w trzy pierwsze miechy na 80 gdy siła szybko rośnie to żaden wyczyn.Nie wiem czym ludziska się podniecają.Chyba ,że ktoś poprawił wynik o 10kg to sorry(bez napinki)
nie kazdy wpierdala sterydy w wieku 15 lat tak jak ty
ty chyba nie wiesz nawet co to sterydy
ty chyba nie wiesz nawet co to sterydy
^^
po 1 wiem co to sterydy
po 2 nawet jakbym nie widzial to siwat sie na mnie nie zawali
po 3 tobie tylko w glowie sterydy
po 4 oprocz tego swiata nie widzisz i zapewne jestes matolem (skoro stosujesz je w tak mlodym wieku)
po 5 zal mi cie
^^
po 1 wiem co to sterydy
po 2 nawet jakbym nie widzial to siwat sie na mnie nie zawali
po 3 tobie tylko w glowie sterydy
po 4 oprocz tego swiata nie widzisz i zapewne jestes matolem (skoro stosujesz je w tak mlodym wieku)
po 5 zal mi cie
po 1 nie brałem nigdy sterydów
po 2 to samo co 1
po 3 jw
i tak wogule to nic nie brałem
hehe to ze ktos bierze 100 w wieku 15 lat to nie znaczy ze brał sterydy hehehe
ja tez zacząłem cwiczyc jak mialem prawie 15 lat i po prawie dwoch latach cwiczen mialem juz 125kg na klate ;]
hehe to ze ktos bierze 100 w wieku 15 lat to nie znaczy ze brał sterydy hehehe
ja tez zacząłem cwiczyc jak mialem prawie 15 lat i po prawie dwoch latach cwiczen mialem juz 125kg na klate ;]
bo ty jadłes mete ruską od tych z bazaru...hehe xD
siema chłopaki mam juz 16 lat i juz 130 kg chyba podniose 110kg 8 razy podniosłem i 120 zaraz po tym 2 razy ale juz nie cwicze kilka miesiecy ładnych pozdro i zjadłem tylko cm3 jabczan 200 tab XD
siema chłopaki mam juz 16 lat i juz 130 kg chyba podniose 110kg 8 razy podniosłem i 120 zaraz po tym 2 razy ale juz nie cwicze kilka miesiecy ładnych pozdro i zjadłem tylko cm3 jabczan 200 tab XD
i myślisz że jesteś fajny?
130kg wynik na prawdę dobry a czy kłamiesz czy nie ;] nie moja sprawa ;]
mam to w dup.. czy ci sie do podoba czy nie jak chcesz to zapraszam na siłke po cwiczymy serio pokaze ci po co bym to pisał bo mi sie nudził hehe nie wiem czy 130 podniose ale 110 8 razy podniosłem miesiac temu ale nie ciwcze juz z 3 miesciace przez to przesilenie pozdro
jesli ktos klamie na forum gdzie nikt go nie zna to nie wiem w jakim celu kłamac:D
lyba15 jesli mowisz prawde to elegancko jak na ten wiek
Możliwe, że bierze 100kg na klate. przecież nic nie powiedział o genetyce, grupie krwii itd. Dobrze to by było jakbyś to bez białka wyćwiczył. Ale ogółem jest ok. Powodzenia wszystkim w dalszych treningach:)
a co ma do tego białko?To raczej zawsze musi być w odpowiedniej ilości
hehe no wlasnie benek jak chcesz cokolwiek wycwiczyc bez bialka? Ty cwiczysz bez bialka?:)
witam,ten dział sie nazywa foto galery a snujecie mi tu jakieś dziwne treści,
oceniamy zdjęcia,jeszcze jeden post nie w temacie i zamykam.
Pyskaty2009
10-10-09, 12:01
Ja wierzę w to że bierze 100 na klatę. Kumpel ma 15 lat no i bierze te 90. Tyle że on bierze wszystko co się da... W tym to, czego nie powinien.
A co do zdjęć. No to nieźle ;P
ja mam 18 lat prawie i nie moge 100 narazie dzwignąć...
ja mam 18 lat prawie i nie moge 100 narazie dzwignąć...
Przecież to ile weźmiesz na klatę nie zależy od wieku, widziałem gościa 16 lat i 140 kg brał na klate, tyle że on ćwiczy kulturystykę zawodowo
Dobra jest... jedziecie na niego a nie macie racji.
To kwestia genów. Mój przyjaciel który ćwiczy rok jest w jego wieku i podnosi te 100.
slim shady
17-10-09, 23:11
co to jest 100 kg po pewnym czasie trenowania